Sparta – HC Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Chomutov 6:5 (po pr.) | Třinec – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Plzeň 1929
Pátek 23.02.2018, 15:30 • Tipsport aréna • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    A to je definitivní konec plzeňských nadějí. Domácí získali puk a z úniku se do prázdné brány trefil ONDŘEJ PROCHÁZKA. Svou druhou dnešní brankou posílá Spartu do vedení 4:2. Bez asistence.
     
    53:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tady první využitou přesilovku dnešního klání. Kaňák posunul puk na modré na MARKA RUBNERA, jenž přesnou ranou k tyči propálil Škorpíka. Asistence: Lukáš Kaňák, Matěj Chalupa
     
    37:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po šancích na obou stranách se prosazují domácí. Po rychlém úniku přesnou ranou překonal Berana ONDŘEJ PROCHÁZKA, Sparta tak vede už o dvě branky. Asistence: Patrik Sedliský, Tomáš Jandus.
     
    20:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané po startu prostřední štace rychle využívají početní převahu, po přesné střele TOMÁŠE PŠENIČKY jdou do vedení 2:1. Asistence: Ondřej Procházka.
     
    9:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je srovnáno. Střelu extraligové borce Petra Kodýtka tečoval za záda Škorpíka TOMÁŠ VRACOVSKÝ. Stav je 1:1. Asistence: Petr Kodýtek, Matyáš Kantner.
     
    0:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    No tak to je rychlé. Osamocený TOMÁŠ PŠENIČKA dostal zpoza brány nabito od Tomáše Janduse a slabou střelou překvapivě prostřelil Berana mezi betony. Asistence: Tomáš Jandus, Filip Eliáš.

    Jan Hausmann

    Branky a nahrávky: 1. Pšenička (Jandus T., Eliáš), 21. Pšenička (Procházka), 38. Procházka (Sedliský, Jandus T.), 60. Procházka – 10. Vracovský (Kodýtek, Kantner), 54. Rubner (Kaňák, Chalupa)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Hofmann) – Jandus M., Janda, Jeřábek, Sedliský, Eliáš "A", Hanuš – Jandus T. "A", Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Komárek, Larsen, Procházka, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský "C", Wojnar
    HC Plzeň 1929: Beran (Kolář) – Kvasnička, Houdek, Staněk, Váchal "A", Kaňák, Sysel, Lokajíček – Kantner, Chalupa, Hanzlík, Kodýtek, Vavřička, Pour, Roubal J., Přikryl, Vracovský, Eret, Roubal D., Rubner

    Rozhodčí: Micka – Frodl, Ondráček
    bahis siteleri