Toronto – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – Columbus 2:1 (kon.) | New Jersey – Minnesota 2:4 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:1 (kon.) | Ottawa – Tampa 3:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 2:3 (po pr.)
Florida – Washington 3:2 (kon.) | Nashville – San Jose 7:1 (kon.) | Arizona – Calgary 2:5 (kon.)
Edmonton – Colorado 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Dallas 0:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Washington Capitals
Pátek 23.02.2018, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Vincent TROCHECK - 3:2
     
    59:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida dává gól osmnáct vteřin před koncem v přesilové hře a je velmi blízko k výhře! Jonathan Huberdeau našel před bránou VINCENTA TROCHECKA, který skvěle tečoval puk a ten skončil za zády Bradna Holtbyho! Asistence: Jonathan Huberdeau, Keith Yandle.
    56:18 Nick BJUGSTAD - 2:2
     
    56:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak přece jen domácí vyrovnávají! Aleksander Barkov se těžce, ale přece jenom dostal přes obránce a na levé straně a následně přihrál před bránu, kde se k puku dostal NICK BJUGSTAD, kterému se kotouč odrazil od brusle k pravé tyči. Asistence: Aleksander Barkov, Jevgenij Dadonov.
    29:56 André BURAKOVSKY - 1:2
     
    29:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou druhou přesilovou hru otáčí stav utkání na 2:1! Alexandr Ovečkin velmi chytře našel bekhendem před bránou volného ANDRÉ BURAKOVSKÉHO, který měl čas si kotouč zpracovat a následně vypálil přesně k levé tyči. Asistence: Alexandr Ovečkin.
    18:55 Lars ELLER - 1:1
     
    18:55
    Washington právě vstřelil branku!
    André Burakovsky nahodil puk k pravé tyči na domácí bránu, kde ho ještě skvěle tečoval LARS ELLER a Roberto Luongo nestihl a ani nemohl zareagovat. Asitence: André Burakovsky, Brooks Orpik.
    04:50 Maxim MAMIN - 1:0
     
    04:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Ian McCoshen vystřelil na bránu Capitals, kde sice předvedl Braden Holtby zákrok, ale kotouč z něj po chvíli vypadl, čehož využil MAXIM MAMIN a stává se prvním střelcem v dnešním utkání! Asistence: Ian McCoshen, Jared McCann.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 5. Mamin (McCoshen, McCann), 57. Bjugstad (Barkov, Dadonov), 60. Trocheck (Huberdeau, Yandle) – 19. Eller (Burakovsky, Orpik), 30. Burakovsky (Ovečkin)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad (A), Pysyk, Matheson, Petrovic, McCoshen – Bjugstad, Barkov, Dadonov – Malgin, Trocheck (A), Huberdeau – Sceviour, McCann, Mamin – Brickley, MacKenzie (C), Haley.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Djoos, Niskanen, Orlov, Kempný, Orpik (A) – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Burakovsky, Eller, Connolly – Smith-Pelly, Beagle, Stephenson.

    Rozhodčí: Kendrick Nicholson, Dave Jackson – Darren Gibbs, Trent Knorr
    bahis siteleri