Boston – Tampa 4:2 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:6 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Ottawa – Florida 3:2 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:2 (kon.)
Chicago – Winnipeg 6:2 (kon.) | Calgary – Columbus 1:5 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 30.03.2018, 03:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Chris STEWART - 1:5
     
    59:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A nebude mít Bobrovskij nulu! CHRIS STEWART dostal na hůl kotouč vyražený po střele Lazara a zametl jej pod břevno branky, skrze bezmocného brankáře hostů! Asistence: Curtis Lazar a Mark Giordano.
    55:23 Pierre-Luc DUBOIS - 0:5
     
    55:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Uklízí se led poté, co PIERRE-LUC DUBOIS využívá přesilovou hru! Domácí doplatili na ten výpad, kdy se hned tři hráči dostali za hru a Milano rychlou přihrávkou poslal Duboise do koncovky. A hostující útočník přesnou trefou završil hattrick, na ledě pak přistálo několik kusů kšiltovek! Asistence: Sonny Milano a Oliver Bjorkstrand.
    50:58 Markus NUTIVAARA - 0:4
     
    50:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí chybovali v útočném pásmu, když se odražená střela dostala k Thomasi Vanekovi, který ihned otočil hru. Spolu s ním se vydal do brejku MARKUS NUTIVAARA. Ten dostal v útočném pásmu přihrávku na druhé křídlo a z voleje dokázal prostřelit přesouvajícího se Gilliese! Asistence: Thomas Vanek a Ryan Murray.
    23:55 Pierre-Luc DUBOIS - 0:3
     
    23:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí dostávají další ránu do vazu. Ačkoliv byli od úvodu druhé třetiny lepším týmem, tak střelecká nemohoucnost posledních týdnů v podání Calgary trvá. To Columbus, který dokázal nasázet Edmontonu sedm branek, má zaděláno i proti dalšímu kanadskýmu týmu. Rychlý kontr zakončoval z voleje PIERRE-LUC DUBOIS, který propálil Gilliese a připisuje si druhý gól v utkání. Asistence: Cam Atkinson a Artěmij Panarin.
    12:23 Pierre-Luc DUBOIS - 0:2
     
    12:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    A hosté vedou po rychlé souhře 2:0! Cam Atkinson s Artěmijem Panarinem připravili akci, kterou zakončoval střelou z voleje z pravého křídla PIERRE-LUC DUBOIS. Gillies byl proti této bombě bezmocný. Asistence: Artěmij Panarin a Cam Atkinson.
    02:09 Markus HÄNNIKÄINEN - 0:1
     
    02:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak a z první střely na branku se Columbus ujímá vedení! Po vítězném buly servíroval Calvert přihrávku před branku, odkud MARKUS HÄNNIKÄINEN trefuje přesně k tyčce Gilliesovy branky! Asistence: Matt Calvert a Mark Letestu.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 60. Stewart (Lazar, Giordano) – 3. Hännikäinen (Calvert, Letestu), 13. Dubois (Panarin, Atkinson), 24. Dubois (Atkinson, Panarin), 51. Nutivaara (Vanek, R. Murray), 56. Dubois (Milano, Bjorkstrand)


    Calgary Flames: Gillies (M. Smith) – D. Hamilton, Giordano (C), Hamonic, Mi. Stone, R. Andersson, Kulak – Brouwer (A), Backlund (A), Frolík – Lazar, N. Shore, S. Bennett – Stewart, Jankowski, Ferland – Hathaway, Stajan, T. Glass.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Cole, Nutivaara, R. Murray – Atkinson, Dubois, Panarin (A) – Vanek, Wennberg, Jenner (A) – Bjorkstrand, Dubinsky, Milano – Calvert, Letestu, Hännikäinen.

    Rozhodčí: Dwyer, L'Ecuyer – Knorr, Gawryletz

    Diváci: 18967
    bahis siteleri