IHC Prague Rats – IHC Olomouc 8:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 9:6 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Olomouc 7:3 (kon.)
ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 6:7 (1:2 po s.n.) | ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 0:1 (po pr.)
konec
IHC Prague Rats
8:2 (0:0, 2:1, 1:0, 5:1)
IHC Eagles Olomouc
Sobota 23.06.2018, 13:30Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    47:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně poslední trefu zápasu ale obstaral neúspěšný tým. Lubomír Korhoň přenesl hru na DAVIDA ROUPCE, jenž natáhl ke střele a mířil přesně – 8:2. Asistence: Lubomír Korhoň, Lubomír Vích.
     
    46:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Po dvou brankách bratra Jakuba se trefuje i DAVID BERNAD, jenž ze střední vzdálenosti vzorově propálil Vágnera nad vyrážečku – 8:1. Asistence: Ondřej Lechner, Jakub Bernad.
     
    41:57
    A brankáře střídají i Rats, Martina Michajlova zastoupí na posledních pár minut Jan Kolinger.
     
    41:57
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Sedmý kousek do olomoucké sítě. Další pojistku úvodního vítězství pražských hokejistů přidává RADEK PAVLATA – 7:1. Asistence: Ondřej Lechner, Jakub Bernad.
     
    38:55
    Olomouc reaguje střídáním brankářů, Dalibora Sedláře nahrazuje Jan Vágner.
     
    38:55
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A hattrick je na světě! Rats skórují potřetí za tři minuty čtvrté čtvrtiny, TOMÁŠ RUBEŠ završuje hattrick – 6:1! Asistence: Jakub Bernad, David Bernad.
     
    37:47
    Navíc k nám na trestnou putuje dnes potřetí Lubomír Vích. Tentokrát za to, že Martinu Pouskovi sundal helmu. Tomu se to pochopitelně nelíbí.
     
    37:27
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A hned v další minutě se v síti třepetá další kotouč. Krysám znovu stačila krátká chvíle, aby Radek Pavlata našel z levé strany ONDŘEJE LECHNERA, jenž perfektní spolupráci završil střelou z první pod Sedlářův beton – 5:1. Asistence: Radek Pavlata, David Bernad.
     
    36:22
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A tohle se bude Hanákům dotahovat ještě hůř, 22 sekund po startu čtvrté části utíkají už do tříbrankového vedení. TOMÁŠ RUBEŠ znovu ukázal svou šikovnost a rychlou akci zakončil střelou do vinglu – 4:1. Asistence: Martin Tvrzník.
     
    35:16
    Martin Michajlov vytáhl famózní zákrok, když střelu na druhý růžek vyrazil nataženou hokejkou!
     
    34:29
    Následuje naopak šance pro hosty, aby odpověděli. Lukáš Popela si totiž odpočine za sekání.
     
    34:18
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A olomouckým hokejistům se tohle oslabení už vymstilo! Petr Kafka v rychlé akci nalezl TOMÁŠE RUBEŠE, jenž se před zívající částí branky nemýlil – 3:1! Asistence. Petr Kafka.
     
    33:49
    Martin Tvrzník leží na ploše a nadává jak špaček. Důvodem je zákrok olomouckého Baptista Boitarda, který je vyloučen za napadení. Ten zase na trestné lavici vytáhl pár francouzských výrazů, které bych vám před 22. hodinou asi nepřekládal, i kdybych to uměl.
     
    33:01
    Už už domácí zvedali ruce nad hlavu, ale střelu Tomáše Rubeše z první zastavil Sedlář na brankové čáře!
     
    31:35
    Ovšem Hanáci si komplikují situaci. Lubomír Korhoň si odpyká menší trest za hákování a bere to s úsměvem.
     
    29:31
    Claudio Mantese vybídl ke třetímu gólu Petra Kafku, ten nasadil Sedlářovi bekhendovou kličku, ovšem nezakončil ji tak, aby gólmana překonal.
     
    22:23
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    No a Krysy se hned vzápětí ujímají vedení a otáčejí zápas! David Bernad vyslal dopředu JAKUBA BERNADA, jehož první střelu vyrazil Sedlář před sebe. Útočník si ji ale dojel a dopravil do odkryté části svatyně – 2:1! Asistence: David Bernad, Ondřej Lechner.
     
    20:42
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Po minutě a 11 sekundách máme vyrovnáno! Své inlinové zkušenosti projevil na hranici brankoviště JAKUB BERNAD, jenž bleskově dopravil puk za čáru – 1:1. Bez asistence.
     
    19:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A pozor, ve vlastním oslabení se Olomouc ujímá vedení! Vích z trestné lavice křičel na ujíždějícího Boitarda: Go, go, go! Ten pak našel krásně najetého JAKUBA CIKA, který bekhendem nedal Michajlovovi nárok – 0:1. Asistence: Baptiste Boitard.
     
    18:54
    Radek Pavlata se z první opřel do křižného pasu spoluhráče, ale netrefil odkrytou část brány a ztroskotal na famózním Sedlářovi!
     
    18:24
    A už ho tady máme zpátky. Lubomír Vích je tentokrát vyloučen za nedovolené bránění, další přesilovka pro Rats.
     
    16:43
    Perfektním zákrokem se v oslabení blýskl Martin Michajlov, který lapačkou vychytal Baptista Boitarda.
     
    16:08
    A vzápětí si naopak Rats vyzkouší první početní výhodu. Lubomír Vích je vyloučen za sekání.
     
    14:22
    Ale následuje další trest pro Krysy. Ondřej Lechner hodil soupeře na svého gólmana a pyká za nedovolené bránění. Michajlov se po chvíli zvedl a je v pořádku.
     
    11:45
    Prvním vyloučeným hráčem utkání je pražský Martin Pouska, jenž si odpyká minutu a půl za hákování.
     
    10:47
    Jakub Cik se spektakulárním způsobem prokličkoval od pravého mantinelu až před branku, kde ho jeden ze soupeřů musel faulovat. Domácí mají výhodu.
     
    08:33
    David Bernad ujel do samostatného úniku, ten ale zakončil jen střelou do tyče!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. J. Bernad, 23. J. Bernad (D. Bernad, Lechner), 35. Rubeš (Kafka), 37. Rubeš (Tvrzník), 38. Lechner (Pavlata, D. Bernad), 39. Rubeš (J. Bernad, D. Bernad), 42. Pavlata (Lechner, J. Bernad), 47. D. Bernad (Lechner, J. Bernad) – 20. J. Cik (Boitard), 48. Roupec (Korhoň, Vích)


    IHC Prague Rats: Michajlov (42. Kolinger) – Mantese, Popela, D. Bernad, Tvrzník (A), Pavlata, Pouska, J. Bernad, Lechner, Kafka (C), Rubeš, Brandejský. Trenér: Martin Mecera.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (39. Vágner) – J. Cik, Paška, Vích, Roupec, Čuřík (C), Handl, Boitard, Korhoň (A), Vápeník. Trenér: Stanislav Cik.

    Rozhodčí: Veselý, Výborný.
    bahis siteleri