Numancia – Zaragoza 1:1 (kon.)
konec
CD Numancia de Soria
1:1 (1:1)
Real Zaragoza
Středa 06.06.2018, 20:30 • Nuevo Estadio Los Pajaritos (Soria) • Segunda División • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (22:23:59)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:17.
     
    Je konec! Ačkoliv jsme v první pětiminutovce viděli hned dvě branky, tak nadcházející průběh zápasu přinesl spíše bojovnou podívanou. Oba celky se střídaly v držení míče, přičemž jsme se nedočkali už žádné přesné trefy. Lepší pozici do odvetného zápasu si tak vytvořila Zaragoza, které bude stačit i bezbranková remíza.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vypadá to, že dnešní utkání už nepřinese žádnou branku. Domácí sice ještě dobývají útočnou polovinu, do žádné velké šance se zatím nedostali.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Febas pláchl po levém křídle, nicméně finální přihrávku nedokázal poslat na Iglesiase. Na druhou stranu se tak řítí Numancia.
     
    88
    Nieto měl před sebou hodně prostoru, čehož ale nedokázal využít. Naopak se hosté dostali do méně dobré pozice, kde fauloval Pérez.
     
    87
    Aby toho nebylo málo, tak po jednom z předchozích zákroků skončil na zemi Pombo Escobar. Zaragoza zřejmě tahá čas, což se pochopitelně nelíbí soupeři.
     
    86
    Střídání v týmu Real Zaragoza: ze hřiště odchází Pombo Escobar, přichází Gaizka Toquero.
     
    85
    Delmás uplatnil své robustní předpoklady, díky kterém se dostal přes dotírajícího Garcíou. Vzáptí si ale faulem pomohl Lasure.
     
    84
    Před malým momentem hodně zariskoval Gutierrez, který šel do souboje s Iglesiasem kopačkou napřed. Domácí zadák klidně mohl obdržet druhou žlutou.
     
    83
    Higinio obdržel balón zády k brance, načež ani nadvakrát nedokázal propasírovat přihrávku na Mateua. Hosté se konečně dostali k míči.
     
    82
    Střídání v týmu CD Numancia de Soria: ze hřiště odchází Pere Milla, přichází Julio Alvarez.
     
    81
    Teď už se ale žlutí. S žlutou výstrahou si bude v nadcházejících minutách počínat kapitán Zapater, který tvrdě přišlápl Millu.
     
    80
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. V tomto úseku hry sledujeme vyrovnanou podívanou, k vidění není moc hezkých akcí.
     
    79
    Mateu dokázal vyvézt balón do mnohem bezpečnějšího prostoru, kde byl ale okamžitě napadán hladovou smečkou hráčů Zaragozy.
     
    78
    Tohle byl snad pátý Diamankův faul. Hlavní sudí zůstává i nadále klidný, zatím je to stále bez ráznější domluvy. Měřítka jsou hodně podobné Anglii.
     
    74
    Střídání v týmu CD Numancia de Soria: ze hřiště odchází Unai Medina, přichází Dani Nieto.
     
    74
    Teď to ale zavánělo faulem, avšak rozhodčí Gorostegui nechává pokračovat ve hře. Dle jeho výroku si Verdasca počínal v rámci pravidel.
     
    73
    Lasure měl na provedení autového vhazování nebývale hodně času. Hlavní sudí má dnes velkou trpělivost, zatím rozdal "pouze" tři žluté karty.
     
    72
    Rohový kop domácích přinesl další zakončení. Na malém vápně se vyhoupl Escassi, který ale v ten nejdůležitější moment nesklopil mířidla.
     
    71
    Střídání v týmu Real Zaragoza: ze hřiště odchází Giorgi Papunashvili, přichází Oliver Buff.
     
    70
    Střídání v týmu CD Numancia de Soria: ze hřiště odchází Guillermo, přichází Higinio.
     
    69
    To mohla být neskutečná paráda! Delmás našel zcela volného Iglesiase, který se do míče chtěl opřít nůžkama! Nakonec mu ale kulatý nesmysl sjel po zakončující končetině.
     
    68
    Defenzivě laděný Diamanka se na malý moment dostal mimo dosah protihráčů, ve finální fázi mu ale míč uskočil od nohy.
     
    67
    Momentálně sledujeme úsek hry, který nenabízí nic moc zajímavého. Domácí fandové jsou ale i nadále slyšet.
     
    66
    Iglesias si gestem ruky řekl o přihrávku do volného prostoru, Lasure ho ale ignoroval. Místo toho ještě roztáhl hru k levé postranní čáře.
     
    65
    Navíc to bylo s faulem v podání Diamanky, který zastavil hru taktickým způsobem. Navíc může být rád, že neobdržel žlutý kartónek.
     
