Boston – Tampa 4:2 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:6 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Ottawa – Florida 3:2 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:2 (kon.)
Chicago – Winnipeg 6:2 (kon.) | Calgary – Columbus 1:5 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
San Jose Sharks
Pátek 30.03.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Nick BONINO - 5:3
     
    59:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hotovo! NICK BONINO trefuje prázdnou branku a Nashville dnes zvítězí! Asistence: Filip Forsberg.
    50:06 Ryan ELLIS - 4:3
     
    50:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácím stačí opravdu málo na vstřelení branky. RYAN ELLIS trefil na vrcholku pravého kruhu skákavý puk a propálil vše co mu stálo v cestě. Nashville jde počtvrté do vedení! Asistence: Filip Forsberg a Viktor Arvidsson.
    45:54 Mikkel BØDKER - 3:3
     
    45:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Neskutečný tlak San Jose a fantastický Saros. Tohle spojení dlouho platilo, ale Saros přece jen kapituluje. Tierney měl na hokejce vyrovnání, když dostal přihrávku před branku, ale Saros ho vychytal. K puku se dostal MIKKEL BØDKER, který si vybruslil na střed a čekal se střelou hodně dlouho, protože proti němu byli dva obránci. Dánský útočník nakonec vystřelil a puk propadl Sarosovi do branky! Asistence: Chris Tierney a Timo Meier.
    30:38 Craig SMITH - 3:2
     
    30:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jdou potřetí do vedení! Ryan Ellis dovezl puk až před branku a vystřelil, ale Jones tenhle puk pokryl. K dorážce se dostal CRAIG SMITH, který uklidil puk do branky. San Jose si vyžádalo přezkoumání situace, ale i přes to branka platí! Asistence: Kevin Fiala a Ryan Ellis.
    12:05 Brenden DILLON - 2:2
     
    12:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Domácí tentokrát vedli něco málo přes minutu a je opět vyrovnáno! BRENDEN DILLON dostal puk na modrou a jeho dělovka zaplavala do levého horního rohu branky! Asistence: Jannik Hansen.
    10:14 Viktor ARVIDSSON - 2:1
     
    10:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds jdou opět do vedení! Johansen vystihl nahrávku na modré čáře, kterou posílal Kane a poslal do situace dva na nikoho Forsberga a Arvidssona. Filip Forsberg poslal nahrávku na druhou stranu brankoviště, kam si sjížděl právě VIKTOR ARVIDSSON, který zvedl puk nad beton Jonese. Asistence: Filip Forsberg a Ryan Johansen.
    06:55 Logan COUTURE - 1:1
     
    06:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty vedl Nashville a je vyrovnáno! Bødker kroužil s pukem v pásmu a na modré si ho vyměnil s Burnsem. Ten nahrávkou z první oslovil mezi kruhy LOGANA COUTURA, který vystřelil naprosto přesně do rohu branky! Asistence: Brent Burns a Mikkel Bødker.
    05:26 Kyle TURRIS - 1:0
     
    05:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Žraloci od začátku tlačili, ale jako první se prosazují domácí! P. K. Subban vystřelil od modré čáry a Jones vyrazil jeho střelu na levý kruh, kde byl KYLE TURRIS. Ten měl lehkou práci a dorazil puk do prázdné branky. Asistence: P. K. Subban a Craig Smith.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 6. Turris (P. K. Subban, C. Smith), 11. Arvidsson (F. Forsberg, Johansen), 31. C. Smith (Fiala, Ellis), 51. Ellis (F. Forsberg, Arvidsson), 60. Bonino (F. Forsberg) – 7. Couture (Burns, Bødker), 13. Dillon (Hansen), 46. Bødker (Tierney, Meier)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Ekholm, Jemelin, Irwin, Josi (C), P. K. Subban – Turris, F. Forsberg, Sissons – Fisher, Bonino, C. Smith – Hartnell, Salomäki, Fiala – Arvidsson, Hartman, Johansen (A).
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Dillon, P. Martin, Vlasic, Braun, DeMelo, Burns (A) – Pavelski (C), E. Kane, Sörensen – Meier, Hansen, Couture (A) – J. Ward, Hertl, Tierney – Labanc, M. Karlsson, Bødker.

    Rozhodčí: Jean Hebeert, Jon McIsaac – Jonny Murray, Derek Nansen
    bahis siteleri