Ústí n. L. – Slavia B 5:3 (kon.) | Trnava – Olomouc 0:3 (kon.) | Podbrezová – Pohronie 0:1 (kon.)
Ostrava – Senica 6:0 (kon.) | Pardubice – Ružomberok 0:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Sokolov 5:0 (kon.)
Wisla Krakov – Karviná 2:3 (kon.) | Celtic – Bohemians 1905 0:1 (kon.) | Lokomotive Lipsko – Teplice 0:6 (kon.)
Nitra – Brno 3:0 (kon.) | Znojmo – FAC Vídeň 1:0 (kon.) | Příbram – Hr. Králové 0:1 (kon.)
Opava – Opolí 3:2 (kon.) | Táborsko – Hráči bez angažmá 3:0 (kon.) | Vlašim – Jablonec 2:6 (kon.)
Trenčín – Slovácko 3:3 (kon.)
konec
1. FC Lokomotive Lipsko
0:6 (0:3)
FK Teplice
Sobota 30.06.2018, 15:00 • Bruno-Plache-Stadion, Lipsko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Teplice nakonec potvrdily roli papírového favorita dnešního zápasu a svému soupeři nasázely hned šest branek. Lipsko sice neodehrálo špatný zápas, avšak zakončení nebylo vůbec ideální. Český celek si tak splnil povinnost, zároveň vyzkoušel řadu hráčů. (16:48:49)
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90. ČMOVŠ - 0:6
     
    90+1
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! PAVEL ČMOVŠ měl uvnitř pokutového území až příliš prostoru, šanci pohodlně přetavil v přízemní střelu do sítě.
     
    90
    V samotném závěru přišla ještě jedna vyložené šance Teplic, tentokráte se ale výborným zákrokem blýskl domácí brankář.
     
    89
    Pomalu a jistě se nám blíží konečný hvizd. Vypadá to, že žádnou branku už neuvidíme.
     
    88
    Co k tomu říct. Lipsko se sice snaží hrát mnohem aktivněji, stále je ale hodně nezodpovědné ve vlastním pokutovém území.
     
    86
    Další z řady centrovaných balónů tentokráte připlachtil na vzdálenější tyč, kde se do zakončení vrhl Salewski. Střela o zem nakonec skončila nad.
     
    85
    I v těchto momentech hry sledujeme optickou převahu domácího celku. Lipsko sice výrazně zpřesnilo hry, stále se ale nemůže dostat na dostřel.
    84. Luts (TEP) - 0:5
     
    85
    Teplice právě vstřelily branku!
    Je tady další branka! Z levé strany přiletěl centr, následně přišlo sklepnutí a bezpečné zakončení v podání DOMINIKA ŠUPA.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Lipsko by se chtělo svým příznivcům zavděčit alespoň jednou brankou, ta ale stále nepřichází...
     
    80
    Teplice se v posledních minutách nedostávají k opačné šestnáctce. O aktivitu se výhradně stará domácí mužstvo.
     
    79
    Polovysoká nabídka nyní přeletěla Krále, za ním se nacházel Misch, kterému ale smolně odskočil míč mimo střeleckou pozici.
     
    78
    Až nyní se to málem povedlo. Hartmann měl v šestnáctce další pokus na zakončení, ránu ale poslal kousek nad horní tyč.
     
    77
    Obrannou povinnost si splnil Misch, který nejen, že vyhrál hlavičkový souboj, navíc sám rozjel další útočnou akci.
     
    76
    Další střílený centr nakonec nekončí ani zakončením, velmi dobře totiž zapracoval Čmovš. Teplice rozehrávají od vlastního vápna.
     
    75
    Vracející se Král fauloval unikajícího protihráče, bude z toho další standardka pro Lipsko. Rozehrávky se ujme dobře hrající Hartmann.
     
    74
    Rohový kop se snášel někam k hranici malého vápna, nakonec se naskakující Pfeffer vůbec k hlavičce nedostal.
     
    73
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Nejprve to Teplicím nevyšlo středem hrací plochy, naopak se Lokomotiv dostane k rohu.
     
    72
    Pannier se ještě snažil doběhnout zdánlivě ztracený míč, nakonec se mu to ale nepodařilo. K autovému vhazování se dostane soupeř.
     
    71
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku. Lipsko se za každou cenu snaží vstřelit alespoň jednu branku, stále se mu to ale nedaří.
     
    70
    Misch se odhodlal k individuálnímu výpadu podél autové čáry, daleko s míčem ale nedošel. Následně se málem dostal k míči Malone.
     
