Slovensko – Německo 4:5 (kon.) | Finsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Finsko
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Česko
Sobota 05.05.2018, 13:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen, Švýcarsko • MS juniorek • Semifinále
     
    58:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že o prvním finalistovi je rozhodnuto. Z levého rohu našla Milja Rastasová dobře postavenou MAURU PAAJANENOVOU, která se do míčku opřela z první a trefila se přesně pod horní tyč.
    Asistence: Milja Rastasová.
     
    57:41
    Češky to zkoušejí v šesti a jsou naskládány na útočné polovině. Ale ke snížení mají zatím daleko.
     
    52:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pěkná přesilovková kombinace Finek končí třetí brankou. Z půlky hřiště našla Matilda Lindstromová napravo TARU NORDMANOVOU. Ta napřáhla z otočky a trefila se přesně do šibenice.
    Asistence: Matilda Lindstromová.
     
    50:10
    Vyloučení v týmu Česko (Pekárková – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    44:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic český tým snižuje! ELIŠKA JUREČKOVÁ se dostala za středovou čáru, plácla do balonku a ten skončil až za zády překvapené Kangasharjuové.
    Bez asistence.
     
    42:44
    Otcovská se dostala k dorážce z hranice malého brankoviště. Ale stav zůstává stále nezměněn.
     
    40:28
    Hned na začátku třetí třetiny velká šance Česka! CHolinská se dostala na levé straně před finskou brankářku. Nikým nebyla tísněna, ale překonat se jí ji nepodařilo.
     
    37:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jenže přichází obrovská chyba v české obraně. Vrlíková ztratila balonek na levém mantinelu. Matilda Lindstromová ho tak bekhendem poslala před branku, kde byla úplně volná IINA LATVALAOVÁ, která neměla problém poslat míček do prázdné branky.
    Asistence: Matilda Lindstromová.
     
    34:12
    Dobrá šance české reprezentace! Ke střele se dostala dnes hodně aktivní Planková. Finská gólmanka pouze vyrazila míček na Huskovou, jenže ta ho nedokázala poslat až za brankovou čáru.
     
    26:48
    Další šance na vyrovnání! Kristýna Otcovská šla úplně sama na Kangasharjuovou a při zakončení se rozhodla ke střele. Jenže finská gólmanka si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    23:34
    A zajímavá šance přišla i nyní. Husková už byla sama před Kangasharjuovou. Jenže bekhendová klička jí nevyšla podle představ a na vyrovnání tak stále čekáme.
     
    18:38
    A další tutovka Faltusové! Ta se dostala za obranu Finek a opět byla před Kangasharjuovou úplně sama. Jenže zakončení jí nevyšlo podle představ a Finka předvádí další skvělý zákrok.
     
    14:37
    Další velká šance Finska. Na malém brankovišti se dostala k dorážce Rastasová. Jenže Lišková chytá dnes zatím výborně a pravou nohou likviduje tuto příležitost.
     
    13:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Markéta Svačinová držela balonek u mantinelu, kde ji napadala MILJA SAARIKOSKIOVÁ. Ta nakonec míček vybojovala, Liškové udělala blafák do bekhendu a zasunula do prázdné branky.
    Bez asistence.
     
    11:50
    Nyní sledujeme totální florbal, kde šance střídá šanci! Obrovskou příležitost měla po pěkné kombinaci Lenka Faltusová. Ta byla tváří v tvář Kangasharjuové, ale ta předvedla další famózní zákrok. Poté se neujala ani následná dorážka Faltusové.
     
    10:50
    A hned brejk na druhé straně! Po sérii odrazů se míček dostal k Taivalojové, která přestřelila úplně prázdnou branku!
     
    10:32
    Do vedení mohla jít česká reprezentace. Přihrávku po pravé straně pustila jedna z Češek za sebe, kde byla připravená Kubečková. Ta nebyla nikým tísněna a střílala na zadní tyč. Jenže finská gólmanka vyšla z tohoto souboje vítězně.
     
    07:33
    Krásná kombinace Finek a ještě lepší zákrok Liškové! Nejprve šel míč od levého mantinelu na střed a poté ještě doprava. Před Selinumiiovou zívala prázdná branka. Lišková předvedla krásný skok a prvnímu gólu v zápase zabránila.
     
    01:31
    I na druhé straně hodně zajímavá šance! Kubečková se uvolnila na středu hřiště a pěknou střelou z otočky donutila finskou gólmanku k těžkému zákroku.
     
    00:22
    Finky mohly jít hned v úvodu do vedení. Trojice hráček vykombinovala českou obranu a Torkkiová už byla sama před Liškovou. Ta však vytáhla perfektní zákrok.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 14. Saarikoskiová, 38. Latvalaová (Lindstromová), 53. Nordmanová (Lindstromová), 59. Paajanenová (Rastasová) – 45. Jurečková


    Finsko: Kangasharjuová (Moilanenová) – Rantaová, Levalampiová, Gronroosová, Lindstromová, Sotalaová, Jarvinenov – Torkkiová, Saarikoskiová, Nordmanová – Hautojarviová, Virkkunenová, Selinummiová – Rastasová, Kylmaluomaová, Taivalojaová – Latvalaová, Paajanenová, Woivalinová.
    Česko: Lišková (Klečková) – Beránková, Novotná, Jurečková, Šebestová, Kolářová, Svačinová, Malecká – Cholinská, Pekárková, Otcovská – Vrlíková, Želízková, Faltusová – Planková, Kubečková, Husková – Řezáčová, Sedláčková.

    Rozhodčí: Eliasson, Jonsson

    Diváci: 495
    bahis siteleri