Švýcarsko – Finsko 10:6 (kon.) | Česko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
Švédsko
Pátek 27.04.2018, 19:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Krásný večer, chtěla bych Vás přivítat u utkání Euro floorball tour. V tom se v brněnské DRFG aréně střetne Česká republika s velmi silným Švédskem. Dokáží čeští florbalisté porazit soupeře, což už se jim velmi dlouho nepodařilo nebo tým ze severu Evropy ukáže svou sílu? To se dozvíme v pátek. Zápas startuje v 19:00!
     
    Nominace Česka:

    Brankáři:
    Bauer Lukáš (Florbal MB)
    Binder Jan (FBC Kalmarsund)
    Souček Lukáš (1. SC Vítkovice)

    Obránci:
    Garčar MIlan (AC Sparta Praha)
    Hubálek Jakub (1. SC Vítkovice)
    Kisugite Martin (ULA Langhenthal)
    Pražan Martin (Florbal Chodov)
    Suchánek Patrik (FC Helsingborg)
    Veltšmíd Lukáš (UHC Alligator Malans)
    Vítovec Ondřej (Tatran Střešovice)

    Útočníci:
    Curney Jiří (Florbal MB)
    Delong Adam (1. SC Vítkovice)
    Dóža Patrik (Floorball Köniz)
    Hájek Lukáš (1. SC Vítkovice)
    Krbec Mikuláš (Florbal Ústí)
    Langer Filip (Pixbo Wallenstam)
    Meliš Milan (Tatran Střešovice)
    Nehera Martin (1. SC Vítkovice)
    Ondrušek Tom (Florbal Chodov)
    Rýpar Josef (1. SC Vítkovice)
    Šebek Daniel (FC Helsingborg)
    Tokoš Martin (1. SC Vítkovice)
    Tomašík Milan (Florbal MB)
    Valeš Radek (FBC Liberec)
     
    Nominace Švédska

    Brankáři:
    Johan Rehn (IBF Falun)
    Måns Parsjö Tegnér (IBK Dalen)

    Hráči do pole:
    Jonas Adriansson (IBF Falun)
    Gustav Fritzell (Linköping IBK)
    Alexander Galante Carlström (IBF Falun)
    Kim Ganevik (Mullsjö AIS)
    Tobias Gustafsson (Storvreta IBK)
    Kasper Hedlund (Mullsjö AIS)
    Oskar Hovlund (Linköping IBK)
    Emil Johansson (IBF Falun)
    Markus Jonsson (Växjö IBK)
    Johannes Larsson (IBF Falun)
    Robin Nilsberth (Storvreta IBK)
    Sebastian Palmqvist (Mullsjö AIS)
    Alexander Rudd (Storvreta IBK)
    Johan Samuelsson (Unihockey Tigers Lagnau (Švýc.))
    Mattias Samuelsson (Storvreta IBK)
    Albin Sjögren (Storvreta IBK)
    Henrik Stenberg (Storvreta IBK)
    Rasmus Sundstedt (HC Rychenberg (Švýc.))
    Jonas Svahn (IBK Dalen)
    Niklas Winroth (Storvreta IBK)
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Souček (Binder) – Hubálek, Garčar, Kisugite, Veltšmíd, Suchánek, Vítovec – Rýpar, Delong, Hájek – Šebek, Dóža, Curney – Krbec, Langer, Valeš – Meliš, Neher, Tokoš.

    Švédsko: Rehn (Parsjö-Tegnér) – Hedlund, Johansson, Nilsberth, Hovlund, Sundstedt, Jonsson – Galante-Carlström, Adriansson, Svahn – Larsson, J. Samuelsson, Stenberg – Sjöberg, Winroth, Rudd – Fritzell, M. Samuelsson, Palmqvist..
     
    Oba týmy již nastupují na hrací plochu. Jako první nastoupil domácí tým, který přivítala bouřlivá kulisa. Češi se představí v červení kombinaci, zatímco Švédi v klasické žlutomodré.
     
    Slyšeli jsme hymny obou dnešních aktérů a nic tak nebrání startu utkání. To začne přesně za tři minuty!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Zápas nám již odstartoval! Úvodní buly vyhráli hráči domácího týmu, kteří začínají s útokem od své vlastní brány. Zatím se však moc daleko nedostali.
     
