Boston – Tampa 4:2 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:6 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Ottawa – Florida 3:2 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:2 (kon.)
Chicago – Winnipeg 6:2 (kon.) | Calgary – Columbus 1:5 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 4:2 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Florida Panthers
Pátek 30.03.2018, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:45 Jean-Gabriel PAGEAU - 3:2
     
    64:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí vítězí v dnešním utkání po prodloužení! JEAN-GABRIEL PAGEAU se rozjel proti Reimerovi a střelou mezi betony ho překonal! Asistence: Bez asistence.
    40:16 Magnus PÄÄJÄRVI - 2:2
     
    40:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí ihned na začátku třetí třetiny vyrovnávají na 2:2! Smith napřáhl ke střele od modré. Jeho pokus sice mířil mimo branku, ale MAGNUS PÄÄJÄRVI, který stál na hranici brankoviště dokázal kotouč nasměrovat mezi tři tyče Reimerovy branky. Asistence: Zack Smith a Erik Karlsson.
    26:50 Jevgenij DADONOV - 1:2
     
    26:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! JEVGENIJ DADONOV dostal přihrávku do mezikruží, odkud střelou k pravé tyči nedal Andersonovi šanci zasáhnout. Kotouč se ještě při cestě za brankovou čáru odrazil od tyče. Asistence: Mackenzie Weegar a Alex Petrovic.
    25:19 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    25:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají na 1:1! AARON EKBLAD převzal kotouč na útočné modré. Následně se s ním prokličkoval až do mezikruží, odkud střelou k pravé tyči nedal Andersonovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Jamie McGinn a Keith Yandle.
    21:24 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:0
     
    21:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Kotouč se po střele jednoho z domácích hráčů odrazil od zadního mantinelu na hůl Hoffmana. Ten okamžitě přihrál kotouč JEANU-GABRIELU PAGEAUOVI, a ten následně zasunul kotouč k bližší tyči. Reimer se mohl natahovat jak chtěl, ale kotouči v cestě do branky nezabránil. Asistence: Mike Hoffman a Tom Pyatt.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 22. Pageau (Hoffman, Pyatt), 41. Pääjärvi (Z. Smith, E. Karlsson), 65. Pageau (TS) – 26. Ekblad (J. McGinn, Yandle), 27. Dadonov (Weegar, Petrovic)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – E. Karlsson (C), Chabot, Ceci, Wolanin, Claesson, Borowiecki – B. Ryan, Duchene (A), Dzingel – Z. Smith (A), Pageau, Hoffman – Pyatt, Chlapík, Pääjärvi – Burrows, Sexton, M. McCormick.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad (A), Yandle, Pysyk, Matheson, Petrovic, Weegar – Bjugstad, Barkov, Dadonov – Malgin, Trocheck (A), Huberdeau – Mamin, McCann, J. McGinn – Vatrano, MacKenzie (C), Sceviour.

    Rozhodčí: Pochmara, Rank – Sericolo, Brisebois
    bahis siteleri