Třebíč – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Kobra – Letňany 5:6 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:8 (1:3, 0:1, 0:4)
HC Kometa Brno
Sobota 04.08.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hrubka v třebíčské obraně, kterou okamžitě trestá ERIK MELUZÍN, nejmladší hráč na ledě se dnes trefil podruhé v utkání. Bez asistence.
     
    49:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kanonáda v podání úřadujícího mistra pokračuje! Zohorna vybruslil s kotoučem z rohu útočného pásma a přihrávkou přes celou šíří poslal kotouč na ALEXANDRE MALLETA, jenž si kotouč v klidu zpracoval a trefil přesně, čímž během jedné minuty dokázal podruhé v utkání skórovat. Asistence: Radim Zohorna, Matěj Svoboda.
     
    49:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané slaví šestý zářez! Bartejs nahodil kotouč na Jekela od modré čáry, ten však puk pouze vyrazil a na místě byl připravený nikým nehlídaný ALEXANDRE MALLET, jenž dokázal kotouč propasírovat za záda třebíčského brankáře. Asistence: Tomáš Bartejs.
     
    45:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa navyšuje své vedení na rozdíl čtyř branek. Štencel dokázal zachytit kotouč mířící do středního pásma a lišácky přihrál do křídla TOMÁŠI MLYNÁŘOVI, jenž měl před sebou zývající branku Třebíče, do které uklidil kotouč. Asistence: Jan Štencel.
     
    29:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se Kometa raduje! Martin Dočekal dobruslil kotouč v útočném pásmu a ihned směřoval přihrávku do předbrankového prostoru, kde byl najetý ERIK MELUZÍN a z voleje nedal Svobodovi sebemenší šanci. Asistence: Martin Dočekal.
     
    15:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Nastřelený kotouč dokázal ještě před modrou čárou zachytit Mlynář a přihrávkou zpoza branky našel na pravém kruhu ideálně postaveného MICHALA KUNCE, jenž střelou z voleje překonal Svobodu. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    03:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané napravili zaváhání v úvodu a po tlaku v útočném pásmu se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval KAREL PLÁŠEK, jenž dokázal prostřelit bezmocného Dominika Svobodu. Bez asistence.
     
    01:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a bleskově srovnává skóre. PETR KRATOCHVÍL si s kotoučem najel do hloubky pásma a bekhendovou střelou překonal Svobodu. Asistence: Matěj Svoboda.
     
    00:53
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým se prosazuje ve vlastním oslabení! Štencel přišel o kotouč na modré čáře, čehož využil Kusko a okamžitě se rozjel do útoku, zdálo se, že přihrávka na ADAMA RAŠKU původně neprojde, Kusko však kotouč získal zpět a zmíněnému střelci naservíroval příležitost na zlatém podnose, kterou Třebíč využila. Asistence: Silvestr Kusko.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Raška (Kusko) – 2. Kratochvíl (Svoboda), 4. Plášek, 16. Kunc (Mlynář), 29. Meluzín (Dočekal), 46. Mlynář (Štencel), 50. Mallet (Bartejs), 50. Mallet (Zohorna, Svoboda), 56. Meluzín


    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (31. Jekel) – Bilčík, Čermák, Čejka V., Hort, Kabelka, Furch, Kučera – Jurnečka, Čejka J., Nedvídek, Paták, Kusko, Raška, Novák, Havlát, Střondala, Ferda, Matula, Nejedlý, Frydrych.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (31. Dostál) – Kowalczyk, Mikuš, Mikyska, Štencel, Gulaši, Bartejs – Dočekal, Zohorna, Mallet, Plášek, Süss, Horký, Svoboda, Mlynář, Kratochvíl, Meluzín, Kunc.

    Diváci: 2048
    bahis siteleri