    64
    Numancia se postupnou kombinací snaží najít cestičku na druhou polovinu. Soupeř velmi dobře napadá rozehrávku.
     
    63
    Papunashvili kroutil hrací předmět směrem od branky, což hrálo do karet Fernándezovi. Ten byl totiž u padajícího míče jako první.
     
    62
    Střídání v týmu Real Zaragoza: ze hřiště odchází Javi Ros, přichází Aleix Febas.
     
    61
    Máme za sebou hodinu hry. Druhý poločas je rovněž hodně záživný, hraje se fotbal nahoru a dolu. Nyní má Zaragoza k dispozici rohový kop.
     
    60
    Nakonec z toho byl další rohový kop, který pro změnu skončil na rukavici Álvareze. Numancia ale nepolevuje, hosté jsou hodně pasivní.
     
    59
    Další Saúlova nabídka byla o poznání nebezpečnější. Guillermo se málem dostal do zakončení, avšak na malém vápně dokázal zakročit Verdasca.
     
    58
    Medinova exekuce mířila do hodně nebezpečného prostoru, kde ale kralovala defenzíva soupeře. Následná Saúlova rána skončila nad brankou.
     
    57
    Nyní přijde standardní situace ve prospěch domácích. Hlasitým výkřikem si o ní řekl García, kterého hodně ostrým skluzem sejmul Delmás.
     
    56
    Medina se vzorně vrátil na vlastní polovinu, kde s trochou štěstí zachytil přihrávku na Iglesiase. Numancia se ale rychle připravila o balón.
     
    55
    Lasure měl na levém křídle hodně prostoru na centr. Nakonec se rozhodl najít Iglesiase, který měl k prudkému míči příliš daleko.
     
    54
    Escobar si nyní počínal až moc agresivně, čehož si všiml také hlavní sudí. Navíc na zemi skončil Diamanka, který se drží za týlní kost.
    53. Medina pálil vedle.
     
    53
    Úvodní minuty druhého dějství mají grády. Numancia nikterak nelenila a naopak podnikla protiútok. Nakonec těsně vedle brány pálil Medina.
     
    52
    Rázem tu byla velká šance pro Zaragozu! Papunashvili si naběhl na průnikovou přihrávku, po které pouze vyprášil rukavice Fernándeze. Volný míč ještě zkoušel doběhnout Zapater, který ale zakončoval z velkého úhlu.
     
    51
    Grippo si všiml na pravé straně nekrytého Escobara, na kterého okamžitě servíroval svůj pas. Prvně jmenovaný se ale vyhnal daleko k čáře.
     
    50
    Zaragoza si dokonce přichystala rohový kop. Ten zahrával Egueras, avšak naprosto špatně. Pro míč si seběhl brankář Fernández.
     
    49
    Dnes hodně nenápadný Lasure si to drze namířil podél autové čáry, kde ale neuspěl centrem kolem Escassiho. Hosté tak budou vhazovat.
     
    48
    Hned v úvodních vteřinách se do zakončení dostal domácí Milla. Jeho rána bez větší přípravy skončila v náruči brankáře Álvareze.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl hned dvě branky. Ty paradoxně padly v úvodní pětiminutovce, přičemž na branku hostujícího Zapatera, ihned reagoval Guillerma. Postupem času se hra hodně uklidnila a spíše bylo k vidění nespočet nedovolených zákroků.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    García si naběhl k brankové čáře, odkud tlačil centr na hlavu Guillerma. Před ním zakročil Grippo, který byl nejvýše ve vzduchu.
     
    42
    Na hrací ploše se přiostřuje, opět jsme viděli další saúl. Pérez se i tentokráte ujal rozehrávky, která nebyla špatná. Escassi hlavičkoval ze záklonu vysoko nad.
    41. Žlutá karta
     
    41
    To jsou věci! Papunashvili se vyřítil do šestnáctky, kde ale po souboji s Gutierrezem spadl na zem. Pokutový kop to nebude, nýbrž pouze žlutá karta za simulování.
     
    41
    Ani ten nepřinesl nic závratného, naopak se v souboji o balón prezentoval nedovoleným zákrokem důrazný záložník Ros.
     
    40
    Papunashvili se zmocnil volného míče, načež na nic nečekal a okamžitě vypálil. Na hranici vápna ještě střelu tečoval Grippo, druhý rohový kop pro Zaragozu.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    38
    Zatím hodně nenápadný Ros se po delším časovém úseku dostal k práci s balónem. V tísni ale zvolil přihrávku až na Álvareze.
    37. Pérezova standardka.
     
    37
    K rozehrávce přímého kopu se postavil Pérez, který to pochopitelně zkoušel přímo na bránu. Táhlá rána se nakonec zastavil až v rukavicích Álvareze.
     
    36
    To netrvalo nikterak dlouho a na druhou stranu se řítil domácí celek. Saúlova vzdušná nabídka našla Guillerma, který ale nedokázal kloudně zakončit.
     
