Nitra – Trenčín 4:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:6 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 6:2 (kon.)
Poprad – Zvolen 3:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 1:2 (po pr.)
konec
MsHK Žilina
3:6 (1:3, 1:2, 1:1)
HC Košice
sk Neděle 25.02.2018, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Partner:
     
    50:55
    Žilina dala gól!
    Z nahodenia od modrej čiary je napokon tretí žilinský gól. Lundström toho teraz veľa nevidel, Košičania sa preto na svojho gólmana hnevať nemôžu. Do listiny strelcov sa zapísal po druhýkrát LUKÁŠ KOZÁK. Asistencie: Andrej Hatala, Peter Húževka.
     
    45:47
    Košice dali gól!
    A už je to 6:2 pre Košice, navyše to spravil MICHEL MIKLÍK parádne. Miklík si postupne položil Andersonsa aj Mikoláša, ktorého si vytiahol vysoko z bránky a následne bekhendom poslal puk do odkrytej bránky. Asistencia: Blake Kessel.
     
    39:52
    Košice dali gól!
    Tak napokon je tu predsa len ešte jeden košický gól. Hostia niekoľkokrát vypálili na Tomeka, ktorý puk len vyrážal pred seba. Tento fakt využil PETR KAFKA, ktorý upravil na 5:2 z pohľadu Košíc. Asistencie: Michel Miklík, Patrik Koch.
     
    35:42
    Žilina dala gól!
    Žilina sa teší z druhého gólu. Nenápadné nahodenie od modrej čiary bezprostredne po víťaznom buly a JANIS ANDERSONS sa teší z gólu. Žilinčania sa tak vrátili do zápasu. Asistencia: Radim Hruška.
     
    31:17
    Košice dali gól!
    Pred Lundströmom teraz rozdal niekoľko dobrých prihrávok Andersons, Žiline to ale nestačilo. Naopak, Košičania sa presunuli pred Tomeka, kde sa prezentoval DAVID PACAN svojím druhým gólom v zápase. Kanadský center zakončoval do odkrytej bránky. Asistencie: Petr Kafka, Michel Miklík.
     
    16:40
    Košice dali gól!
    Košice skórujú po tretíkrát, takto si Žilina záver prvej tretiny rozhodne nepredstavovala. Celej situácii predchádzala obetavá hra Šedivého na modrej čiare – a práve rotujúci puk Šedivého zrazil JAKUB SUJA za za Tomeka. Asistencie: Eduard Šedivý, Gabriel Spilar
     
    15:44
    Košice dali gól!
    Je z toho rýchly presilovkový gól Košíc. Miklík posunul puk za bránku, kde si ho prebral Dudáš. Ten zasa našiel pred bránkoviskom Pacana, a tak Kanaďan DAVID PACAN poslal Oceliarov do vedenia.
     
    07:32
    Košice dali gól!
    Hostia vo vlastnom oslabení vyrovnávajú. Žilina teraz striedala veľmi zle, čo využil RICHARD JENČÍK na samostatný únik. Strela švihom a Tomek je prekonaný. Asistencia: Blake Kessel, Michel Miklík.
     
    03:24
    Žilina dala gól!
    Napriek tomu sa ale Vlci z prvého gólu predsa len tešia. Domáci celok sa po košickom vyhodení vrátil do pásma, kde sa k odrazenému puku dostal LUKÁŠ KOZÁK. Asistencie: Radim Hruška, Marek Tvrdoň.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 4. Kozák (Hruška, Tvrdoň), 36. Andersons (Hruška), 51. Kozák (Hatala, Húževka) – 8. Jenčík (Kessel, Miklík), 16. Pacan (Dudáš, Miklík), 17. Suja (Šedivý, Spilar), 32. Pacan (Kafka, Miklík), 40. Kafka (Miklík, Koch), 46. Miklík (Kessel)


    MsHK Žilina: Tomek (41. Mikoláš) – Kozák, Hatala, Roman, Juraško, Mikuš, Andersons, Mazanec, Mendrej – Tvrdoň, Hruška, Pospíšil – Klimenta, Holovič, Konečný – Švihálek, Húževka, Jurík – Stupka, Ondruš, Rogoň
    HC Košice: Lundström (Škorvánek) – Dudáš, Kessel, Šedivý, Čížek, Pulli, Koch, Ovčačík, Vrábeľ – Kafka, Pacan, Miklík – Jenčík, Suja, Spilar – Koyš, Klíma, Šoltés – Petráš, Boltun, Hričina

    Rozhodčí: Müllner, Lokšík – Kollár, Krajčík
    bahis siteleri