Třebíč – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Kobra – Letňany 5:6 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:8 (1:3, 0:1, 0:4)
HC Kometa Brno
Sobota 04.08.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Dnešní utkání sleduje 2048 diváků.
     
    57:29
    Třebíč si zahraje v početní výhodě, dvě minuty za nedovolené bránění půjde odsedět Michal Kunc.
     
    55:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hrubka v třebíčské obraně, kterou okamžitě trestá ERIK MELUZÍN, nejmladší hráč na ledě se dnes trefil podruhé v utkání. Bez asistence.
     
    53:23
    Kometa nyní opět zařadila vyšší rychlostní stupeň, opět se zrodila slibná spolupráce, která začala u obránce Kunce, jenž poslal kotouč Zohornovi a ten znovu našel Malleta, brněnský útočník byl blízko ke zkompletování hattiricku, ale ani nadvakrát nedokázal Jekela prostřelit, nápor pak zakončil jedovatou střelou od modré čáry Mikuš, Jekel vytáhl pohotovou lapačku.
     
    49:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kanonáda v podání úřadujícího mistra pokračuje! Zohorna vybruslil s kotoučem z rohu útočného pásma a přihrávkou přes celou šíří poslal kotouč na ALEXANDRE MALLETA, jenž si kotouč v klidu zpracoval a trefil přesně, čímž během jedné minuty dokázal podruhé v utkání skórovat. Asistence: Radim Zohorna, Matěj Svoboda.
     
    49:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané slaví šestý zářez! Bartejs nahodil kotouč na Jekela od modré čáry, ten však puk pouze vyrazil a na místě byl připravený nikým nehlídaný ALEXANDRE MALLET, jenž dokázal kotouč propasírovat za záda třebíčského brankáře. Asistence: Tomáš Bartejs.
     
    45:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa navyšuje své vedení na rozdíl čtyř branek. Štencel dokázal zachytit kotouč mířící do středního pásma a lišácky přihrál do křídla TOMÁŠI MLYNÁŘOVI, jenž měl před sebou zývající branku Třebíče, do které uklidil kotouč. Asistence: Jan Štencel.
     
    35:51
    Kometě však stav plného počtu příliš dlouho nevydržel, na trestnou lavici opět míří Martin Dočekal, tentokrát za podražení.
     
    33:46
    Třebíč si zahraje po dobu dvaadvaceti vteřin dvojnásobnou početní výhodu, dvě minuty za zdržování hry dostává Martin Dočekal.
     
    32:08
    Přesilová hra pro Třebíč, dvě minuty za hrubost fasuje Kowalczyk.
     
    29:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se Kometa raduje! Martin Dočekal dobruslil kotouč v útočném pásmu a ihned směřoval přihrávku do předbrankového prostoru, kde byl najetý ERIK MELUZÍN a z voleje nedal Svobodovi sebemenší šanci. Asistence: Martin Dočekal.
     
    28:20
    Tutová příležitost Komety, Süssovi se podařilo zpoza branky najít zcela osamoceného Matěje Svobodu, jenž však nedokázal přehodit beton svého jmenovce.
     
    25:27
    Dočekal se nyní v samostaném úniku řítil na Svobodu, zkoušel to do forhendu, ale třebíčský brankář jej dokázal vychytat a podržel svůj tým!
     
    24:52
    Počet hráčů na ledě se srovná, dvě minuty za podražení pro Petra Kratochvíla. Za šedesátosm vteřin odstartuje přesilová hra Třebíče.
     
    23:54
    Horký se nyní dokázal prokličkovat do slibné příležitosti, na poslední chvíli však musel za záchrannou brzdu zatáhnout Václav Čejka a obdržel dvě minuty za podražení.
     
    22:28
    Kratochvílovo nahození tečoval Dočekal, kotouč se svezl těsně kolem tyče třebíčské branky!
     
    18:05
    Třebíč si podruhé v dnešním utkání vyzkouší hru v početní výhodě, dvě minuty za držení pro Petra Kratochvíla.
     
    15:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Nastřelený kotouč dokázal ještě před modrou čárou zachytit Mlynář a přihrávkou zpoza branky našel na pravém kruhu ideálně postaveného MICHALA KUNCE, jenž střelou z voleje překonal Svobodu. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    06:41
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje Třebíč, menší trest za hákování fasuje Radim Zohorna.
     
    03:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané napravili zaváhání v úvodu a po tlaku v útočném pásmu se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval KAREL PLÁŠEK, jenž dokázal prostřelit bezmocného Dominika Svobodu. Bez asistence.
     
    01:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a bleskově srovnává skóre. PETR KRATOCHVÍL si s kotoučem najel do hloubky pásma a bekhendovou střelou překonal Svobodu. Asistence: Matěj Svoboda.
     
    00:53
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým se prosazuje ve vlastním oslabení! Štencel přišel o kotouč na modré čáře, čehož využil Kusko a okamžitě se rozjel do útoku, zdálo se, že přihrávka na ADAMA RAŠKU původně neprojde, Kusko však kotouč získal zpět a zmíněnému střelci naservíroval příležitost na zlatém podnose, kterou Třebíč využila. Asistence: Silvestr Kusko.
     
    00:19
    Hned v úvodu utkání jsme svědky prvního vyloučení, dvě minuty za faul kolenem odpyká Lukáš Nedvídek.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Raška (Kusko) – 2. Kratochvíl (Svoboda), 4. Plášek, 16. Kunc (Mlynář), 29. Meluzín (Dočekal), 46. Mlynář (Štencel), 50. Mallet (Bartejs), 50. Mallet (Zohorna, Svoboda), 56. Meluzín


    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (31. Jekel) – Bilčík, Čermák, Čejka V., Hort, Kabelka, Furch, Kučera – Jurnečka, Čejka J., Nedvídek, Paták, Kusko, Raška, Novák, Havlát, Střondala, Ferda, Matula, Nejedlý, Frydrych.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (31. Dostál) – Kowalczyk, Mikuš, Mikyska, Štencel, Gulaši, Bartejs – Dočekal, Zohorna, Mallet, Plášek, Süss, Horký, Svoboda, Mlynář, Kratochvíl, Meluzín, Kunc.

    Diváci: 2048
    bahis siteleri