Tampa – Buffalo 7:5 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 4:0 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.)
Anaheim – Dallas 5:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 5:0 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
4:3 (0:1, 2:2, 1:0 - 1:0) Stav série: 2:0
Bílí Tygři Liberec
Sobota 07.04.2018, 13:00 • DRFG Arena, Brno • Play-off DHL extraligy juniorů • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    69:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je dobojováno! Kometa Brno se stává mistrem České republiky DHL extraligy juniorů! Kotouč paběrkoval v předbrankovém prostoru, kde se jej chopil DALIMIL MIKYSKA a střelou k tyči odstartoval brněnské oslavy! Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    68:24
    Havlát zachytil kombinaci tygrů na modré čáře a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Vratislav Kunst, dvě minuty podražení.
     
    65:04
    Přesilová hra pro brněnskou Kometu, hostující tým se dopustil hry v pěti hráčích, což rozhodčí označili zcela správně jako příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    64:43
    Šír byl už nyní zcela osamocen před Dostálem a snažil se brněnského brankáře překonat kličkou do forhendu, brněnský strážce svatyně však zachoval ledový klid a podržel svůj tým!
     
    55:55
    Obrovská příležitost Brna, Gajarský poslal kotouč Čejkovi, jenž vylepšil pozici pro Mlynáře, který mohl mířit do prázdné branky, ale liberecký brankář se stačil přemístit a jisté brance zabránit!
     
    52:19
    Dnešní utkání sleduje 2156 diváků.
     
    48:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnávací branka brněnské Komety! Horký vedl kotouč po pravém křídle a dokázal poslat přesnou přihrávku před branku, kde si najížděl TOMÁŠ HAVRÁNEK, jenž dokázal kotouč uklidit mezi Žajdlíkovy betony. Asistence: Luboš Horký, Jan Süss.
     
    36:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři opět dokázali vystihnou příležitost k úderu. Burda dokázal přihrávkou od modré čáry najít před brankou zcela volného MARTINA STAROSTU, jenž zachoval klid a kličkou do bekhendu překonal Dostála. Asistence: Václav Burda, Jiří Průžek.
     
    33:23
    Brněnský nápor bude umocněn přesilovou hrou. Vyloučen hostující Semen Mirochnikov, dvě minuty podražení.
     
    30:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané tentokrát bleskově srovnávají! Kometa se opět nastěhovala do útočného pásma a Mlynář našel přihrávkou z rohu pásma v mezikruží dobře postaveného PETRA KRATOCHVÍLA, jenž rovněž s pomocí tyčky vyrovnal. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    29:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se z ničeho nic dostávají opět do vedení! Akci Liberce 3 na 2 vedl Krajsa, jenž poslal kotouč na pravé křídlo do jízdy VOJTĚCHU HOLENDOVI, jenž dokázal s pomocí tyče překonat Dostála. Asistence: Matěj Krejsa, Matěj Žajdlík.
     
    25:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ovšem z protiútoku střílí kýženou vyrovnávací branku! Trnka poslal kotouč od modré čáry do hloubky útočného pásma, kde si jej přebral Havránek a přesnou přihrávkou mezi kruhy poslal kotouč LUBOŠI HORKÉMU, jenž prostřelil libereckého brankáře. Asistence: Tomáš Havránek, Aleš Trnka.
     
    24:32
    Bílí Tygři nyní byli na lovu, Teplý dokázal v předbrankovém prostoru připravit možnost pro Chrtka, jenž však netrefil odkrytou klec!
     
    15:30
    Kratochvíl naservíroval na zlatém podnose puk pro Havránka, jenž nadvakrát nedokázal trefit prázdnou branku a ztroskotal na přemísťujícím se brankáři Žajdlíkovi.
     
    14:44
    A s Libercem bude ještě hůř, dvě minuty za nedovolené bránění pro Průžka.
     
    14:32
    Liberec deset vteřin před návratem Ferdy na led přichází o svou početní výhodu a bude se muset bránit ve třech, neboť ve stejný čas se provinili Šír držením a Chrtek krosčekem, za deset vteřin tak vypukne dvojnásobná přesilová hra Komety.
     
    12:42
    Nyní se bude Kometa bránit, druhou přesilovou hru Liberce zavinil Radim Ferda, jenž se dopustil podražení.
     
    11:20
    Nyní se ovšem halou ozvalo vzrušení, Havlátovu střelu z levého kruhu Žajdlík vyrazil na hůl Nováka, kterému se však nepodařilo trefit volný prostor v liberecké bráně.
     
    07:15
    Přesilová hra tentokrát pro brněnskou Kometu, dvě minuty za krosček pro Tomáše Nezbedu.
     
    04:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři bleskově využívají přesilovou hru. Od modré čáry nahazoval kotouč Kunst, před brankou se jej snažil za záda Dostála sklepnout Hrabík, ovšem Dostál kotouč dokázal vyrazit, ale pouze na hůl JIŘÍHO PRŮŽKA, jenž dokázala bekhendem procedit puk do brněnské branky. Asistence: Vratislav Kunst, Kryštof Hrabík.
     
    04:00
    První vyloučení v dnešním utkání, na trestnou lavici putuje domácí hráč Luboš Horký, dvě minuty za úder do oblasti hlavy a krku plus deset minut osobního trestu.
     
    03:58
    Kometě se nyní podařilo rozložit obranu Liberce, Havránek přihrávkou od mantinelu vyzval ke skórování Čejku, jenž okamžitě vypálil, jeho ránu Žajdlík vyrazil a ještě to zkoušel Horký, ale liberecká obrana první krušné chvíle ustála.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 26. Horký (Havránek, Trnka), 31. Kratochvíl (Mlynář), 49. Havránek (Horký, Süss), 70. Mikyska (Mlynář) – 5. Průžek (Hrabík, Kunst), 30. Holenda (Krejsa, Žajdlík), 37. Starosta (Burda, Průžek)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Slabý, Furch, Kučera, Jeřábek, Mikyska, Kowalczyk – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Gajarský, Střondala, Čejka, Horký, Mlynář, Ferda, Kratochvíl, Plášek, Havránek.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Mirochnikov, Hanousek, Krejsa, Turský, Charvát, Benák, Kunst, Starosta – Holenda, Šír, Průžek, Piroutek, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Burda, Teplý, Hrabík, Chrtek.

    Rozhodčí: Horák, Hejduk – Polonyi, Rampír.

    Diváci: 2156
    Kometa Brno 2 0 Liberec
    #1 Středa 04.04.2018 • 17:00
    Liberec - Kometa Brno 0:4
    #2 Sobota 07.04.2018 • 13:00
    Kometa Brno - Liberec 4:3 po prodl.
    bahis siteleri