Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Třinec – Letňany 5:1 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Kladno – Zlín 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
Olomouc – Vsetín 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Slavia – Vítkovice 1:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
HC Letci Letňany
Pátek 23.02.2018, 15:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • Play-out extraligy st. dorostu • O udržení
Partner:
     
    50:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Časomíra nestihla odečíst ani dvacet sekund a Oceláři už opět zvedají ruce nad hlavy Od mantinelu zkusil své štěstí LUKÁŠ BULAVA a i tento pokus končí v síti Letňan. Asistence: Ondřej Tománek, Filip Indrst.
     
    49:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí už ale třinečtí hráči slaví další gól. Nico Geidl poslal puk před branku, kde stál PAVEL MATĚJ. Hamalčík se od levé tyče nestačil přesunout včas a útočník se šestnáctou na dresu zakončoval do odkryté části klece. Asistence: Nico Geidl, Matouš Čmiel.
     
    41:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    V samém závěru přesilové hry se Oceláři přece jen dokázali prosadit. FILIP INDRST vyslal prudkou ránu od modré čáry a puk zastavuje až síť za zády Hamalčíka. Asistence: Marek Havránek, Ondřej Tománek.
     
    38:08
    Letňany právě vstřelily branku!
    Teď už se ale hosté radují! Oceláři se nedokázali osvobodit, puk nakonec doputoval až k ONDŘEJI ŠKUTINOVI a útočník Letňan jej tvrdou ranou dopravil pod horní tyč! Asistence: Pavle Vojinovič.
     
    27:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další spolupráce těchto útočníků už ale končí gólem. Pavel Matěj dostal puk mezi kruhy na NIKA GEIDLA a útočník s dvacítkou na dresu ho napálil pod horní tyč. Asistence: Pavel Matěj.
     
    14:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí už se ale Oceláři přece jen radují. Třinečtí mladíci se rychle vrátili do útočného pásma a puk do sítě nakonec dopravil JAKUB MICHÁLEK. Asistence: Pavel Matěj, Matouš Čmiel.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 15. Michálek (Matěj, Čmiel), 28. Geidl (Matěj), 42. Indrst (Havránek, Tománek), 50. Matěj (Geidl, Čmiel), 51. Bulava (Tománek, Indrst) – 39. Škutina (Vojinovič)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Krajčiřík) – Weber, S. Radzienciak, Bulava, Konderla, P. Adámek, Michálek – Havránek, Tománek, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Rybnikár, Stebel, Čmiel
    HC Letci Letňany: Hamalčík (Zeithamel) – Štěpánek, Schönbauer, Riley, Krutil, Pelant, Hlinka – Nárovec, Kyclt, Janča, Soukup, Srbek, Janiurek, Vojinovič, Pejchal, Škutina

    Rozhodčí: Čahoj – Bojda, Konvička
    bahis siteleri