    35
    Pombo musel zasáhnout proti nadějnému kontru soupeře, za zatažení za dres uviděl žlutý kartónek.
     
    34
    Delmás si dalekonosným autem vybral svého kolegu Escobara, který měl na orientaci s míčem příliš málo prostoru. Real ale zůstává u balónu.
     
    33
    Hře chybí logičtější myšlenka. Zatím je to spíše bezmyšlenkovité nakopávaní míče, které logicky nikam nevede.
     
    29
    Zaragoza opět zahrozila z rychlého kontru, který nakonec zakončoval Papunashvili. Rána jeho vnějším nártem se stočila pouze na tribunu.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Carlos Gutierrez (Real Zaragoza).
     
    28
    Medina se postupně přibližoval k šestnáctce, načež pár metrů před ní zkusil zakončit. Do dráhy letu míče se mu ale postavil obětavý Grippo.
     
    27
    Naopak domácí celek si přichystal další rohový kop, tentokráte z pravé strany. Střílená nabídka nakonec skončila na hlavě Iglesiase.
     
    26
    Delmás se při rozehrávce dostal do úzkých, z čehož "vybrusli" odkopem do bezpečnějšího prostoru. S trochou štěstí to mohlo hrát do karet Escobarovi.
     
    25
    Escassi sice vzorně vystoupil z obranné linie, následně ale přišel nedovolený zákrok španělského zadáka. Zaragoza okamžitě rozehrála.
     
    24
    To nebylo vůbec špatné. Mateu si totiž všiml náběhu Guillerma, na které cpal střílenou přihrávku. Druhý jmenovaný ale nakonec míč vůbec nezasáhl.
     
    23
    Po delší době se s kulatým nesmyslem pomazlil také brankář Fernández, který ho dosti razantním způsobem poslal na druhou stranu.
     
    22
    Opět je pískáno. Tentokráte si rukama pomáhal Diamanka, který loktem udeřil do hlavy Iglesiase. Ani v tomto případě se nebude žlutit.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku. Aktivita obou celků trochu polevila, aktivněji ale působí domácí, kteří si chtějí do odvetného zápasu přivézt nadějný výsledek.
     
    20
    Gutierrez neměl sebemenší problém se zpracováním neposedného míče, naopak sám rozehrál výpad po pravém křídle.
     
    19
    Momentálně se nehraje, neboť zdravotní problémy má domácí záložník Milla. Ten totiž dostal hodně tvrdě naloženo v souboji s Papunashvilim.
     
    18
    Na druhé straně si aktivní Iglesias nepohlídal ofsajdovou linii, což přineslo ofsajdové postavení. Ten následně potvrdil také opakovaný záběr.
     
    17
    Mateu už nedokázal odehrát míč před brankovou čárou, čehož si všiml také pomezní rozhodčí. Jakékoliv vzrušení před hostující brankou bylo zbytečné.
     
    16
    Saúl se ujal autového vhazování od levé postranní čáry, kterým zkoušel najít Péreze. To se sice povedlo, v souboji byl ale důraznější Ros.
     
    15
    Úvodní rohový kop zápasu byl rozehrán tím nejhorším možným způsobem. Zapater totiž rozehrál nakrátko, načež se míč přesunul až ke středovému kruhu.
     
    14
    Iglesias se dostával do solidní pozice pro zakončení, nakonec k němu přiběhl Gutierrez, který špičkou kopačky dotlačil míč za brankovou čáru.
     
    13
    Gutierrez se postaral o rozehrávku volného kopu z vlastní poloviny. Přesná kolmice našla na pravé straně Etxeberriu, který váhá s přihrávkou.
     
    12
    Bleskový přechod v podání Zaragozy skončil nepřesnou finální přihrávkou od Iglesiase. Fernández si tak došel pro míč, který brzo uvede zpět do hry.
     
    11
    Mateu dostal balón proti noze, načež vyprodukoval velice pohotový centr, který skončil v náruči Álvareze. Hostující brankář okamžitě rozehrál.
     
    10
    Diamanka měl uprostřed hrací plochy spoustu prostoru, který využil k přenesení hry. Numancia se postupně dobývá do šestnáctky.
     
    9
    Po zbytečné ztrátě míče se ke kulatému nesmyslu dostali domácí hráči, kteří ihned přešli vlastní polovinu.
     
    8
    Zapater si vyměnil míč s Papunashvilim, který si ale na individuální průnik nevěřil. Místo toho přišla zpětná přihrávka až na Verdasca.
     
    7
    Nyní se zápas dostal do trochu klidnější pasáže, která nenabízí nic moc zajímavého. Zaragoza v poklidu kombinuje na útočné polovině.
     