    00:36
    Dlouhá přihrávka přes celé hřiště měla najít Lukáše Hájka, avšak ten byl těsně bráněn. Na druhou stranu se hnali Švédové, ovšem ani nevystřelili.
     
    01:29
    Martin Kisugite byl trochu v nesnázích, a tak raději poslal míček ke svému brankáři. Přesto měli Češi první větší šanci utkání, když mohl dávat skoro do prázdné Šebek, ale do jeho rány klekl soupeř.
     
    02:00
    Teď už Česká republika faulovala a do postupného útoku se dostávají hráči ve žlutých dresech. Obrana domácích je zatím pevná a dobře forčekuje.
     
    02:35
    Přesto zde byla velká šance hostujícího týmu! Sjörgen dával před českou branku, kde byli osamocení dva jeho spoluhráči, jenže ani jeden z nich nedorazil míček do branky!
     
    03:17
    Domácí měli možnost rozehrávky z útočného rohu. Nakonec se do střely opřel Josef Rýpar, nicméně trefil jen švédského obránce, poté Češi faulovali.
     
    03:40
    Zajímavá akce Čechů! Ti jsou více než vyrovnaným soupeřem týmu ze Skandinávie. Střela Rýpara se odrazil na hůl Kisugiteho, který nezakončil.
     
    04:29
    Následovala další velká šance hráčů v červených dresech! Ani tentokrát však neskončila brankou. To by mohlo domácí mrzet. U míčku jsou hosté.
     
    04:50
    Nechybělo moc a na má slova došlo! Na brankovišti se k míčku dostal Jonsson, jenže jeho střelu z otočky dokázala Souček vykopnout.
     
    05:34
    Vypadá to, že hostující tým se začíná zvedat. Je to teď především on, kdo drží míček na svých hokejkách, ale domácí obrana zatím funguje velmi dobře.
     
    06:24
    Garčar to měl velmi těžké a proti dvojici protihráčů míček ztratil. Už to vypadalo, že Švédové budou mít tlak, jenže o balonek se připravili sami.
     
    07:02
    Hraje se zatím asi nejklidnější pasáž hry. U míčku jsou stále hráči v červených dresech. Jiří Curney si nabíhal na dobrou přihrávku, avšak míček o kousek netrefil!
     
    07:48
    Další dobrá šance pro český tým! Mikuláš Krbec měl před sebou dálnici, naběhl si do ideální střelecké pozice, ovšem přestřelil.
     
    08:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A Čechy to může mrzet dvojnásob, jelikož z ojedinělé šance hostů inkasují! Galante-Calström přenechal míček JONASU SVAHNOVI, který překonal Součka v bráně! Asistence: Alexandr Galante-Carlström.
    08:03 SVAHN - 0:1
     
    08:47
    A domácí mohli vzápětí odpovědět! Hnali se do přečíslení tři na dva, avšak vše zhatila nepřesná přihrávka. Hosté tak mohou v klidu kombinovat.
     
    09:29
    Dlouhá přihrávka našla Radka Valeše, který se proti dvěma protihráčům prosadit nedokázal. Přesto budou Češi pokračovat s míčkem na holi.
     
    09:53
    Vyloučení v týmu Švédsko (Kasper Hedlund – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    10:18
    Slušnou příležitost má Česká republika k tomu, aby srovnala skóre. Podařilo se jí rozestavit přesilovkový vzorec, ale Švédi zatím brání dobře.
     
    11:03
    Češi se snaží rozhodit obranu švédského týmu rychlými nahrávkami, ovšem zatím je to bez střely. Falun si poté připsal lehký zákrok.
     
    11:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi se prosazují v početní nevýhodě! Po špatné přihrávce se dostal k míčku Johansson, který našel před brankou úplně volného JONASE ADRIANSSONA, který dával do prázdné. Asistence: Emil Johansson.
    11:22 ADRIANSSON - 0:2
     
    11:53
    Švédsko hraje v pěti! To odehrálo zbytek oslabení ve velkém stylu. Svému soupeři nepůjčilo míček a domácí se museli bránit. Brankou to však neskončilo.
     
    12:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To až teď! Sjörgen poslal míček do středu hřiště na ALEXANDRA RUDDA, jehož rána z první prošla pod Součkem. Asistence: Albin Sjörgen.
    12:22 RUDD - 0:3
     
    12:56
    Nádherná akce domácích a ještě lepší zákrok Rehna! Šebek nabil Kisugitemu, jehož parádní ránu do šibenice dokázal hostující brankář vyškrábnout mimo tři tyče.
     
