Machačkala – Kazaň 1:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
1:1 (0:1)
FC Rubin Kazaň
Pátek 02.03.2018, 17:30 • Anži-Arena, Kaspijsk • Ruská Premier Liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Juan LESCANO - 1:1
     
    90+1
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Přišel, viděl, vyrovnal. Střídající JUAN LESCANO si po Markelově přihrávce do levé části vápna vytvořil prostor pro střelu, kterou nasměroval k zadní tyči. Džanajev se po skákavém míči sice natahoval, ale jeho 190cm nestačilo. Rodiče ho v dětství měli víc tahat za uši.
     
    89
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Oleg Dančenko, přichází Juan Lescano.
     
    89
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Rifat Žemaletdinov.
     
    85
    Vyrovnání málem nastalo po standardní situaci. Centrovaný balon dolétl do pokutového území a Džanajev (FC Rubin Kazaň) reflexem musel zlikvidovat střelu z bezprostřední blízkosti.
     
    80
    Bolestivý faul. Loktem do tváře trefil svého soupeře Miral Samardžić (Anži Machačkala) a nemohl očekávat nic jiného než udělení žluté karty.
     
    78
    Střídání v týmu Anži Machačkala: dohrál Guram Tetrašvili, hru by měl oživit příchod Amura Kalmykova.
     
    77
    Christian Noboa (FC Rubin Kazaň) rychlostně nestačil na Antona, a tak ho stáhl k zemi. Ptáte se na jeho trest? Samozřejmě žlutá karta.
     
    73
    FC Rubin Kazaň vystřídal: Sardar Azmoun přenechal svou pozici Gökdenizu Karadenizovi.
     
    64
    A právě při jednom z nich si Pilip Budkivskij (Anži Machačkala) pomohl k zisku míče nedovoleným způsobem. Trestem pro něj je žlutá karta.
     
    55
    Hra se zase obrátila a hráče běžícího podél pravé postranní čáry zastavil Oleg Kuzmin (FC Rubin Kazaň) jen za cenu žluté karty.
     
    43
    Nepříjemnost pro trenéra Skripčenka. Jeho svěřenec Kwadwo Poku (Anži Machačkala) se zranil, vystřídat ho proto musel Michail Bakajev.
     
    37
    Z gólových oslav horlivý Pavel Mogilevec (FC Rubin Kazaň) vlétl do souboje jako utržený od řetězu a žlutý trest ho neminul.
    36. Ivelin POPOV - 0:1
     
    36
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Pěkná trefa z voleje posílá Kazaň do vedení! Azmoun vyslal do předbrankového prostoru úžasný dloubák, do kterého se neváhal položit špatně obsazený IVELIN POPOV. Přestože balon směřoval doprostřed brány, Loria si na něj stačil pouze sáhnout.
     
    33
    Guram Tetrašvili (Anži Machačkala) přišel do souboje příliš pozdě a za to, že do něj šel podrážkou napřed, inkasoval kartu žluté barvy.
     
    18
    Nepřehlédnutelné podražení musel rozhodčí ohodnotit žlutou kartou, tu dostal Ruslan Kambolov (FC Rubin Kazaň) za zbytečný faul na útočné polovině.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 90+1. Lescano (Markelov) – 36. I. Popov (Azmoun)

    Karty:   33. Tetrašvili (MCK), 64. Budkivskij (MCK), 80. Samardžić (MCK) – 18. Kambolov (RKZ), 37. Mogilevec (RKZ), 55. O. Kuzmin (RKZ), 77. Noboa (RKZ)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:19.
    Anži Machačkala: G. Loria – Dančenko (89. Lescano), Bryzgalov, Samardžić, Polujachtov – Anton, Tetrašvili (78. Kalmykov) – Chubulov, Poku (43. Bakajev), Markelov – Budkivskij.
    Náhradníci: Budakov, Sugrobov – Čajkovskij, Lescano, Elmurzajev, Chancellor, Armaș, Bakajev, Kalmykov, Prudnikov.

    FC Rubin Kazaň: Džanajev – O. Kuzmin, Granat, Navas, Kambolov, Enache – Mogilevec, Noboa, Podběrezkin – I. Popov (89. Žemaletdinov), Azmoun (73. G. Karadeniz).
    Náhradníci: Ryžikov, Akmurzin – Ustinov, Konovalov, Sorokin, Shekari, I. Achmetov, G. Karadeniz, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Jeskov – Mosjakin, Děmeško
    bahis siteleri