Česko – Slovensko 4:5 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Česko
4:5 (1:1, 2:1, 1:2 - 0:0)
Slovensko
Čtvrtek 26.07.2018, 15:30 • Sportzentrum Heuried, Curych (SUI) • Summer Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Slovensko.
    Autorem vítězné branky je JAKUB KÖVER.
     
    52:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Místo toho, aby se Češi pokusili vyrovnat v přesilové hře, přichází gól v oslabení, o který se postaral ANDREJ KUKUČA! Tohle je jeden z gólů, jenž dokáže hodně zahýbat se sebevědomím hráčů jakéhokoliv týmu. Asistence: Jakub Köver.
     
    48:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dan Przybyla hraje fantastický zápas, když nyní přihrál na gól JANOVI SVOBODOVI a zaznamenal třetí kanadský bod! Dan Przybyla má na svém kontě gól a dvě asistence. Češi podruhé v zápase vedou, nyní 4:3! Asistence: Dan Przybyla.
     
    44:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko ukázalo, že má ve Švýcarsku velice silný tým a necelých pět minut po druhé přestávce dokázalo vyrovnat – 3:3! Podruhé v zápase se prosadil PAVOL REGENDA. Parádní střetnutí. Asistence: Jakub Köver a Adam Žiak.
     
    39:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je fantazie! Český tým v závěru druhé třetiny přečkal přesilovou hru Slovenska a hned vzápětí udeřil! Češi poprvé v zápase vedou, když se pouhých 25 sekund před koncem druhé třetiny prosadil MATĚJ NOVÁK! Čeští hráči bojují jako lvi. Asistence: Dan Przybyla a Radim Toman.
     
    31:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi opět dokázali odpovědět na jednobrankové vedení soupeře a podruhé v zápase se jim podařilo smazat náskok Slováků! Druhý gól českého týmu vstřelil DAN PRZYBYLA a začíná se "od nuly"! Skóre: 2-2. Asistence: Josef Myšák.
     
    20:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko opět využilo přesilovou hru a Češi znovu inkasovali na začátku třetiny! Slovákům vrátil vedení PATRIK HREHORČÁK. Slovensko je v početní převaze stoprocentní, když využilo obě přesilovky. Asistence: Martin Fehérváry.
     
    16:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se k naší obrovské radosti prosazuje po skončení přesilové hry a necelé čtyři minuty před koncem úvodní části utkání vyrovnává na 1:1, jmenovitě OTAKAR ŠIK! Muž, který odpykal dlouhý trest v úvodu za Adama Gajarského. Asistence: Oskar Flynn a Radim Toman.
     
    01:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci bleskově využili přesilovou hru a po necelých dvou minutách se ujímají vedení! Český výběr nevstoupil do zápasu vůbec dobře a zásluhou PAVLA REGENDY prohrává 0:1. Asistence: Oliver Giertl a Matúš Havrila.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Šik (Flynn, Toman), 32. Przybyla (Myšák), 40. Novák (Przybyla, Toman), 49. Svoboda (Przybyla) – 2. Regenda (Giertl, Havrila), 21. Hrehorčák (Fehérváry), 45. Regenda (Köver, Žiak), 53. Kukuča (Köver), rozh. náj. Köver

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Andrej Kukuča (SVK)
    0:0   Oskar Flynn (CZE)
    2. série:
    0:1   Jakub Köver (SVK)
    0:1   Petr Eret (CZE)
    3. série:
    0:2   Filip Krivošík (SVK)


    Česko: Pavlát (Dostál) – Gasper (C), Klejna, Dluhoš, Dajčar, Muška, Myšák, Pohl – Václavek, Eret, Jirásek – Gajarský, Flynn, Toman (A) – Przybyla, Kalus (A), Svoboda – Šik, Chrtek, Kalaj – Novák. Trenér: David Bruk.
    Slovensko: Ovečka (Pavličko) – Fehérváry (C), Kupec (A), Ivan, Žiak, Švec, Korenčik, Romaňák, Demo – Krivošík, Pospíšil, Hrehorčák – Köver, Kelemen (A), Liška – Regenda, Giertl, Havrila – Faško-Rudáš, Kukuča, Lunter. Trenér: Ernest Bokroš.

    Rozhodčí: Micha Hebeisen, Philipp Ströbel. Čároví: David Obwegeser, Dominik Schlegel (všichni SUI)
    bahis siteleri