    13:07
    Neskutečné, co teď dokázal zahodit Stenberg! Byl sám před brankou, kde dorážel do prázdné brány! Přesto to nedokázal a jen trefil tyčku.
     
    13:34
    U míčku jsou domácí florbalisté, kteří by rádi odpověděli na tři rychlé góly týmu ze Skandinávie. Snaží se o to Mikuláš Krbec, který dokázal míček udržet.
     
    14:26
    Radek Valeš chytře posílal míček zpoza branky do brankoviště, kde byl připravený Filip Longer, avšak jeho dorážku k bližší tyči si Rehn pohlídal.
     
    15:09
    Jedovatou střelu vyslal od mantinelu Galante-Carlström a Souček měl co dělat, aby jeho ránu alespoň vyrazil. Švédové stále zůstávají na útočné polovině.
     
    15:56
    Nilsbreth nevěděl, co dělat s míčkem, a tak vypálil. Jeho rána z otočky se ještě odrazila od domácího hráče a skončila těsně vedle branky Čechů.
     
    16:23
    U balonku jsou konečně také Češi. Garčar poslal dlouho nahrávku na Lukáše Hájka, ovšem ta nepatřila mezi nejpřesnější. U míčku jsou hosté.
     
    17:07
    Jiří Curney to mohl zkusit sám, ale raději se s míčkem otočil a domácí reprezentace volí postupný útok. Šebek chtěl vypálit, jenže jeho rána byla sražena.
     
    17:52
    Nádherná akce v podání hostujícího týmu, přestože nekončí brankou. Galante-Carlström si zpracoval míček prsama, a poté nádherně vyslal svého spoluhráče do útoku. Tomu ovšem míček na poslední chvíli ujel.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny a zajímavá šance domácích! Garčar poslal zadovkou míček na svého spoluhráče, jehož rána z první trefila dobře postaveného Rehna.
     
    19:36
    Švédi budou mít ještě jednu šanci. Češi se provinili faulem a hostující tým zatím kombinuje na své obranné polovině. Vše měla vyřešit krosová přihrávka, avšak tu domácí obrana srazila.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi domácí Českou republikou a hostujícím Švédskem, po které vedou hráči ze Skandinávie o tři branky. Je to škoda, protože čeští hráči byli prvních osm minut více než vyrovnaným soupeřem. Své šance ovšem neproměnil, zatímco Švédi ano. Ti se navíc prosadili v oslabení!

    Další třetina začne přibližně v 19:39.
     
    Střely po první třetině: 5 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Také druhá třetina odstartovala. Úvodní buly vyhrál opět domácí tým, který znovu začíná od své branky. Švédsko si ovšem nechce nechat utéct začátek zápasu a napadá velmi vysoko.
     
    20:33
    Češi rozehrávali z rohu útočné poloviny. Už to vypadalo, že šance je ztracena, když Dóža nepřihrál přesně, jenže k míčku se ještě dostal Curney, jenž nepřekonal Rehna z brankoviště.
     
    21:24
    U míčku už jsou opět hráči ve žlutých dresech, kteří se dvěma rychlými přihrávkami dostal až před branku soupeře. Budou rozehrávat z rohu po faulu.
     
    22:09
    Pěknou táhlou střelou se prezentoval Ondřej Vítovec, jenže trefil jen někoho ze spoluhráčů, kteří clonili Rehnovi ve výhledu. Škoda pro Čechy.
     
    22:51
    Nádhera v podání domácích, přesto z toho stále gól nepadl! Skvělý pas dostal Delong, který míček ve vzduchu trefil, ale překonat Rehna nedokázal.
     
    23:21
    Úplně osamocený byl s míčkem Martin Kisugite, který se hodně unáhlil. Nejspíše hledal svého spoluhráče před brankou, avšak ten už se mezitím přemístil. K Rehnovi míček sotva dojel.
     
    23:59
    Velká šance Jiřího Curneyho! Ten běžel sám na Rehna, kterého chtěl zmást kličkou a přehodit, avšak švédský brankář jeho střelu vyrazil. Poté se ještě Češi snažili dorážet, ale míček ze vzduchu netrefili.
     
    24:40
    Domácí kapitán Patrik Suchánek fauloval, a tak mohou švédští florbalisté pokračovat ve hře na útočné polovině. Teď skončil mimo mantinely Johansson, který se úplně šťastně netváří.
     
