Finsko – Česko 5:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:1 (kon.)
konec
Švédsko
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Rusko
Sobota 28.04.2018, 15:30 • Hovet, Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:14
    Přesilovka pro hosty. Jacob de la Rose (SWE) míří na dvě minuty na trestnou lavici za krosček a v ne úplně ideální situaci tak oslabuje svůj celek.
     
    39:50
    Za domácí klecí byla k vidění agresivní strkanice, která vznikla v důsledku faulu Nikity Sošnikova (RUS). Ten za naražení zezadu dostává 2+10 minut, menší trest za něj odpyká Pavel Bučněvič.
     
    35:15
    Za držení putuje na trestnou Bogdan Kiselevič (RUS), domácí mají ideální příležitost poslat za Košečkina další puk a pojistit si tak svůj náskok.
     
    29:41
    Sbornou čeká další přesilovka. Po krosčeku si jede na trestnou zchladit hlavu Adrian Kempe (SWE), který na lavici hříšníků pobude dvě minuty.
     
    24:33
    Jevgenij Dadonov (RUS) krátce po svém zakončení zahákoval soupeře a jde za to pykat. Švédsko si poprvé v dnešním utkání vyzkouší přesilovku.
     
    20:42
    Erik Gustafsson (SWE) je na dvě minuty vykázán z kluziště za jasné hákování, sborná má perfektní příležitost vyrovnat stav utkání.
     
    10:17
    Johan Larsson (SWE) teď dost ostře zneškodnil Dadonova, který se řítil před branku. Dostává za to dvouminutový trest za hrubost, Rusy čeká přesilovka.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 18. Norman (Janmark), 34. Pilut (Kempe), 35. Nilsson – 54. Byvalcev (Kablukov)


    Švédsko: Hellberg (A. Nilsson) – J. Klingberg, E. Gustafsson, A. Larsson, Ekman-Larsson, Almqvist, Wikstrand, Brännström, Pilut – L. Andersson, Zibanejad, Janmark – Petterson, Backlund, Kempe – Pääjärvi, Jo. Larsson, J. de La Rose – C. Klingberg, Norman, Everberg – Nilsson.
    Rusko: Košečkin (Šesťorkin) – Marčenko, Nestěrov, Chafizullin, Kiselevič, Běreglazov, J. Jakovlev, Trjamkin, Gavrikov – Šalunov, Andronov, Grigorenko – Dadonov, Anisimov, Bučněvič – Sošnikov, Tkačov, Galijev – I. Michejev, Kablukov, Mamin – Byvalcev.

    Rozhodčí: Salonen, Pajula (oba FIN) – Persson, Malmqvist (oba SWE).
    bahis siteleri