    6
    To je začátek! Úvodní minuty nám nabídly hned dva přesné zásahy, což je tou nejlepší pozvánkou pro nadcházející minuty.
    5. GUILLERMO - 1:1
     
    5
    Numancia právě vstřelila branku!
    To jsou věci, ihned po rozehrávce je totiž vyrovnáno! Nejdříve jeden z domácích napálil pouze konstrukci, posléze se k míči ale dostal GUILLERMO FERNÁNDEZ, který tak trochu kostrbatou střelou překonal brankáře.
    5. ZAPATER - 0:1
     
    5
    Zaragoza právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Hosté dostali k dispozici přímý kop z lukrativní pozice, ke kterému se postavil ALBERTO ZAPATER. Jeho přesný obstřel přeletěl zeď, aby skončil přesně v pravé šibenici. Domácí brankář neměl sebemenší šanci.
     
    5
    První nedovolený zákrok dnešního klání obstaral hostující Egueras, který poslal k zemi Guillerma. Standardní situace pro Numancii.
     
    4
    Delmás se ujal druhého autového vhazování v krátkém časovém sledu. Následně se Zaragoza dostala s míčem na vlastní obrannou polovinu.
     
    3
    První útočná akce zápasu byla vedena po pravém křídle, kde ale výborně zakročil García. Domácí zadák má ještě menší potíže s kopačkou.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Numancia de Soria: A. Fernández – Markel, Escassi, Gutiérrez, Saúl – Diamanka, Pérez (C) – Media, Milla, Mateu – G. Fernández
    Náhradníci: Nieto, Nacho, Campos, Larrea, Álvarez, Marín, Calvo

    Real Zaragoza: Álvarez – Delmás, Grippo, Verdasca, Lasure – Ros, Eguaras, Zapater (C) – Papunashvili – Iglesias, Pombo
    Náhradníci: Buff, Toquero, González, Mas, Benito, Ratón, Febas

    Rozhodčí: Gorostegui – Porras, Merino.
     
    Real Zaragoza

    Na opačné straně stojí Zaragoza, která se díky zlepšené formě z posledních zápasů rovněž dostala na pozice zaručující play-off. Real dokázal zvítězit ve třech posledních zápasech, nakonec základní část zakončil se ziskem jednasedmdesáti bodů. Zaragoza tedy ztrácela na přímou postupovou pozici pouze čtyři body. Tento celek se v tabulce venkovních zápasů řadí na čtvrtou pozici, svého soupeře dokonce už dokázal venku porazit. Zaragoza se i v dnešním zápase bude opírat o střelecké schopnosti Iglesiase, jenž v lize nasázel už dvaadvacet bodů.
     
    CD Numancia de Soria

    Fotbalisté Numancie si na příčky zaručující play-off museli počkat do posledního kola. Tam totiž dokázali porazit Leonesu, čímž se díky lepšímu skóre přesunuli před Oviedo. Numancia se ale poslední zápasy nenacházela v úplně dobrém rozpoložení, neboť zvítězila po čtyřech zápasech. Tento celek se opíral o jednu z nejlepších obran soutěže, na druhé straně se útočná vazba projevila dobrým způsobem. Zároveň je Numancia v tabulce domácích zápasů na druhém místě, z odehraných jednadvaceti utkání prohrála pouze čtyři.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Segunda División nám nabízí bitvu o poslední postupové místo, v semifinále si to rozdá CD Numancia de Soria a Real Zaragoza.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    David Suchý

    Branky: 5. Guillermo – 5. Zapater

    Karty:   28. Gutierrez (ZAR), 35. Escobar (ZAR), 41. Papunashvili (ZAR), 81. Zapater (ZAR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:17.
    CD Numancia de Soria: A. Fernández – Markel, Escassi, Gutiérrez, Saúl – Diamanka, Pérez (C) – Medina (74. Nieto), Milla (81. Alvarez), Mateu – G. Fernández (70. Higinio)
    Náhradníci: Nieto, Nacho, Campos, Larrea, Álvarez, Marín, Calvo

    Real Zaragoza: Álvarez – Delmás, Grippo, Verdasca, Lasure – Ros (62. Febas), Eguaras, Zapater (C) – Papunashvili (71. Buff) – Iglesias, Pombo (86. Toquero)
    Náhradníci: Buff, Toquero, González, Mas, Benito, Ratón, Febas

    Rozhodčí: Gorostegui – Porras, Merino
    Sobota 09.06.2018
    Zaragoza - Numancia 1:2

    Branky: 79. González – 64. Iñigo Pérez, 90+1. Diamanka

    Karty:   72. M. González (ZAR), 82. Zapater (ZAR), 90+2. Grippo (ZAR) – 38. Escassi (NMC), 41. Elgezabal (NMC), 80. Fernández (NMC)

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:11. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:14.
    bahis siteleri