Švýcarsko – Česko 0:8 (kon.) | Česko – Kanada 2:3 (po pr.)
po prodl.
Česko
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Kanada
Pátek 06.07.2018, 22:30 • Glacier Arena, St. John's, Newfoundland a Labrador (CAN) • Mistrovství světa U18
    47:28 Jaden KENNETT - 2:3
     
    47:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tomáš Rechtorík vyrazil střelu Cadena Mahera od modré čáry pouze před sebe, čehož v pravém kruhu využil JADEN KENNETT a střelou z úhlu rozhodl o vítězství Kanady v prodloužení! Češi padli na hrací plochu, z hlediště se ale ozývá "nevadí, nevadí". Asistence: Caden Maher.
     
    37:43
    Češi velice dobře vypálili z levého křídla, Daniel Allin si ale připsal skvělý zákrok, když míč zřejmě pravým ramenem vyrazil do ochranné sítě!
     
    37:09
    Mertin Janeček vystřelil po dobrém přenesení hry z vrcholu levého kruhu pro vhazování směrem na přední tyč, jenže Daniel Allin se přesunul a míč v pohodě lapil do náručí. Ještě předtím ale fauloval Caden Maher a po skončení české akce byl vyloučen za podržení.
    32:53 Jaroslav PROCHÁZKA - 2:2
     
    32:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jiří Vaniš si naběhl na levém křídle od modré čáry směrem k vrcholu kruhu pro vhazování a poté krásně přihrál na osu hřiště JAROSLAVA PROCHÁZKOVI, který se po jeho diagonální přihrávce v mezikruží rychle zorientoval a prudkou střelou z otočky zamířil nad pravým betonem Daniela Allina k levé tyči! Česko konečně využilo přesilovou hru a srovnává na 2:2. Asistence: Jiří Vaniš a Nicholas Kaňák.
     
    31:39
    Češi velice dobře vypálili z pravého kruhu pro vhazování a míč mířil do bližšího horního rohu brány, Daniel Allin ale předvedl skvělý postřeh a míč levým ramen vyrazil!
     
    31:06
    Dawson Mercer byl vyloučen za podržení a Češi si zahrají druhou přesilovou hru v řadě. Šance vyrovnat.
     
    28:05
    Rozhodčí se omluvil českému týmu a nakonec vyloučil Kanaďana, kterým je Eric Maltby. Dvě minuty krosček.
    26:48 Dawson MERCER - 1:2
     
    26:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    DAWSON MERCER si naběhl za obranu na krásnou kolmou přihrávku od Bryce Osepchuka a z blízkosti nedal Tomášovi Rechtoríkovi šanci! Kanada dokázala využít i běžnou přesilovou hru 5 na 4 a dvěmi slepenými góly otočila utkání na svou stranu – 2:1! Asistence: Bryce Osepchuk.
    25:45 Avjot SAHOTA - 1:1
     
    25:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada krásně sehrála přesilovou hru 5 na 3 a AVJOT SAHOTA po zpětné přihrávce Brenta Broaderse od pravé tyče prudkou střelou s příklepem z vrcholu mezikruží vyrovnává na 1:1! Míč zapadl k levé tyči a stav utkání je vyrovnaný 1:1. Asistence: Brent Broaders a Eric Florchuk.
     
    25:33
    Filip Faltus bohužel fauloval ve středním pásmu, což znamená, že Kanada si zahraje přesilovou hru 5 na 3! Český tým má obrovský problém a musí vyhlásit nejvyšší stav pohotovosti. Kanada svolala taktickou poradu.
     
    24:58
    Adam Šilhán se ocitl pod tlakem a dopustil se faulu. Rozhodčí mu odpískali krosček. Další přesilová hra pro Kanadu, která se stále marně snaží prosadit.
     
    17:00
    Vyloučený Filip Faltus se vrátil zpět na hrací plochu poté, co Tomáš Rechtorík předvedl skvělý přesun ke své pravé tyči brány a střelu Kanady od modré čáry vyrazil pravým betonem!
     
