Slovensko – Švédsko 4:11 (kon.)
konec
Slovensko
4:11 (1:2, 2:7, 1:2)
Švédsko
sk Neděle 04.02.2018, 19:00 • Športová hala Klokočina, Nitra • Kvalifikace mistrovství světa - muži
Předzápasové kurzy
    58:51 Casper BACKBY - 4:11
     
    58:51
    Švédsko dalo gól! Tak predsa vidíme ešte jeden gól v sieti slovenského tímu. CASPER BACKBY si narovnal loptičku bližšie na stred ihriska a vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Turiakovej bránky. Asistencia: Johansson.
    55:24 Tobias GUSTAFSSON - 4:10
     
    55:24
    Švédsko dalo gól! Švédi si na zavŕšenie desiatky na svojom gólovom konte museli počkať až takmer do záveru tretej tretiny. Po ich stupňujúcom sa tlaku sa napokon prudkou strelou presadil TOBIAS GUSTAFSSON. Asistencia: Kim Nilsson.
    49:01 Ronald GAŠPARÍK - 4:9
     
    49:01
    Slovensko dalo gól! Tento zápas sa zapíše do histórie slovenského florbalu! Slováci v ňom predvádzajú fantastický výkon a teraz dokonca využívajú presilovú hru. Ladislavovi Gálovi to pred chvíľou dvakrát v priebehu pár sekúnd nevyšlo, a tak odovzdal tentokrát loptičku RONALDOVI GAŠPARÍKOVI, ktorý to trafil absolútne famózne do horných partií bránky! Asistencia: Gál.
    39:30 Peter NEHILA - 3:9
     
    39:30
    Slovensko dalo gól! Slováci strelili za dve tretiny Švédom viac gólov, ako Tri korunky dostali v predchádzajúcich troch zápasoch dohromady. Tretí gól slovenského tímu strieľa pohodovou dorážkou odrazenej loptičky PETER NEHILA. Asistencia: Kubovič.
    37:20 HSAMUELSSON - 2:9
     
    37:20
    Švédsko dalo gól! Toto sa skutočne nedá brániť. Švédi teraz na našej polovici v trojici zakombinovali rýchlosťou svetla a ich famóznu akciu zakončil presne JOHAN SAMUELSSON. Asistencia: Sjögren.
    33:25 Tobias GUSTAFSSON - 2:8
     
    33:25
    Švédsko dalo gól! Slováci hrali túto presilovú hru celkom slušne, chýbala tam však streľba. Navyše prišla chyba v zakladaní akcie z polovice ihriska, ktorú Švédi využili na protiútok a gól v oslabení, ktorý nechytateľnou delovkou z prvej TOBIAS GUSTAFSSON. Asistencia: Samuelsson.
    30:42 Lukáš MRÁZ - 2:7
     
    30:42
    Slovensko dalo gól! Tak to je fantastická reakcia Slovenska! Tomáš Reguly síce prehral vhadzovanie, no dokázal posunúť loptičku na polovicu Švédska, kde do nej len udrel LUKÁŠ MRÁZ, ktorý tak potvdrzuje svoj dnešný vynikajúci výkon!
    30:39 Robin NILSBERTH - 1:7
     
    30:39
    Švédsko dalo gól! Patrik Bachan s Matúšom Macharom sa nedohodli, kto vyhodí loptičku na švédsku polovicu, dostal sa k nej Albin Sjögren, odovzdal ju ROBINOVI NILSBERTHOVI, a ten zavŕšuje svoj hetrik. Asistencia: Sjögren.
    26:43 Rasmus ENSTRÖM - 1:6
     
    26:43
    Švédsko dalo gól! Čo k tomuto napísať, toto je jednoducho vysoká škola florbalu. RASMUS ENSTROM si počkal na odraz loptičky od zadného mantinelu, nádherným manévrom s hokejkou si ju dokázal spracovať a zasunul ju za chrbát Rudolfa Turiaka. Jednoducho, wow!
    26:06 Robin NILSBERTH - 1:5
     
    26:06
    Švédsko dalo gól! Toto by sa nemalo stávať. Zo slovenskej kombinácie na polovici súpera vznikol švédsky protiútok, ktorý bleskovo dokázal strelou popod ľavú ruku Turiaka zakončiť ROBIN NILSBERTH. Asistencia: Kim Nilsson.
    23:58 Jonathan NILSSON - 1:4
     
    23:58
    Švédsko dalo gól! Začína sa ukazovať švédska obrovská kvalita. Tentokrát sa Slováci dostali pod veľký tlak, ktorý napokon svojim hetrikovým zásahom zakončuje JONATHAN NILSSON. Asistencia: Backby.
    23:10 Robin NILSBERTH - 1:3
     
    23:10
    Švédsko dalo gól! Ladislav Gál pri návrate do obrany prehral súboj za vlastnou bránkou, loptička sa dostala k nikým nekrytému ROBINOVI NILSBERTHOVI, a ten to trafil skutočne parádne. Asistencia: Sjögren.
    17:46 Lukáš MRÁZ - 1:2
     
    17:46
    Slovensko dalo gól! Andre Andersson spravil obrovskú chybu, keď prišiel o loptičku na vlastnej polovici, dostal sa k nej LUKÁŠ MRÁZ a nekompromisne prepálil Parsjö-Tegnera! Bez asistencie.
    17:23 Jonathan NILSSON - 0:2
     
    17:23
    Švédsko dalo gól! Nedáš, dostaneš. Martin Kubovič sa rútil úplne sám na švédskeho brankára, pokúsil sa to namieriť medzi nohy, no nepremenil a o pár sekúnd Švédi trestajú zásluhou JONATHANA NILSSONA. Asistencia: Backby.
    3:39 Jonathan NILSSON - 0:1
     
    3:39
    Švédsko dalo gól! Po pomerne vlažnom úvode zo strany Švédov sa favorit stretnutia dostáva do vedenia. JONATHAN NILSSON zostal voľný na osi ihriska, obtočil sa okolo Mareka Košča a trafil to nechytateľne. Asistencia: Kasper Hedlund.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 18. Mráz, 31. Mráz, 40. Nehila (Kubovič), 50. Gašparík (Gál) – 4. Nilsson (Hedlund), 18. Nilsson (Backby), 24. Nilsberth (Sjögren), 24. Nilsson (Backby), 27. Nilsberth (Nilsson), 27. Enström, 31. Nilsberth (Sjögren), 34. Gustafsson (Samuelsson), 38. Samuelsson (Sjögren), 56. Gustafsson (Nilsson), 59. Backby (Johansson)


    Slovensko: Turiak (Mazák) – Šefčík, Koščo, Čonka-Skyba, Dudovič, Gašparík – Bachan, Machara, Moravčík, Kubovič, Gál – Miške, Laštík, Ujhelyi, Reguly, Mráz – Joščák, Grlický, Nehila
    Švédsko: Parsjö-Tegner (J. Hedlund) – Nilsberth, Gustafsson, Samuelsson, Sjögren, K. Nilsson – K. Hedlund, Dagman, Backby, Enström, J. Nilsson – Sundsstedt, Johansson, Persson, Andersson, Hallen – Jonsson, Fritzell, Palmqvist

    Rozhodčí: Janne Sjögren, Thomas Ellis (obaja Fínsko)
    bahis siteleri