Nigérie – Německo 0:1 (kon.) | Haiti – Čína 1:2 (kon.) | Paraguay – Španělsko 1:4 (kon.)
USA – Japonsko 0:1 (kon.)
konec
Paraguay
1:4 (0:1)
Španělsko
Pondělí 06.08.2018, 16:30 • Stade Guy-Piriou, Concarneau • MS U20 ženy • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:27:44)
     
    Střely na branku: 2:12. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:6.
     
    Zápas sledovalo 1 587 diváků.
     
    Je dobojováno. Španělky ve druhé půli ještě nasázely další tři branky a dočkaly se prvních tří bodů na šampionátu. Paraguayky ještě stihly dostat se na dostřel jediného gólu, jejich soupeřky ale hru kontrolovaly a nedopustily žádné drama. Hattrickem se blýskla Patricia Guijarrová, která výrazně pomohla k první výhře na mistrovství světa.
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. Patricia GUIJARROVÁ - 1:4
     
    90+6
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A nakonec je z toho ještě další branka španělského týmu. Bonmatiová rozehrála standardní situaci a míč se ocitl v pokutovém území. PATRICIA GUIJARROVÁ ho pak umístila za záda Ortizové a završila tak svůj dnešní hattrick – 1:4.
     
    90+5
    Eva Navarrová pak střílela z pravé strany a byla faulována, takže bude zahrávat ještě volný přímý kop ze slibné pozice. Paraguayky si už staví zeď.
     
    90+5
    Následně pak si další zákrok musela připsat španělská brankářka Collová, která v pokleku chytila míč do rukavic. Španělky pak po jejím odkopu míří ještě do akce.
     
    90+4
    Bylo to sice z velké dálky, ovšem míč se dostal až do pokutového území, kde ho ale nedokázala sklepnout mezi tři tyče Aguileraová.
     
    90+3
    Patricia Guijarrová se nyní ohnala po soupeřce a dostává za to důraznou domluvu hlavní rozhodčí. Paraguay tak bude zahrávat volný přímý kop.
     
    90+2
    Pokus o vysunutí Navarrové ztroskotal na obraně Paraguaye. A její hráčky pak míří rychle ještě do další akce na druhé straně.
     
    90+1
    Španělky se hnaly do dalšího útoku, po pravé straně akci táhla Navarrová, ale znovu její pokus zastavila Ortizová. Ta poté odkopla míč od své branky.
     
    90
    Nastavovat se bude ještě pět minut navíc.
     
    90
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Fretesová, přichází Ojedaová.
     
    89
    Další šance Paraguaye, která končí mimo tři tyče. Spíše už to tedy vypadá, že španělský celek si svůj náskok už pohlídá.
     
    87
    Nyní to zkusila svou střelou Villasantiová, jenže trefila jen obránkyni Španělská, která míč poslala mimo ohrožení vlastní branky.
    86. Ortizová zneškodnila střelu Navarrové.
     
    86
    Do další šance se vrhla Navarrová, která tváří v tvář proti Ortizové neuspěla. Paraguayská brankářka byla dobře postavena a střelu prvně jmenované zneškodnila.
     
    86
    Další slibný španělský útok končí ofsajdem a u míče tak budou zase hráčky Paraguaye, které v závěru utkání vynaloží poslední síly, aby s utkáním ještě něco udělaly.
     
    85
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Battleová, přichází Sanchová.
     
    84
    Je to tak, Battleová opouští trávník na nosítkách a zápas tak pro ni skončil. Doufejme ale, že bude španělská hráčka v pořádku.
     
    83
    Ona Battleová je další španělskou hráčkou, která skončila nedobrovolně na hrací ploše. A vypadá to, že španělský trenér bude muset střídat. S Battleovou to nevypadá vůbec dobře.
     
    82
    Ne, nic z toho znovu nebylo, španělská brankářka neměla moc práce se střelou soupeřek. Nyní má míč ve své moci a hned ho odkopne od své branky.
     
    81
    Další útok Paraguaye a je z toho rohový kop. Podaří se z této standardní situace ohrozit španělskou branku?
     
    80
    Egurrolaová se nyní dostala do střetu s paraguayskou hráčkou a bude potřeba jejího ošetření. Šlo ale pouze o nezaviněnou srážku.
     
    79
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Menayová, přichází Aleixandriová.
     
    78
    Zbrkle nyní střílela Martínezová a balon skončil vysoko nad španělskou brankou. Je také avizováno střídání na španělské straně.
     
    77
    Aguileraová pálila z levé strany a míč se snesl až před španělskou branku. Tam byla připravena Collová a dostala také míč do své moci.
     
    75
    Další útok Španělek končí v moci brankářky Ortizové, která ho zase ukryla ve svých rukavicích. Následoval tak odkop od jejího zařízení.
     
    74
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Chamorrová, přichází Sanchezová.
     
