Lipt. Mikuláš – Skalica 7:0 (kon.) | Detva – Michalovce 5:4 (po pr.)
po prodl.
HK Detva
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 30.03.2018, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:19 BELLUŠ - 5:4
     
    62:19
    Detva dala gól!

    Domáci hokejisti rozhodujú toto stretnutie v predĺžení! Najprv sa domáci dostali do veľkej šance, ale Surovka sám pred brankárom Trenčanom zaváhal. Následne sa však Detva dostala do prečíslenia dva na jedna, zodpovednosť na svoje plecia zobral MARTIN BELLUŠ a jeho presné zakončenie prináša Detve ďalší bod – 5:4!
    Bez asistencie.
     
    58:20
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Linet – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    56:26 BALKO - 4:4
     
    56:26
    Dukla Michalovce dala gól!

    Prichádza však vyrovnávajúci gól zo strany hostí! Michalovce sa rýchlo presunuli do útočného pásma, Piatak potiahol puk až pred bránku domácich, kde sa prezentoval zakončením z bekhendu, do dráhy strely však úspešne vložil hokejku ĽUBOR BALKO a aj so šťastím dostal puk pomedzi Hackettove betóny – 4:4!
    Asistencia: Erik Piatak.
     
    55:24
    Piatak sa však teraz natlačil pred domácu bránku a našťastie pre domácich sa mu nepodarilo presne zakončiť!
     
    47:07
    Ani v tomto samostatnom nájazde však Ščurko neuspel, skúšal to zakončovať po blafáku z forhendu, ale to mu nevyšlo podľa predstáv a tak sa skóre zápasu nemení!
     
    47:07
    Ščurko zachytil zlú rozohrávku hostí v útočnom pásme a následne tak postupoval sám na brankára Trenčana! Puk za jeho chrbát nedostal, ale bude mať na to ešte jednu príležitosť, pretože získava trestné strieľanie!
     
    46:15
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Milý – 2 min., držanie).
    43:03 MURČEK - 4:3
     
    43:03
    Detva dala gól!

    Tretia tretina tohto zápasu sa zatiaľ nesie v jasnej réžii domácich hokejistov! Opäť prišlo zaváhanie Michaloviec vo svojom obrannom pásme, Videlka zachytil zlú rozohrávku a následne posielal puk pred branku na MICHALA MURČEKA a ten už vedel čo má v takejto nádejnej pozícii robiť a posiela Detvu po prvýkrát v tomto zápase do vedenia – 4:3!
    Asistencia: Dávid Videlka.
    41:12 VIDELKA - 3:3
     
    41:12
    Detva dala gól!

    Perfektný vstup domácich hokejistov do tretej tretiny, pretože v početnej výhode sa im podarilo rýchlo vyrovnať na 3:3! Murček zabojoval v rohu o puk, následne ho poslal pred bránku hostí, tam sa ho zmocnil úplne voľný DAVID VIDELKA a po jeho presnom zakončení sa tak v tomto zápase začína odznova.
    Asistencia: Michal Murček.
     
    40:40
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Halás – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    39:36
    Ščurko poslal pred bránkou hostí presnú prihrávku na Videlku, ale ten bol dobre tiesnený a tak vyslal len slabú strelu, s ktorou brankár Trenčan problémy nemal. Pri lepšej razancii by však brankár Michaloviec mal veľké problémy.
     
    36:42
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., sekanie).
     
    28:51
    Opäť mohli domáci v presilovke dosiahnuť gól! Pred bránkou hostí však postupne zlyhali Gašpar aj Surovka, ale Detva je aj naďalej usadená v útočnom pásme.
     
    28:21
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Rusina – 2 min., krosček).
    25:16 VIDELKA - 2:3
     
    25:16
    Detva dala gól!

    A opäť sa moje slová naplnili, domáci využívajú túto početnú výhodu a vracajú sa tak späť do zápasu. Detva založila útok zo svojej tretiny, Ščurko potiahol puk až pred bránku hostí, tam vznikla veľmi neprehľadná situácia, dobre sa však v nej zorientoval DÁVID VIDELKA a svojou presnou strelou znížil na 2:3!
    Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    23:52
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Rusina – 2 min., sekanie).
    22:39 HALÁS - 1:3
     
    22:39
    Dukla Michalovce dala gól!

    Prichádza však tretí gól hostí v tomto zápase a Michalovce tak znova vyhrávajú o dva góly! Hostia úspešne prenikli do útočného pásma, puk sa dostal na hokejku IGORA HALÁSA a ten aj z uhla prekonal brankára Hacketta, ktorý si tento gól za klobúk určite nedá – 1:3!
    Asistencie: Radovan Cútt, Vladislav Solomonchak.
    18:49 GAŠPAR - 1:2
     
    18:49
    Detva dala gól!

    Teraz to však už domácim hokejistom vyšlo! Detva sa znova prebojovala do útočného pásma, strelu od modrej dokázal Trenčan vyraziť iba pred seba a následne sa úspešnou dorážkou prezentoval domáci RASTISLAV GAŠPAR, ktorý tak znižuje na 1:2!
     
    18:30
    Videlka mohol znížiť na 1:2! Hostia prepadli teraz v obrane, keď Macejko vyhadzoval puk od svojej bránky do bezepečia, následne sa do úniku dostal Videlka, ale Trenčan bol pozorný.
    16:12 MAŠLONKA - 0:2
     
    16:12
    Dukla Michalovce dala gól!

    No a moje slová sa teraz naplnili! Michalovce sa úspešne usadili v útočnom pásme, na modrú čiaru smerovala presná prihrávka na Valečka, ktorý sa odhodlal k strele a jeho pokus pred bránkou domácich úspešne tečoval MAREK MAŠLONKA, ktorý tak dáva druhý gól v tomto zápase – 0:2!
    Asistencie: Tomáš Valečko, Erik Piatak.
     
    15:30
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Macejko – 2 min., sekanie).
     
    06:58
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Banovský – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    01:12 MAŠLONKA - 0:1
     
    01:12
    Dukla Michalovce dala gól!

    Vynikajúci vstup hostí do tohto zápasu! Michalovce po prvýkrát v tomto zápase sa dostali do útočnej tretiny, spoza domácej bránky prišla prihrávka od Balka na úplne voľného MAREKA MAŠLONKU a ten posila hostí do vedenia o jeden gól – 0:1!
    Asistencie: Ľubor Balko, Erik Piatak.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 19. Gašpar, 26. Videlka (Ščurko), 42. Videlka (Murček), 44. Murček (Videlka), 63. Belluš (bez asistencie) – 2. Mašlonka (Balko, Piatak), 17. Mašlonka (Valečko, Piatak), 23. Halás (Cútt, Solomonchak), 57. Balko (Piatak)


    HK Detva: Hackett – Kuklev, Chovan, Sládok, Gachulinec, Macejko, Šimon, Jendroľ, F. Fekiač – Sitnikov, Surovka, Gašpar – Žilka, Chovan, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Tibenský, Surovka, Belluš
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Hančák, Meliško, Korenko, Rusina, Dolgoš, Cvengroš, Jokeľ – Solomonchak, Cútt, Halás – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Hamráček – Banovský, Toma, Mesaroš

    Rozhodčí: Juraj Konc st., Milan Novák – Peter Rojík, Miroslav Kollár – Vladimír Konštek
    bahis siteleri