    24:53
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Delong – 2 min., Bránění ve hře).
     
    25:13
    Hráči hostujícího týmu kombinují na útočné polovině a míček lítá z hokejky na hokejku. Jenže domácí obrana je zatím pevná a nemá v sobě skulinky.
     
    25:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Čeští florbalisté sice vyhodili, jenže Švédsko z rychlého protiútoku střílí čtvrtou branku a využívá přesilovou hru. Johansson poslal míček do brankoviště na volného ALBINA SJÖRGENA, který dával do prázdné. Asistence: Emil Johansson.
    25:48 SJÖRGEN - 0:4
     
    26:40
    Lukáš Souček vypomohl svým spoluhráčům, když Švédi dobře a vysoko napadali. U míčku jsou tak domácí florbalisté, kteří se rychle přesunuli na útočnou polovinu.
     
    28:00
    Jiří Curney byl obrán o míček, avšak svou chybu ještě stihl napravit a do útoku se hnali domácí florbalisté. Zakončit ovšem nedokázali.
     
    28:21
    Nádherná standardní situace v podání Švédska. Nakonec se k velmi nebezpeční střele dostal Nilsberth, jehož rána trefila Lukáše Součka do ramene. Ten vůbec nic neviděl a měl štěstí!
     
    28:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Češi střílí svou první branku v utkání! Nutno dodat, že jim k tomu Švédi výrazně pomohli, jelikož si vstřelili vlastní branku. Nahrávku jednoho z domácích útočníků nešikovně tečoval hostující útočník a míček zapadl za Rehna. Branka je přiznána JOSEFU RÝPAROVI. Asistence: Jakub Hubálek.
    28:48 RÝPAR - 1:4
     
    29:09
    Z ničeho nic to mohlo být už jen o dvě branky! Za Rehnem se totiž rozezvučela horní tyčka. To by domácí mohlo nakopnout.
     
    29:33
    Minimálně to nakoplo domácí fanoušky, kteří jsou teď opravdu hodně slyšet. Ženou svůj tým za vstřelením další branky, nicméně u míčku jsou Švédi.
     
    30:14
    Josef Rýpar je nadále hodně aktivní. Nechybělo moc a získal míček na útočné polovině, v tom případě by se hnali domácí hráči dva na jednoho. Škoda.
     
    31:00
    trošku se štěstím se dostal Jakub Hubálek až před Rehna, ovšem už byl ve velkém úhlu. Nakonec volil přihrávku, která vyhnala domácí z útočné poloviny.
     
    31:24
    Vyloučení v týmu Švédsko (Albin Sjörgen – 2 min., Sekání).
     
    31:47
    A Česká republika má velký tlak na útočné polovině! Daniel Šebek dostal velmi dobrý pas na brankoviště, jenže branku o kousek minul!
     
    32:07
    Na druhé straně se hnali do útoku Švédové, kteří si vymodlili faul, ovšem vylučovat se nebude. Tým ze Skandinávie má ovšem míček pod kontrolou.
     
    32:36
    Čechům uběhla první minuta z přesilové hry velmi rychle. Ti se znovu dostávají do vzorce na přesilovou hru a snaží se překonat švédskou obranu.
     
    33:14
    Rehn si nakonec musel připsat zákrok, nicméně ten nepatřil do kategorie zázračných. Poté se ještě strhla menší potyčka, ale vylučovat se nebude.
     
    33:24
    Tým Švédska hraje v plném počtu.
     
    33:50
    Neskutečné, co dokáží čeští borci zahodit! Tentokrát to byl protiútok tři na jednoho. Nejprve byl skvěle vychytán Šebek, následná dorážka Curneyho mířila vedle. Přesto ještě mohl dávat do prázdné Dóža, jenže ani on nerozvlnil síťku.
     
    34:45
    Velká šance také pro Filipa Langera! Ten utíkal de facto sám na gólmana. Rozhodl se pro střelu na vzdálenější tyč, ale minul.
     
    35:32
    Domácí florbalisté pokračují ve svém tlaku na útočné polovině. Je škoda, že zahazují tolik velmi dobrých příležitostí. Přesto budou znovu hrát přesilovku!
     
    35:44
    Vyloučení v týmu Švédsko (Alexandr Rudd – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    35:54
    A nechybělo moc a mohli jsme vidět střelu do prázdní brány. Křižnou přihrávku dostal Filip Langer, jenže střela mu zrovna dvakrát nesedla.
     