    72
    Po pravé straně táhla další akci Eva Navarrová, poté dostala balon do pokutového území, kde na hattrick útočila Patricia Guijarrová, ovšem její pokus zamířil mimo tři tyče.
     
    71
    Paraguayky ožily a i nyní zahrozily před brankou Španělska. Jejich nebezpečnou střelu ovšem zastavila připravená Collová, jenž ukryla míč ve svých rukavicích.
     
    69
    Následovaly další dva fauly na každé straně, oba se ale obešly bez žluté karty. Vše vyřešila domluva hlavní rozhodčí.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Fretesová (Paraguay).
     
    65
    Střelkyně paraguayské branky byla tvrdě faulována a je třeba její ošetření.
     
    64
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Bogarinová, přichází Aguileraová.
    64. Patricia GUIJARROVÁ - 1:3
     
    64
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A Španělky si vrací svůj dvoubrankový náskok zase zpátky. PATRICIA GUIJARROVÁ svým druhým gólem v utkání navyšuje vedení svého celku, když se trefila k pravé tyči z pohledu paraguayské brankářky – 1:3.
     
    63
    Španělky pak šly do bleskové akce a obrana Paraguaye se tak musí mít znovu na pozoru.
    62. Jesscia MARTÍNEZOVÁ - 1:2
     
    62
    Paraguay právě vstřelila branku!
    Paraguayky se dočkaly kontaktní branky. JESSCIA MARTÍNEZOVÁ kousek před španělskou brankou kopla do míče a přehodila brankářku Collovou – 1:2.
     
    60
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Orozová, přichází Andujarová.
     
    60
    Z následného španělského úniku se málem zrodila šance, nic z toho nakonec ale nebylo.
    58. Chamorrová pálila hlavou do břevna.
     
    58
    Lice Chamorrová nebyla daleko od kontaktní branky Paraguaye. V pokutovém území hlavičkovala a orazítkovala břevno španělské brány!
     
    57
    V pokutovém území získala odražený balon Fabiola Sandovalová, proti její střele ale zasáhla precizní španělská obrana.
     
    56
    Claudia Pinaová prolétla pokutovým územím jako uragán, do zakončení se ovšem nedostala. Poté se ale nechtěně srazila s brankářkou Ortizovou a ta bude potřebovat ošetření.
     
    55
    Paraguayky znovu ztrácejí míč, když se dopustily faulu a u míče jsou tak zpět hráčky v červených dresech, tedy ty španělské.
     
    54
    Dobrý zákrok vytasila Catalina Collová, který proti prudké střele Martínezové zakročila svými rukavicemi. Následně pak poslala balon zase na kopačky svých spoluhráček.
     
    53
    Limpia Fretesová zpracovala balon svou hrudí a poté ho předala dále. Villasantiová ale svou střelu poslala jen vysoko nad španělskou branku. Následuje tak pouze odkop od ní.
     
    52
    Z levé strany vyslala přízemní střelu Carmen Menayová, míč ovšem skončil pouze vedle pravé tyče paraguayské branky.
     
    51
    Španělky tak mají slušný základ, který by mohl vést k prvním třem bodům na turnaji. Zatím jsou stále lepším týmem a své soupeřky tak prakticky k ničemu nepouštějí.
     
    49
    Minová během španělské akce tvrdě faulovala soupeřku a dostala za to žlutou kartu.
    49. Claudia PINAOVÁ - 0:2
     
    49
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho druhá přesná trefa v paraguayské síti. CLAUDIA PINAOVÁ unikla po levé straně a poté svou přesnou střelou překonala Ortizovou, když umístila míč k protější tyči – 0:2.
     
    48
    Španělky nyní využily zaváhání Paraguayek a míří do útočné akce.
     
    47
    Nicméně i tak za malou chvilku vybojovaly Španělky autové vhazování a zůstaly tak na paraguayské polovině.
     
    46
    Druhý poločas začaly hráčky Španělska dalším průnikem na polovinu Paraguayek. Vybíhající Pinaovou zastavila čistě jedna z obránkyň.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 0 – 6
     
    První poločas tohoto utkání je za námi. V něm byly jasně lepším týmem Španělky, které neustále hrozily před paraguayskou brankou. Nicméně soupeřky tlak mnohdy ustály a držely tak s favoritkami utkání krok. Nakonec se ale ve čtyřicáté minutě prosadila pěknou střelou Patricia Guijarrová, jenž umístila míč k pravé tyči z pohledu Ortizové. Uvidíme, co nám nabídne další část hry, která začne přibližně v 17:35.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Tu strávily na polovině Paraguaye hráčky Španělska, ke střele se ale nedostaly. Navíc se zranila jedna z nich a skončila na zemi. Hlavní sudí pak hvizdem do píšťalky ukončila první část hry.
     
    45
    Nad rámec řádné hrací doby v prvním poločase se bude nastavovat ještě jedna minuta navíc.
     
    45
    Až poté vybojovaly rohový kop, po jeho odehrání se ale zaskvěla Collová, která z výskoku chytila balon do rukavic.
     
