Tirreno Adriatico - 4. etapa MIKEL LANDA (Movistar) (kon.)
konec
Tirreno Adriatico - 4. etapa

MIKEL LANDA (Movistar)

(2. Rafal Majka (Bora-hansgrohe), 3. George Bennett (Lotto NL-Jumbo))

sk Sobota 10.03.2018, 10:10Cyklistika
     
    CIEĽ
    Tak napokon to je predsa len MIKEL LANDA z tímu Movistar, kto mal v závere dnešného extrémne náročného najviac síl. Na druhom mieste končí Rafal Majka z Bora-hansgrohe, pre George Bennetta zostala konečná tretia priečka!
     
    0,5 km
    Ako blesk z jasného neba sa do vedúcej skupiny dotiahol George Bennett v drese Lotto NLJumbo a vyzerá to tak, že Novozélanďan by mohol mať najviac síl v náročnom závere.
     
    1 km
    Posledný kilometer dnešnej kráľovskej etapy! Mikel Landa ukazuje obrovské množstvo síl, avšak Rafal Majka, Fabio Aru aj Ben Hermas sa ho zatiaľ dokážu držať. Naopak, pre Team Sky je dnešná etapa doslova pohromou. Chris Froome dnes určite nezvíťazí, navyše, krátko pred cieľom postihli technické problémy aj vedúceho muža priebežného poradia Gerainta Thomasa.
     
    8 km
    Tak toto je neuveriteľné. V pelotóne došlo ku kontaktu niekoľkých pretekárov, na čo doplatil najviac víťaz včerajšej etapy Primož Roglič. Ten svojou nepozornosťou stratil stabilitu na bicykli a porúčal sa k zemi. Okrem iných zbrzdil aj Boba Jungelsa z Quick Stepu Floors.
     
    145 km
    Tak pozor! Líder Teamu Sunweb Tom Dumoulin odstupuje z tohto ročníka Tirreno-Adriatico. Holanďan sa už od prvej etapy, ktorou bola tímová časovka, necítil úplne "vo svojej koži", pred malou chvíľou sa dokonca ocitol na zemi, a tak sa rozhodol nastúpiť do tímového vozidla a svoj boj na tomto "etapáku" vzdať.

    Jakub Kocourek

    bahis siteleri