    16:40
    Filip Macek byl vyloučen za nedovolené bránění a Kanaďané mají další příležitost vyrovnat stav utkání.
     
    16:24
    Kanada si vytvořila velký tlak a dvakrát to zavánělo gólem. První střela z levého kruhu ale minula vzdálenější pravou tyč zřejmě s přispěním lapačky Tomáše Rechtoríka! Druhá šla na českou bránu z opačné strany, tentokrát ale náš brankář snadno míč podržel v náručí.
     
    15:14
    Kanaďané vstoupili do druhé části pořádně zostra a málem se jim podařilo vyrovnat. Tomáš Rechtorík si ale dokázal najít střelu od modré čáry, během které toho příliš neviděl, a vyrážečkou ji vyrazil do ochranné sítě!
     
    15:00
    Filip Faltus inkasoval trest zároveň se sirénou za nedovolené bránění. Kanada bude mít první přesilovou hru.
     
    14:13
    Eric Maltby vypálil na pravém křídle od modré čáry po zakázaném uvolnění Čechů a jeho střela těsně nad zemí mířila ke vzdálenější pravé tyči, Tomáš Rechtorík ji ale pravým betonem dokázal skvěle vykopnout do rohu hrací plochy!
     
    13:13
    Kanada hraje v pěti a málem se jí podařilo vyrovnat, střela z levého kruhu ale skončila pouze v náruči připraveného Tomáše Rechtoríka, který míč udržel a zmařil kanadskou šanci!
     
    12:14
    Češi byli hodně blízko toho, aby druhou přesilovou hru využili, jenže prudká střela z levého křídla a ostrého úhlu zamířila těsně vedle vzdálenějšího pravého rohu brány!
     
    10:41
    Michael Ladyman usedl na trestnou lavici, aby odpykal trest za držení. Druhá přesilová hra českého týmu.
     
    10:41
    Češi vybojovali na pravém křídle míč a po diagonální přihrávce se ocitl sám před bránou zřejmě Jaroslav Procházka, jenže z prostoru mezikruží zamířil pouze do Allinovy náruče!
     
    08:39
    Jiří Bucek napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem a míč už mířil do bližšího horního rohu brány, jenže Daniel Allin vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou ho dokázal vyrazit!
     
    02:55
    Marco Dias dostal dvě minuty za nedovolené bránění poté, co tvrdě narazil ve snaze o zakončení do brankáře Tomáše Rechtoríka. Češi si zahrají první přesilovou hru.
     
    02:55
    Kanada se během pouhých 15 sekund dostala ke dvěma střelám, z nichž druhá byla velmi nebezpečná. Marco Dias se ocitl po parádní kolmé přihrávce od Avjota Sahoty v obrovské šanci, jenže tváří v tvář Tomášovi Rechtoríkovi neuspěl!
    02:03 Jiří BUCEK - 1:0
     
    02:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ BUCEK se prosazuje nádhernou střelou z pravého křídla, která zamířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Česko se rychle ujímá vede a vede 1:0. Lepší začátek jsme si přát nemohli. Asistence: Adam Šilhán.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Bucek (Šilhán), 33. Procházka (Vaniš, Kaňák) – 26. Sahota (Broaders, Florchuk), 27. Mercer (Osepchuk), 48. Kennett (Maher)


    Česko: Rechtorík (Novotný, Foršt) – Šilhán, Lux, Toman, Macek, Flos, Rakovský, Kaňák (C), Laurinc – Kamenář, Bogdány, Vaniš, Janiurek, Malecha (A), Procházka, Votípka, Janeček, Novotný, Bucek (A), Faltus, Tobiáš.
    Kanada: Allin (Big-Canoe) – Mouland, Ladyman, Maher, Pringle, Mercer (A), Butler, Sahota (A), Mcisaac – Keough, Maltby, Florchuk (C), Broaders, Mitchell, Neilson, Dias, Osepchuk, Richards, Wyatt, Robinson, Kennett.
    bahis siteleri