    36:25
    A znovu byl v akci tentýž hráč. Filip Langer i tentokráte dostal krosový pas, avšak tentokrát jeho rána mířila mimo tři tyče, vylétla ze hřiště.
     
    36:59
    Velmi slušnou střelu vyprodukoval Patrik Suchánek. Rehn měl co dělat, aby ji chytil, přesto dokázal balonek vyrazit. Stále je to o tři branky.
     
    37:44
    Švédsko ubránilo i třetí početní nevýhodu v dnešním zápase! Češi mají šance, jenže je nedokáží využívat.
     
    38:34
    Druhá třetina se nám pozvolna blíží ke svému konci. U míčku jsou domácí florbalisté, kteří dobývají branku hostí. Nakonec se nedostali ani ke střele.
     
    39:27
    Rehn sebral míček, který k němu jel a v pohodě rozehrál. Do konce druhé periody nám zbývá něco málo přes třicet vteřin a útočit budou Švédi.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi i druhá část dnešního utkání, které se hraje v DRFG aréně. V té padly dvě branky a k radosti domácích se konečně prosadili také Češi. Ti nejsou dnes horším týmem, jenže své šance, na rozdíl od Švédska, nedokáží proměnit.

    Poslední třetina začne přibližně v 20:21.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    I poslední úvodní buly ve třetině dokázali vyhrát domácí florbalisté, kteří začínají s útokem od brankáře Součka. Na útočnou polovinu se však dostali rychle.
     
    41:00
    Avšak dlouho tam nepobyli, k vidění byla spousta nepřesností a s balonkem operují hostující hráči. Ti se ovšem provinili faulem.
     
    41:38
    Švédsko dostalo možnost rozehrání z rohu útočné poloviny. Česká republika ale dobře napadá a nepouští svého soupeře do šancí.
     
    42:26
    Patrik Dóža si poradil s těžkou přihrávkou, která šla za něj. Domácí nezůstali u míčku moc dlouho a pokračovat může švédský tým.
     
    43:05
    Hra ve třetí třetině ovšem není moc akční ani zajímavá. U míčku se ale drží hostující hráči, kteří ty české zatím k ničemu nepouští.
     
    43:55
    Domácí florbalisté sice prohrávají o tři branky, ale v brněnské hale panuje výborná atmosféra. Diváci vytváří již několikátou mexickou vlnu.
     
    44:49
    Mohlo být sníženo! Filip Langer byl několikrát faulován, ale poslední standardní situaci rozehrál přesně na hůl Ondřeje Vítovce, který přestřelil.
     
    45:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o dvě branky a Češi stále drží naději na velmi slušný výsledek! MILAN GARČAR získal odražený míček za brankou a střelou na bližší tyč procedil míček do sítě. Asistence: Adam Delong.
    45:23 GARČAR - 2:4
     
    46:27
    Švédsko by ale chtělo velmi rychlo odpovědět. Drží se na útočné polovině, kde motá hlavu domácím hráčům, k šanci to ovšem zatím nevede.
     
    47:24
    Velmi rychlý přechod do útoku předvedli čeští hráči. Vše skončilo rychlým pasem před branku, kde nikdo nedokázal balonek dostat do sítě.
     
    47:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenže hostující hráči umí využít své šance! HENRIK STENBERG dobře dohrával situaci. Souček míček vyrazil jen před sebe, kde byl připravený právě hráč s číslem dvanáct. Asistence: Alexandr Galante-Carlström.
    47:38 STENBERG - 2:5
     
    48:26
    Pro Českou republiku ovšem ještě není nic ztraceno. Do konce utkání zbývá ještě něco přes jedenáct minut. Jen to chce využívat své šance.
     
    49:25
    Filip Langer dokázal udržet míček proti třem soupeřům. Jenže poté se tam vehnal jen čtvrtý, a to domácí hráč již nezvládl.
     
    49:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto se Češi usadili na útočné polovině a už je to zase jen o dvě branky! Filip Langer posunul míček na PATRIKA SUCHÁNKA, proti jeho ráně z první neměl Rehn nárok. Asistence: Filip Langer.
    49:46 SUCHÁNEK - 3:5
     
    50:15
    No, málem to bylo zase o tři branky! Vypadalo to jen jako nevinné nahození, jenže to se odrazilo Součkovi do masky, od té do horní tyče, a nakonec na branku.
     