    69
    Hra se nám opět přestěhovala na polovinu domácího celku, kde se o aut postaral Ljevaković. Teplice jsou v posledních minutách hodně nepřesné.
     
    64
    Právě Soungole se pokusil rozjet útočný výpad středem hrací plochy, jeho přihrávka skončila pouze na noze protihráče.
     
    63
    Německý celek to opět zkoušel vzduchem, tentokráte se do vlastní šestnáctky vrátil Soungole, který odvrátil hrozící nebezpečí.
     
    62
    Na hrací plochu se dostává několik nových tváří. Střídalo se pouze v hostujícím kádru, jednalo se snad o čtyři hráče.
     
    61
    Máme za sebou více než hodinu hry. Druhý poločas nám nabízí o poznání vyrovnanější podívanou, domácí ale opět inkasovali.
     
    60
    Zakončení také na druhé straně. Byl to zřejmě Krob, který se placírkou pokusil ohrozit branku. Míč ale přeletěl horní konstrukci.
     
    59
    Opět přibývají nedovolené zákroky. Tentokráte si německé mužstvo pomohlo faulem kousek od středového kruhu.
     
    58
    Ihned po rozehrávce se Malone dostal do zakončení, který ale zakončoval vysoko nad branku. Opět se nejednalo o nic nebezpečného.
    57. Luts (TEP) - 0:4
     
    57
    Teplice právě vstřelily branku!
    Je tu další branka Teplic! Hosté to zkusili velice pěknou kombinací, která skončila dalším dílčím úspěchem. Střelcem branky je SIIM LUTS.
     
    57
    Jenomže Lipsko chybovalo v rozehrávce, rozehrávající Zickert přihrál pouze protihráči, kterému ale uskočil míč od kopačky.
     
    56
    Po delší době se podíval k míči brankář Kirsten, který ho tentokráte neodkopl na druhou stranu, nýbrž rozehrál do strany na Panniera.
     
    55
    Tentokráte si nedovoleným zákrokem pomohl Pannier, který loktem trefil do hlavy soupeře. Teplice okamžitě rozehrály standardku.
     
    54
    Slibná šance domácích! Centrovaný balón našel zcela volného Salewskiho, který ale nevyzrál na brankáře Teplic.
     
    53
    Jakoby se německý celek herně probudil. Tentokráte to individuálně zkoušel Krug, který ale neprošel přes dvojici protihráčů.
     
    52
    Riskantní přihrávka od Žitného málem přinesla obrovskou šanci pro soupeře, na poslední chvíli ale stačil zakročit Král.
     
    51
    Teplice sice dokázaly vsítit další branku, ta ale nebyla uznána. Zřejmě se jednalo o ofsajdové postavení.
     
    50
    Útok po pravém křídle v podání Teplice byl hodně rychle u konce, včas se totiž vrátil Hartmann. Český celek bude ještě vhazovat.
     
    49
    Také Lipsko to snad poprvé ve druhém poločase zkusilo směrem dopředu, centrovaný balón ale proletěl pokutovým územím.
     
    48
    Ihned v úvodu směřoval dalekonosný nákop na levou stranu, následně se míč svezl do zámezí. Bude se odkopávat od domácí branky.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzaly na starost Teplice. Český celek bude hrát pro změnu zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, které nám nabídlo jednostrannou záležitost. Teplice byly směrem dopředu mnohem nebezpečnější, nakonec se dokázaly prosadit hned třikrát. Lipsko se většinu času pouze bránilo, sporadicky se dostalo k nějakému protiútoku.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Nyní se k rozehrávce volného kopu postavil Pannier, který našel pouze rukavice Diviše. Brankář Teplic okamžitě rozehrál po zemi do strany.
     
    43
    Krug si nechtěl komplikovat život a před napadajícím Červenkou raději odehrál míč na Kirstena. Lipsko se v posledních minutách pouze brání.
     
    42
    Autového vhazování se ujal Červenka, který na hranici šestnáctky nalezl Červenku, jehož prodloužení míče bylo na Vondráška příliš prudké.
     
    41
    Teď si domácí brankář bude moci oddychnout, neboť se dostane k výkopu od své branky. Očekávat se dá nákop až na Mische.
     
    40
    Obrana domácích byla opět rozestoupená, čehož protivník málem využil. Nakonec se k přízemní ráně dostal Krob, který vyprášil rukavice brankáře.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
    35. ČERVENKA - 0:3
     
    35
    Teplice právě vstřelily branku!
    Je tu další branka v domácí síti! Teplice to opět udělaly velice mazácky, nakonec střílená přihrávka našla na zadní tyči MARKA ČERVENKU, který už měl snadnou práci.
     
