Sparta – HC Plzeň 8:1 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Vítkovice – Kladno 7:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
8:1 (2:0, 3:0, 3:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 31.03.2018, 09:00 • Ostravar Aréna • Mládežnické mistrovství České republiky - starší žáci
Partner:
    58:06 PEŠEK - 8:1
     
    58:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tomáš Vlček vybojoval puk za bránou soupeře, všiml si úplně volného ONDŘEJE PEŠKA, který stál před brankou Sparty. Pešek vypálil bez větší přípravy a z tutovky překonal Volného. Asistence: Tomáš Vlček.
    54:56 HAMRŠMÍD - 8:0
     
    54:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané přidávají osmou branku. Christian Menzel vybojoval puk, předal jej Richardu Němcovi, který ještě poslal pas na levou tyč, kde stál JAN HAMRŠMÍD, který překonal brankáře Plzně. Asistence: Richard Němec, Christian Menzel.
    53:44 DAVID - 7:0
     
    53:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo Albertu Barešovi při trestném střílení, to se povedlo FRANTIŠKU DAVIDOVI, který získal puk a poslal jej za záda Vondraše. Bez asistence.
     
    40:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ani Jakub Vondraš nebude mít čisté konto. Nahození do třetiny od Hamršmída sebral za brankou Richard Němec, který poslal puk na ALBERTA BAREŠE, který překonává brankáře Plzně. Asistence: Richard Němec, Jan Hamršmíd.
    38:44 PÍRS - 5:0
     
    38:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde již do vedení o pět branek. Ihned po skončení oslabení se dostal k puku Adam Pírs, jenž dokázal ránou překonat Lokajíčka, jenž se hlásí o střídání. Bez asistence.
    35:25 TOMOV - 4:0
     
    35:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dnes je největší rozdíl mezi týmy v proměňování šancí. Sparta teď využila další, ale s pořádnou porcí štěstí. Sebastian Höll vystřelil puk od modré čáry. Puk se odrazil na hokejku NINO TOMOVA, jenž poslal puk o záda Lokajíčka přímo do brány Plzně. Bez Asistence.
    34:22 NĚMEC - 3:0
     
    34:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta přežila tlak hostů, který trval třináct minut. V posledních dvou minutách se Pražané začali dostávat do šancí. A jedna z nich končí za zády brankáře. Albert Bareš předal puk RICHARDU NĚMCOVI, který si vybruslil na střed hřiště a vypálil do protipohybu brankáře, který byl takřka bezmocný. Asistence: Albert Bareš.
    16:01 DAVID - 2:0
     
    16:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta svou další přesilovou hru využívá velice rychle. Höll opět poslal puk na modrou čáru. Patrik Brůna vypálil od modré čáry. Lokajíček ránu nezkrotil a vyrazil ji pouze k nehlídanému FRANTIŠKU DAVIDOVI, který do odkryté brány pouze zasunul puk. Asistence: Patrik Brůna. Sebastian Höll.
    13:13 BRŮNA - 1:0
     
    13:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovou hru. Pražané drželi svého soupeře pod tlakem. Sebastian Höll si všiml volného PATRIKA BRŮNU, jenž stálo uprostřed modré čáry. Brůna si udělal krok v před a vypálil dělovku do levého horního rohu. Nechytatelná rána. Asistence: Sebastian Höll.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 14. Brůna (Höll), 17. David (Brůna, Höll), 35. Němec (Bareš), 36. Tomov, 39. Pírs, 41. Bareš (Němec, Hamršmíd), 54. David, 55. Hamršmíd (Němec, Menzel) – 59. Pešek (Vlček)


    HC Sparta Praha: Dlouhý (Potapov) – Brůna, Čečetka "A", Hamara "C", Weitz, Menzel, Tomov – Pospíšil, Bareš, Pražák, Pírs, David, Hamršmíd "A", Čáp, Červenka, Kalný, Němec, Höll.
    HC Plzeň 1929: Lokajíček (39. Vondráš) – Balák, Trachta, Schindler S., Staněk, Hodinář "C", Dolhý "A",, Matoušek – Martinec, Soukup, Schindler N., Pešek, Šiler, Fiala, Kreuzman "A", Krasanovský, Dvořák, Vlček.

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Jan Carbol, Michael Hranoš
    bahis siteleri