Švýcarsko – Finsko 10:6 (kon.) | Česko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
Švédsko
Pátek 27.04.2018, 19:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše! Těším se na vás u zítřejšího utkání, ve kterém se střetne Česká republika a Švýcarsko. Zároveň nás tedy zítra čeká severské derby, takže se bude na co dívat. Proto neváhejte a doražte do DRFG arény! (20:57:26)
     
    Nejlepší hráči:

    Česko – Josef Rýpar
    Švédsko – Oskar Hovlund
     
    Je za námi i poslední třetina prvního utkání Euro Floorball Tour, které se koná v Brně. Třetí periodu dokázali domácí hráči dokonce vyhrát, přesto další šance zahodili. Česko ale odehrálo velmi sympatické utkání a prohra o dvě branky není žádná ostuda.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Velká šance domácích borců! Suchánek poslal míček na Daniela Šebka, jenž mohl pálit do prázdné, jenže Rehn ho skvěle vychytal!
     
    58:57
    Tentokrát již Češi míček získali a hrají bez Lukáše Součka v bráně!
     
    58:26
    Je ale vidět, že Švédové jsou velmi zkušení. Svému soupeři poslední dvě minuty ani nepůjčili míček. Češi tak nemohou sáhnout ke hře bez gólmana.
     
    58:17
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:56
    Do konce utkání nám zbývají poslední dvě minuty! Podaří se ještě českému týmu vstřelit alespoň jednu branku?
     
    57:06
    Lukáš Veltšmíd vyslal velmi svižnou střelu z poloviny hřiště. Ta ještě nejspíše byla tečována a hostující gólman měl co dělat, aby ji vyrazil.
     
    56:25
    Velmi výživnou střelu vyslal Jakub Hubálek. Ještě několik hráčů chtělo dorazit míček, který Rehn vyrazil jen před sebe, ale nepovedlo se jim to.
     
    55:20
    Čas ale začíná neúprosně ubíhat. Balonek mají na svých holích stále hráči ze Skandinávie a nepůjčují ho svému soupeři. Ti by potřebovali útočit.
     
    54:24
    Česko hraje velmi aktivně, přestože teď mají míček na svých hokejkách hostující hráči. Domácí se snaží hodně napadat, ovšem míček ještě nezískali.
     
    53:28
    Také na druhé straně zajímavá šance a podobná situace jako před pátou brankou Švédska. Tentokrát ale Souček míček před sebe nevyrazil.
     
    52:25
    Adam Delong si jako první našel odražený míček a jeho rána mířila do šibenice. tu však těsně minula! Poté se ještě Češi hnali do přečíslení, ale to Rehn zastavil.
     
    52:17
    Na dnešní utkání si našlo cestu 1037 diváků!
    52:05 Míček nepřekročil celým objemem brankovou čáru, gól Švédska neplatil
     
    52:05
    Švédsko se již radovalo z další branky, jenže ta nakonec není uznána! Rozhodčí se poradili a dospěli k závěru, že míček celým objemem nepřekročil brankovou čáru.
     
    51:57
    Parádní zákrok Lukáše Součka! Švédi se hnali do přečíslení. Po pasu přišla rychlá střela ze středu, proti které se domácí brankář vytáhl.

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 29. Rýpar (Hubálek), 46. Garčar (Delong), 50. Suchánek (Langer) – 9. Svahn (Galante-Carlström), 12. Adriansson (Johansson), 13. Rudd (Sjörgen), 26. Sjörgen (Johansson), 48. Stenberg (Galante-Carlström)


    Česko: Souček (Binder) – Hubálek, Garčar, Kisugite, Veltšmíd, Suchánek, Vítovec – Rýpar, Delong, Hájek – Šebek, Dóža, Curney – Krbec, Langer, Valeš – Meliš, Neher, Tokoš.
    Švédsko: Rehn (Parsjö-Tegnér) – Hedlund, Johansson, Nilsberth, Hovlund, Sundstedt, Jonsson – Galante-Carlström, Adriansson, Svahn – Larsson, J. Samuelsson, Stenberg – Sjöberg, Winroth, Rudd – Fritzell, M. Samuelsson, Palmqvist.

    Rozhodčí: Henri Heinola, Manu Marttinen
    bahis siteleri