Švýcarsko – Finsko 10:6 (kon.) | Česko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
Švédsko
Pátek 27.04.2018, 19:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
    49:46 SUCHÁNEK - 3:5
     
    49:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto se Češi usadili na útočné polovině a už je to zase jen o dvě branky! Filip Langer posunul míček na PATRIKA SUCHÁNKA, proti jeho ráně z první neměl Rehn nárok. Asistence: Filip Langer.
    47:38 STENBERG - 2:5
     
    47:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenže hostující hráči umí využít své šance! HENRIK STENBERG dobře dohrával situaci. Souček míček vyrazil jen před sebe, kde byl připravený právě hráč s číslem dvanáct. Asistence: Alexandr Galante-Carlström.
    45:23 GARČAR - 2:4
     
    45:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o dvě branky a Češi stále drží naději na velmi slušný výsledek! MILAN GARČAR získal odražený míček za brankou a střelou na bližší tyč procedil míček do sítě. Asistence: Adam Delong.
    28:48 RÝPAR - 1:4
     
    28:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Češi střílí svou první branku v utkání! Nutno dodat, že jim k tomu Švédi výrazně pomohli, jelikož si vstřelili vlastní branku. Nahrávku jednoho z domácích útočníků nešikovně tečoval hostující útočník a míček zapadl za Rehna. Branka je přiznána JOSEFU RÝPAROVI. Asistence: Jakub Hubálek.
    25:48 SJÖRGEN - 0:4
     
    25:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Čeští florbalisté sice vyhodili, jenže Švédsko z rychlého protiútoku střílí čtvrtou branku a využívá přesilovou hru. Johansson poslal míček do brankoviště na volného ALBINA SJÖRGENA, který dával do prázdné. Asistence: Emil Johansson.
    12:22 RUDD - 0:3
     
    12:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To až teď! Sjörgen poslal míček do středu hřiště na ALEXANDRA RUDDA, jehož rána z první prošla pod Součkem. Asistence: Albin Sjörgen.
    11:22 ADRIANSSON - 0:2
     
    11:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi se prosazují v početní nevýhodě! Po špatné přihrávce se dostal k míčku Johansson, který našel před brankou úplně volného JONASE ADRIANSSONA, který dával do prázdné. Asistence: Emil Johansson.
    08:03 SVAHN - 0:1
     
    08:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A Čechy to může mrzet dvojnásob, jelikož z ojedinělé šance hostů inkasují! Galante-Calström přenechal míček JONASU SVAHNOVI, který překonal Součka v bráně! Asistence: Alexandr Galante-Carlström.

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 29. Rýpar (Hubálek), 46. Garčar (Delong), 50. Suchánek (Langer) – 9. Svahn (Galante-Carlström), 12. Adriansson (Johansson), 13. Rudd (Sjörgen), 26. Sjörgen (Johansson), 48. Stenberg (Galante-Carlström)


    Česko: Souček (Binder) – Hubálek, Garčar, Kisugite, Veltšmíd, Suchánek, Vítovec – Rýpar, Delong, Hájek – Šebek, Dóža, Curney – Krbec, Langer, Valeš – Meliš, Neher, Tokoš.
    Švédsko: Rehn (Parsjö-Tegnér) – Hedlund, Johansson, Nilsberth, Hovlund, Sundstedt, Jonsson – Galante-Carlström, Adriansson, Svahn – Larsson, J. Samuelsson, Stenberg – Sjöberg, Winroth, Rudd – Fritzell, M. Samuelsson, Palmqvist.

    Rozhodčí: Henri Heinola, Manu Marttinen
    bahis siteleri