    34
    Lipsko je velice nedůsledné ve vlastním pokutovém území. Soupeř si vytváří šance celkem snadným způsobem, rozdíl ve skóre mohl být daleko větší.
     
    33
    Přenesení hry našlo zcela volného Vondráška, který přihrával na lépe postaveného spoluhráče. Střela z první skončila vedle branky.
     
    32
    Už poměrně dlouho čekáme na něco kloudnějšího z domácí strany. Diviš se v hostující brance spíše nudí, nyní musel ale rozehrávat.
     
    31
    Máme za sebou třetinu utkání. Teplice jsou i nadále mnohem ofenzivnější, naopak soupeř čeká na vhodné příležitosti k protiútokům.
     
    30
    Na Kirstena se řítil další útočný výpad soupeře, tentokráte to vzal sám na sebe Hora, který ale nepřešel hned prvního bránícího hráče.
     
    29
    Zatím to vypadá velice nadějně. Teplice stále mají velkou územní převahu, před malým momentem zakončoval těsně nad Ljevaković.
    28. HORA - 0:2
     
    28
    Teplice právě vstřelily branku!
    Lipsko mohlo bezpečně odklidit balón, avšak zazmatkovalo. Toho dokonale využil JAKUB HORA, který nekompromisně propálil Kirstena.
     
    27
    Tentokráte se konala rozehrávka nakrátko, načež Hora zkoušel prostrčit míč k Ljevakovićovi. Na vlastním málem vápně zasáhl Hartmann.
     
    26
    Ten ale nepřinesl nic závratného, naopak jsme viděli hladké odpravení míče do bezpečí. I tak tu bude další roh pro český celek.
     
    25
    Krob měl před sebou hodně prostoru, následně se dostal až do zakončení, které bylo zablokováno. Bude se zahrávat rohový kop.
     
    24
    Nedovolených zákroků přibývá. Tentokráte si faulem pomohl napadající Zickert, který neodhadl dráhu letu míče a trefil Čmovše.
     
    23
    Teď si pro změnu neporozuměl Hora s Lutsem, následně druhý jmenovaný podrazil jednoho hráče Lipska. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    22
    Král se podíval směrem dopředu a ihned poté vyprodukoval dalekonosný pas na Vondráčka, který měl k míči příliš daleko.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která ním zatím nabízí hodně vyrovnanou partii. Nyní převzaly iniciativu Teplice.
     
    20
    Ten nebyl vůbec špatný, neboť se balón stáčel směrem do branky. Nakonec ho zakončil Salewski, avšak kousek vedle tyče.
     
    19
    Lipsko si vzalo do parády rozehrávku standardní situace, nejvýše se do vzduchu dostal Král, který centr odvrátil na rohový kop.
     
    18
    Směrem dopředu to zkoušel domácí Gottschick, který nakonec přenesl hru na pravý okraj hrací plochy.
     
    17
    Kučera přešel celkem snadným způsobem z vlastní poloviny na tu útočnou, tam se mu ale nepovedla přihrávka na Ljevakoviće.
     
    16
    Konečně se také domácí dostali pořádně k míči, pobyt na hostující polovině nebyl nikterak dlouhý.
     
    15
    Český celek zahrával další standardní situaci, po které si vytvořil velkou šanci. Tentokráte na brankové čáře zasáhl Kirsten.
    14. Trubač (TEP) - 0:1
     
    13
    Teplice právě vstřelily branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Teplice zahrávaly standardní situaci, následně dostal míč proti noze DANIEL TRUBAČ, který nechytatelně zamířil k tyči.
     
    4
    Zatím jsme se nedočkali žádné velké šance, o něco aktivnější je ale německý celek.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali Teplice, které budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Letní příprava se nám pomalu a jistě rozjela, v dnešním přípravném utkání budeme sledovat střetnutí mezi 1. FC Lokomotive Lipsko a FK Teplice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Suchý

    Branky: 13. Trubač, 28. Hora, 35. Červenka, 57. Luts, 85. Šup, 90+1. Čmovš


    1. FC Lokomotive Lipsko: Kirsten – Berger, Zickert, Krug, Misch, Malone, Pannier, Hartmann, Pfeffer, Gottschick, Salewski
    FK Teplice: Diviš (46. Němeček) – Vondrášek, Čmovš, Král, Krob (60. Šimeček) – Ljevaković (46. Žitný), Kučera (60. Soungole) – Trubač (46. Rezek), Hora (60. Kodeš), Luts (60. Diaz) – Červenka (60. Šup).

    Diváci: 675
    bahis siteleri