Ukrajina – Estonsko 0:2 (kon.) | Japonsko – Chorvatsko 4:3 (kon.) | Litva – Rumunsko 8:3 (kon.)
konec
Ukrajina
0:2 (0:2, 0:0, 0:0)
Estonsko
Pondělí 23.04.2018, 11:30 • Žalgirio Arena, Kaunas, Litva • Mistrovství světa - I. B Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Bude, a vyloučeným je právě Viktor Zacharov (UKR). Ten dvouminutovým trestem za sekání dost možná definitivně pohřbívá naděje svého celku.
     
    52:58
    Situace "domácích" se komplikuje. Za nedovolené bránění je nyní vyloučen Vitalij Ljalka (UKR) a Ukrajina tak stráví následující dvě minuty ve čtyřech.
     
    20:22
    Ukrajinci zatím v prostřední části hrají agresivně a moc se jim po nevyplácí. Za hákování stráví následující dvě minuty na trestné Vitalij Ljalka (UKR).
     
    11:59
    Na trestnou paradoxně míří jeden z Estonců! Aleksandr Kuzněcov (EST) je vyloučen za hákování, které se odehrálo před soupeřovou brankou.
     
    05:45
    Poprvé v dnešním zápase se vylučuje. Kyrylo Katrič (UKR) je trochu sporné sekání na dvě minuty vyloučen a "hosty" tak čeká první přesilovka.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Rooba (Makrov, Lahesalu), 10. Vasjonkin (Kettunen)


    Ukrajina: Gajdučenko (Djačenko) – Žovnir, Ignatěnko, Tolstuško, Petruchno, Romaněnko, Tatarenko, Katrič, Matvijenko (C) – Michnov (A), Zacharov, Ljalka – Karpenko, Černišenko, Bojkov – Gavrik, Ramazanov, Gricenko – Niměnko (A), Bucenko, Babinec.
    Estonsko: Koitmaa (Šumichin) – Svarogin, Lahesalu (C), Kettunen, Ossipov (A), Slessarevski, Novikov, Sorokin – Rooba (A), Makrov, A. Petrov – Sibircev, Andrejev, Arrak – Vasjonkin, Gornostajev, Embrich – Kuzněcov, Parras, Vorang – Simonov.

    Rozhodčí: Halm (NOR) – Nedeljković (SRB), Niittylä (FIN).
    bahis siteleri