Chorvatsko – Rumunsko 3:7 (kon.) | Ukrajina – Japonsko 1:7 (kon.) | Litva – Estonsko 4:1 (kon.)
konec
Litva
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Estonsko
Sobota 28.04.2018, 18:30Mistrovství světa - I. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Litva právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Rovnou dva litevští hráči pláchli estonským hráčům- Jedním z nich byl POVILAS VERENIS, jenž samozřejmě neměl jakýkoliv problém se zasunutím puku za brankovou čáru. Asistence: Tadas Kumeliauskas.
    35:57 Povilas VERENIS - 3:1
     
    35:57
    Litva právě vstřelila branku!
    Obrovská radost domácích ochozů je na světě! Nejprve neuspěli v útoku Estonci, Litevci jsou poté úspěšní! Tadas Kumeliauskas zblízka branky nejprve trefil jednoho z protihráčů, od něhož se odrazil kotouč k POVILASU VERENISOVI. Ten už kotouč poslal bezpečně do horních pater branky – 3:1! Asistence: Tadas Kumeliauskas.
    15:42 Jaunius JASINEVIČIUS - 2:1
     
    15:42
    Litva právě vstřelila branku!
    V posledních minutách jsou Litevci jednoznačně lepší, což potvrzují gólovou trefou i oni sami! JAUNIUS JASINEVIČIUS táhlou forhendovou střelou od modré vymetl přesně horní roh estonské branky! Asistence: Daniel Bogdziul.
    07:38 Nerijus ALIŠAUSKAS - 1:1
     
    07:38
    Litva právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Na buly se postavil velezkušený Zubrus, který bez problému vyhrál buly na modrou čáru. Tam stál připravený NERIJUS ALIŠAUSKAS, jenže z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Dainius Zubrus.
    04:20 Robert ROOBA - 0:1
     
    04:20
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nečekaná branka! Estonci měli viditelně horší vstup do utkání, přesto jdou do vedení jako první! ROBERT ROOBA se ujal puku za litevskou svatyní, vyjel s ním na levé křídlo z pohledu brankáře a odtud s dávkou štěstí propálil Armalise nenápadnou střelou. Gólman to měl stížené kvůli clonění vlastními hráči. Asistence: Vadim Vasjonkin.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 8. Ališauskas (Zubrus), 16. Jasinevičius (Bogdziul), 36. Verenis (Kumeliauskas), 58. Verenis (Kumeliauskas) – 5. Rooba (Vasjonkin)


    Litva: Armalis (Pavljukov) – Ališauskas, Kasparaitis, Kieras, Katulis, Jasinevičius, Aliukonis, Čypas – Zubrus, Bosas, Kaleinikovas – Verenis, Kumeliauskas, Bogdziul – Čižas, Gintautas, Krakauskas – Rybakov, Rulevičius, Laukaitis – Četvertak.
    Estonsko: Koitmaa (Šumichin) – Svarogin, Lahesalu, Kettunen, Ossipov, Slessarevski, Novikov, Sorokin – Rooba, Makrov, A. Petrov – Sibircev, Andrejev, Arrak – Vasjonkin, Gornostajev, Embrich – Kuzněcov, Parras, Vorang – Simonov.

    Rozhodčí: Sewell – Nedeljković, Vyleta
    bahis siteleri