Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:2 (po pr.) | Colorado – Nashville 2:4 (kon.)
Calgary – San Jose 4:7 (kon.) | Anaheim – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Chicago 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
Edmonton Oilers
Sobota 17.03.2018, 19:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Ty RATTIE - 2:4
     
    59:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního zápasu už nikdo nemůže pochybovat. Edmonton se dostal ke kombinaci v obranném pásmu a poté se do úniku dostal TY RATTIE, který už jen mířil do zcela prázdné branky. Asistence: Connor McDavid.
     
    58:27
    Florida už hraje bez svého brankáře!
     
    52:05
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Leon Draisaitl – 2 min., krosček).
     
    46:36
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Anton Slepyšev – 2 min., hrubost).
     
    46:13
    Gól je uznaný a Edmonton tedy vede!
    46:13 Adam LARSSON - 2:3
     
    46:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí vývoj zápasu a díky dvěma rychlým brankám se dostávají do vedení! Darnell Nurse měl až příliš hodně prostoru při své rozehrávce a toho dokonale využil, jeho přihrávka přesně našla hokejku TYHO RATTIEHO, který už neměl problém kotouč tečovat až do branky. Celá situace se ale ještě zkoumá na videu a možná branka platit nebude. Asistence: Darnell Nurse, Connor McDavid.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Ty Rattie – 2 min., držení).
    40:38 Connor MCDAVID - 2:2
     
    40:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to moc dlouho tedy netrvalo! Skóre dnešního zápasu je znovu, a tedy podruhé vyrovnáno! Střelecem branky nejproduktivnější hráč Edmontonu, a to tedy CONNOR MCDAVID, který se dostal ke kotouči v útočném pásmu a poslal ho na branku , brankář měl hodně špatný výhled a nemohl tak ideálně zasáhnout, poté už jen lovil kotouč ze své branky. Asistence: Ty Rattie, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    38:14
    Roberto Luongo čaruje ! Tentokrát si poradil i s přečíslením a následným zakončením Connora McDavida, kterému zbývalo trefit prázdnou branku z bezprostřední blízkosti, brankář se ale natáhl betonem a skvěle zasáhl!
     
    36:44
    Tak tady nebylo vůbec daleko dalšímu vyrovnání! Darnell Nurse se dostal ke střele z ideální pozice a jeho rána orazítkovala pravou tyčku branky!
    35:54 Vincent TROCHECK - 2:1
     
    35:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Vedení je opět na domácí straně! Po rychlé akci se do zakončení dostalo hned několik hráčů,ale až rána VINCENTA TROCHECKÉHO zapadla za záda brankáře, útočník se dokázal uvolnit na levé strany ledového plochy a svou ránu namířil ke vzdálenější tyčce, brankář reagoval až moc pozdě. Asistence: Derek MacKenzie, Aaron Ekblad.
     
    32:43
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Oscar Klefbom – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    31:09 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:1
     
    31:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení! Edmontonu se povedlo vyhodit a poté se dva útočníci dostali do útočné třetiny, po pěkné kombinaci střílel RYAN NUGENT- HOPKINS, který svou ránou překvapil brankáře a tomu kotouč propadl mezi nohama, Roberto Luongo tedy rozhodně není bez viny. Skóre dnešního zápasu je tedy vyrovnané. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    30:41
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Milan Lucic – 2 min., hrubost).
    28:02 Frank VATRANO - 1:0
     
    28:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Skóre dnešního zápasu je konečně otevřeno! Domácí celek se dostává do vedení! to byla ale hrubka, kterou předvedl hostující brankář Cam Talbot. Tento brankář si vyjel ze své svatyně a myslel si, že bude o puku dřív než útočník, to byl ale velký omyl. FRANK VATRANO totiž byl hodně rychlý a povedlo se mu obehrát brankáře, poté už jen zbývalo poslat kotouč do prázdné branky, což nebyl nejmenší problém. Bez asistence.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Milan Lucic – 2 min., krosček).
     
    17:08
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Oscar Klefbom – 2 min., podražení).
     
    09:40
    Floridě se daří bránit a dokonce se hráči dostali do obrovské šance ! Panthers už mohli vést, Ian McCoshen trefil při samostatném nájezdu horní tyčku!
     
    09:02
    Vincent Trocheck se dostal do samostatného úniku ve vlastním oslabení, k ráně nakonec vůbec nedošlo, protože útočník skončil na ledě, když narazil do branky.
     
    08:10
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Micheal Haley – 5 min., bitka + 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jujhar Khaira – 5 min., bitka).

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 29. Vatrano, 36. Trocheck (MacKenzie, Ekblad) – 32. Nugent-Hopkins (Draisaitl), 41. McDavid (Rattie, Nugent-Hopkins), 47. A. Larsson (Nurse, McDavid), 60. Rattie (McDavid)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad, Yandle (A), Pysyk, Matheson (A), McCoshen, Weegar – Bjugstad, Barkov, Dadonov – Vatrano, Trocheck, Huberdeau – Malgin, McCann, J. McGinn – Sceviour, MacKenzie (C), Haley.
    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – A. Larsson (A), Nurse, Bear, Klefbom (C), Russell, Sekera – Rattie, McDavid, Nugent-Hopkins – Puljujärvi (A), R. Strome, Lucic – Slepyšev, Draisaitl, Caggiula – Kassian, Khaira, Pakarinen.
    bahis siteleri