Machačkala – Kazaň 1:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
1:1 (0:1)
FC Rubin Kazaň
Pátek 02.03.2018, 17:30 • Anži-Arena, Kaspijsk • Ruská Premier Liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Bolestivý faul. Loktem do tváře trefil svého soupeře Miral Samardžić (Anži Machačkala) a nemohl očekávat nic jiného než udělení žluté karty.
     
    77
    Christian Noboa (FC Rubin Kazaň) rychlostně nestačil na Antona, a tak ho stáhl k zemi. Ptáte se na jeho trest? Samozřejmě žlutá karta.
     
    64
    A právě při jednom z nich si Pilip Budkivskij (Anži Machačkala) pomohl k zisku míče nedovoleným způsobem. Trestem pro něj je žlutá karta.
     
    55
    Hra se zase obrátila a hráče běžícího podél pravé postranní čáry zastavil Oleg Kuzmin (FC Rubin Kazaň) jen za cenu žluté karty.
     
    37
    Z gólových oslav horlivý Pavel Mogilevec (FC Rubin Kazaň) vlétl do souboje jako utržený od řetězu a žlutý trest ho neminul.
     
    33
    Guram Tetrašvili (Anži Machačkala) přišel do souboje příliš pozdě a za to, že do něj šel podrážkou napřed, inkasoval kartu žluté barvy.
     
    18
    Nepřehlédnutelné podražení musel rozhodčí ohodnotit žlutou kartou, tu dostal Ruslan Kambolov (FC Rubin Kazaň) za zbytečný faul na útočné polovině.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 90+1. Lescano (Markelov) – 36. I. Popov (Azmoun)

    Karty:   33. Tetrašvili (MCK), 64. Budkivskij (MCK), 80. Samardžić (MCK) – 18. Kambolov (RKZ), 37. Mogilevec (RKZ), 55. O. Kuzmin (RKZ), 77. Noboa (RKZ)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:19.
    Anži Machačkala: G. Loria – Dančenko (89. Lescano), Bryzgalov, Samardžić, Polujachtov – Anton, Tetrašvili (78. Kalmykov) – Chubulov, Poku (43. Bakajev), Markelov – Budkivskij.
    Náhradníci: Budakov, Sugrobov – Čajkovskij, Lescano, Elmurzajev, Chancellor, Armaș, Bakajev, Kalmykov, Prudnikov.

    FC Rubin Kazaň: Džanajev – O. Kuzmin, Granat, Navas, Kambolov, Enache – Mogilevec, Noboa, Podběrezkin – I. Popov (89. Žemaletdinov), Azmoun (73. G. Karadeniz).
    Náhradníci: Ryžikov, Akmurzin – Ustinov, Konovalov, Sorokin, Shekari, I. Achmetov, G. Karadeniz, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Jeskov – Mosjakin, Děmeško
    bahis siteleri