Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:2 (po pr.) | Colorado – Nashville 2:4 (kon.)
Calgary – San Jose 4:7 (kon.) | Anaheim – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Chicago 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 17.03.2018, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Filip FORSBERG - 2:4
     
    58:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Viktor Arvidsson se řítil z pravého křídla sám na prázdnou bránu, těsně před ní ale předložil puk FILIPOVI FORSBERGOVI, který snadno vstřelil svůj druhý gól v dnešním zápase! Nashville vede v závěru 4:2 a zřejmě je hotovo. Asistence: Viktor Arvidsson.
    33:39 Colton SISSONS - 2:3
     
    33:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    COLTON SISSONS si řekl poklepáním hole o led o puk a krásnou střelou bez přípravy z vrcholu pravého kruhu zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Asistence: Ryan Hartman a Nick Bonino.
    26:28 Filip FORSBERG - 2:2
     
    26:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Roman Josi nádhernou bekhendovou přihrávkou přenesl hru z pravého křídla doleva, kde Craig Smith parádní střelou bez přípravy z vrcholu levého kruhu pro vhazování orazítkoval bližší tyč brány. Puk se vzápětí odrazil do brankoviště, kde do dorazil do prázdné brány FILIP FORSBERG! V Pepsi Center je znovu vyrovnáno. Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
    23:28 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    23:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG jako správný kapitán předvedl před bránou obrovský důraz, a přestože bekhendem Juuseho Sarose mezi betony nepřekonal, z forhendu poté zamířil k levé tyči! Colorado otočilo skóre a vede 2:1! Asistence: Gabriel Bourque a David Warsofsky.
    19:01 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    19:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON před vrcholem mezikruží bez přípravy napřáhl k jedovaté ráně s příklepem, která zamířila nad vyrážečku Juuseho Sarose a skončila v síti! Colorado 59 sekund před koncem první třetiny vyrovnalo na 1:1. Asistence: Tyson Barrie a Mikko Rantanen.
    17:26 Colton SISSONS - 0:1
     
    17:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    COLTON SISSONS se dostal na vzdálenější levé tyči k puku po nahození P. K. Subbana z pravého křídla od modré čáry a z blízkosti zvedl puk krásně nad pravé rameno Semjona Varlamova! Predators sice nevyužili dvě přesilové hry, v závěru první části se ale ujali vedení. Asistence: P. K. Subban a Craig Smith.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. MacKinnon (Barrie, Rantanen), 24. Landeskog (G. Bourque, Warsofsky) – 18. Sissons (P. K. Subban, C. Smith), 27. F. Forsberg (C. Smith, Josi), 34. Sissons (Hartman, Bonino), 59. F. Forsberg (Arvidsson)


    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Siemens, Warsofsky – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Compher, Andrighetto – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – Kerfoot, Toninato, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (C), Ellis (A), Irwin, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Hartman – Salomäki, Fisher, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Graham Skilliter. Čároví: Shandor Alphonso, Matt MacPherson

    Diváci: 17273
    bahis siteleri