Boston – Tampa 4:2 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:6 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Ottawa – Florida 3:2 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:2 (kon.)
Chicago – Winnipeg 6:2 (kon.) | Calgary – Columbus 1:5 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 4:2 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 30.03.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:19 Sidney CROSBY - 3:4
     
    60:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Letang o mantinel našel na útočné modré SIDNEY CROSBYHO. Ten se po chvilce rozhodování vydal do individuálního zakončení, ve kterém nejprve nastřelil pravou spojnici a hned na to vymrštěný kotouč baseballovým úderem napálil do branky Devils! Asistence: Kris Letang.
     
    59:27
    Hosté teď rozstříleli domácí pětku! Letang od modré nastřelil puk do brankového prostoru, kde se najednou objevilo snad šest hráčů bojující o kotouč.
    51:26 Patric HÖRNQVIST - 3:3
     
    51:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kotouč po nenápadné střele končí za zády Kinkaida. Lehké nahození PATRICA HÖRNQVISTA od modré čáry trefilo projíždějícího obránce Devils, který se staral o Shearyho. Proti náhlé změně směru nemohl domácí brankář vůbec zareagovat. Asistence: Brian Dumoulin a Riley Sheahan.
     
    47:37
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Travis Zajac – 2 min., sekání).
    45:11 Blake COLEMAN - 3:2
     
    45:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní jde vedení zpět na stranu New Jersey. Po nevydařeném rozjetí útoční akce propadla obrana Pens. Po předávce Zajac poslal puk zpět na BLAKE COLEMANA, jehož první střelu po najetí do brankoviště Murray vyrazil, ale proti následné dorážce byl už krátký. Asistence: Travis Zajac.
     
    42:19
    Schultz našel před levou tyčí najíždějícího Sheahana, na kterého zívala zcela odkrytá branka! Útočník Pens trefil ale pouze položený beton roztaženého Kinkaida.
     
    41:31
    Kessel zpoza branky pohotově našel před brankovištěm Malkina, který z první nastřelil pouze hruď Kinkaida.
    37:49 Závěr pěstní výměny mezi Woodem a Hunwickem.
    37:49 Závěr pěstní výměny mezi Woodem a Hunwickem.
     
    37:49
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Matt Hunwick – 5 min., bitka).
     
    37:49
    Wood se postil do bitky s Hunwickem.
    34:41 Taylor HALL - 2:2
     
    34:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Zastaveným vyhozením Butcher posunul hru na pravé křídlo, kde měl spoustu prostoru TAYLOR HALL. Ten nasměroval kotouč na milimetr přesně do vzdálenější tyče, od které se kotouč odrazil za brankovou čáru. Skvělou práci odvedl před Murrayem také clonící Maroon. Asistence: Will Butcher.
     
    33:40
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jamie Oleksiak – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:40
    Další šance! Hall z pravého rohu našel mezi kruhy nekrytého Moora, který z první mířil mezi betony Murraye. Ten však stihl svou výstroj přirazit na ledovou plochu.
     
    32:47
    Obrovská šance Devils zmařena! Přečíslení překazil skvělým obranným zákrokem padající Oleksiak, které sklepl přihrávku na Grabnera za branku.
    26:59 Kris LETANG - 1:2
     
    26:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Po neúspěšném počínání Devils v útočném pásmu otočili hosté hru. Po krátkém bytí prodloužil Dumoulin před střídáním hru za branku soupeře, odkud osamocený Hagelin adresoval přihrávku napřaženému KRISU LETANGOVI. Ten z nápřahu prostřelil Kinkaida ke vzdálenější tyči. Asistence: Carl Hagelin a Brian Dumoulin.
     
    21:12
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., podražení).
     
    18:50
    Po teči Palmieriho projel kotouč těsně vedle pravé tyče.
     
    17:57
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Brian Dumoulin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:27
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Pavel Zacha – 2 min., podražení).
    12:46 Conor SHEARY - 1:1
     
    12:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vedení Devils netrvalo vůbec dlouho! Z ničeho se prohnal přes pravé křídlo Hörnqvist, který stažením hry na sebe uvolnil u levé tyče najíždějícího CONORA SHEARYHO. Tomu se z těsné blízkosti povedlo sklepnout kotouč nad přesouvající se ho Kinkaida. Asistence: Patric Hörnqvist a Jamie Oleksiak.
    12:19 Kyle PALMIERI - 1:0
     
    12:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí otevírají stav utkání. Nico Hischier zabojoval na obranné modré čáře, kde neudržel puk Malkin a následnou přihrávkou poslal na steč KYLY PALMIERIHO. Ten si naznačením roztáhl Murrayho, kterého nakonec překonal střelou mezi betony. Asistence: Nico Hischier.
     
    11:12
    Důležitý zákrok Kinkaida, který čelil pohotové dorážce Sheahana u pravé tyče. Ze zahuštěného prostoru před brankovištěm vyplul puk přímo na čepel útočníka Pens.
     
    05:18
    Nahození Moora z ostrého úhlu zkoušel dorazit na hranici brankoviště Palmieri, ale Murray dokázal obhájit své postavení.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 13. Palmieri (Hischier), 35. Hall (Butcher), 46. Coleman (Zajac) – 13. Sheary (Hörnqvist, Oleksiak), 27. Letang (Hagelin, Dumoulin), 52. Hörnqvist (Dumoulin, Sheahan), 61. Crosby (Letang)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Müller, Butcher – Hall, Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac, Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Oleksiak, Letang, Dumoulin, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel, Hunwick – Guentzel, Crosby, Rust – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Sheary, Sheahan, Kessel – Kühnhackl, Jooris, Aston-Reese.
    bahis siteleri