    50:56
    Daniel Šebek nejspíše mohl vypálit., ale raději si popoběhl a posílal míček před branku. Ten tam ovšem nakonec jen proletěl. U balonku jsou hosté.
     
    51:57
    Parádní zákrok Lukáše Součka! Švédi se hnali do přečíslení. Po pasu přišla rychlá střela ze středu, proti které se domácí brankář vytáhl.
     
    52:05
    Švédsko se již radovalo z další branky, jenže ta nakonec není uznána! Rozhodčí se poradili a dospěli k závěru, že míček celým objemem nepřekročil brankovou čáru.
    52:05 Míček nepřekročil celým objemem brankovou čáru, gól Švédska neplatil
     
    52:17
    Na dnešní utkání si našlo cestu 1037 diváků!
     
    52:25
    Adam Delong si jako první našel odražený míček a jeho rána mířila do šibenice. tu však těsně minula! Poté se ještě Češi hnali do přečíslení, ale to Rehn zastavil.
     
    53:28
    Také na druhé straně zajímavá šance a podobná situace jako před pátou brankou Švédska. Tentokrát ale Souček míček před sebe nevyrazil.
     
    54:24
    Česko hraje velmi aktivně, přestože teď mají míček na svých hokejkách hostující hráči. Domácí se snaží hodně napadat, ovšem míček ještě nezískali.
     
    55:20
    Čas ale začíná neúprosně ubíhat. Balonek mají na svých holích stále hráči ze Skandinávie a nepůjčují ho svému soupeři. Ti by potřebovali útočit.
     
    56:25
    Velmi výživnou střelu vyslal Jakub Hubálek. Ještě několik hráčů chtělo dorazit míček, který Rehn vyrazil jen před sebe, ale nepovedlo se jim to.
     
    57:06
    Lukáš Veltšmíd vyslal velmi svižnou střelu z poloviny hřiště. Ta ještě nejspíše byla tečována a hostující gólman měl co dělat, aby ji vyrazil.
     
    57:56
    Do konce utkání nám zbývají poslední dvě minuty! Podaří se ještě českému týmu vstřelit alespoň jednu branku?
     
    58:17
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:26
    Je ale vidět, že Švédové jsou velmi zkušení. Svému soupeři poslední dvě minuty ani nepůjčili míček. Češi tak nemohou sáhnout ke hře bez gólmana.
     
    58:57
    Tentokrát již Češi míček získali a hrají bez Lukáše Součka v bráně!
     
    59:24
    Velká šance domácích borců! Suchánek poslal míček na Daniela Šebka, jenž mohl pálit do prázdné, jenže Rehn ho skvěle vychytal!
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi i poslední třetina prvního utkání Euro Floorball Tour, které se koná v Brně. Třetí periodu dokázali domácí hráči dokonce vyhrát, přesto další šance zahodili. Česko ale odehrálo velmi sympatické utkání a prohra o dvě branky není žádná ostuda.
     
    Nejlepší hráči:

    Česko – Josef Rýpar
    Švédsko – Oskar Hovlund
     
    Ode mě je to pro dnešek vše! Těším se na vás u zítřejšího utkání, ve kterém se střetne Česká republika a Švýcarsko. Zároveň nás tedy zítra čeká severské derby, takže se bude na co dívat. Proto neváhejte a doražte do DRFG arény! (20:57:26)

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 29. Rýpar (Hubálek), 46. Garčar (Delong), 50. Suchánek (Langer) – 9. Svahn (Galante-Carlström), 12. Adriansson (Johansson), 13. Rudd (Sjörgen), 26. Sjörgen (Johansson), 48. Stenberg (Galante-Carlström)


    Česko: Souček (Binder) – Hubálek, Garčar, Kisugite, Veltšmíd, Suchánek, Vítovec – Rýpar, Delong, Hájek – Šebek, Dóža, Curney – Krbec, Langer, Valeš – Meliš, Neher, Tokoš.
    Švédsko: Rehn (Parsjö-Tegnér) – Hedlund, Johansson, Nilsberth, Hovlund, Sundstedt, Jonsson – Galante-Carlström, Adriansson, Svahn – Larsson, J. Samuelsson, Stenberg – Sjöberg, Winroth, Rudd – Fritzell, M. Samuelsson, Palmqvist.

    Rozhodčí: Henri Heinola, Manu Marttinen
    bahis siteleri