    44
    Jessica Martínezová si říkala o přihrávku na polovině Španělek, ovšem nakonec se míče nedočkala. Paraguayky se tak další vlastní chybou připravily o šanci před španělskou brankou.
     
    43
    A i nyní musela zasahovat proti jedovaté střele, kterou vyboxovala v pádu do bezpečí.
     
    42
    Nutno podotknout, že španělský celek vede zaslouženě. Prakticky celý poločas zaměstnávaly brankářku Ortizovou, která mnohdy čelila hodně nebezpečným situacím.
    40. Patricia GUIJARROVÁ - 0:1
     
    40
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec velký tlak Španělek už končí gólem v paraguayské síti v závěru prvního poločasu. PATRICIA GUIJARROVÁ pálila kousek před velkým vápnem zpoza obranu Paraguaye a svou střelou pak překvapila Ortizovou, která se marně natahovala po míči ke své pravé tyči – 0:1.
     
    38
    Jenže z této standardní situace nezapršelo a u míče jsou zpátky zase Španělky. Ty se už s balonem na svých kopačkách dostávají na polovinu Paraguaye.
     
    37
    Paraguayky vybojovaly rohový kop, mají tak další šanci ohrozit španělskou branku.
     
    36
    Další střela vyšla z kopačky Godoyové, ta ale přízemní ránu poslala jen vedle pravé tyče z pohledu španělské brankářky.
     
    35
    Další výraznější akce na španělské straně. Tváří v tvář Ortizové neuspěla Navarrová a ta se poté chytala za hlavu. Co dnes Španělky nedají.
     
    34
    Nakonec celou akci zastavila Ortizová, která schovala balon pod sebe a za chvilku ho pošle zpět do hry svým odkopem.
     
    33
    Už ale mají slovo zase španělské reprezentantky, které se v pokutovém území snaží ohrozit branku Paraguaye.
    31. Sandovalová orazítkovala břevno španělské branky.
     
    31
    Bleskově přišly hráčky Španělska o míč a dopředu se pak hnaly Paraguayky. Střela z pravé strany z kopačky Sandovalové orazítkovala břevno branky Collové! Vůbec první velká šance na straně Paraguaye.
     
    30
    Do pokutového území se snesl padáček, na který hlavou nedosáhla Gogarinová. Míč si tak znovu přebírají Španělky a míří s ním znovu směrem dopředu.
     
    29
    Také Paraguayky si vyzkoušejí volný přímý kop z celkem dobré vzdálenosti.
     
    28
    Na druhé straně se zrodil náznak akce na straně Paraguaye, ale před španělskou brankou nevzniklo žádné nebezpečí.
    26. Guijarrová donutila brankářku Paraguaye k zákroku a ta znovu podržela svůj tým.
     
    26
    Ten rozehrála Patricia Guijarrová a nebyla to vůbec špatná střela. Ta letěla pod břevno paraguayské branky a tam z výskoku zasáhla Ortizová. Díky jejímu zákroku rukou se pak ještě míč odrazil o tyčku a záhy ho zakopla jedna ze Španělek za zadní čáru. Další obrovská šance Španělek zůstala nevyužita!
     
    25
    Španělky budou zahrávat volný přímý kop.
     
    24
    A ve stejné situaci se za malý okamžik ocitla i Navarrová. Takže Španělky ztrácejí míč a do útoku mohou zamířit jejich soupeřky z Paraguaye.
     
    23
    Patricia Guijarrová dostala dobrý nadýchaný centr do pokutového území a hlavou pak málem překonala brankářku Paraguaye. Jenže nakonec byla v ofsajdové pasti a to postranní sudí neuniklo.
     
    21
    Menayová nyní nechtěně přišlápla bolestivě nohu paraguayské hráčky Martínezové, jenž se skácela k zemi. Šlo ale o nezaviněný střet a sudí tak jen kontroluje stav hráčky. Ta je v pořádku a už pokračuje zpět ve hře.
     
    20
    Agilní Aitana Bonmatiová nyní předvedla kus svého fotbalového umu, když se dvakrát protočila kolem soupeřky. Její zakončení pak skončilo mimo tři tyče.
     
    19
    Vzápětí pak musela znovu zasahovat Ortizová, která proti střele Claudie Pinaové musela jít do pokleku a ukrýt míč pod svými rukavicemi.
     
    18
    Ona Battleová se prosmýkla obranou Paraguaye a poté vystřelila, její projektil však skončil pouze na připravené obraně.
     
    18
    Po něm se dostaly před velké vápno, ke střele už ne. Další ztráta míče znamená únik španělského celku směrem před jejich branku.
     
    17
    Po delší době o sobě daly vědět také Paraguayky, které na levé straně španělského území vybojovaly autové vhazování.
     
    15
    Po patnácti minutách hry zatím hráčky Španělska diktují tempo hry jsou to právě ony, kdo neustále hrozí před brankou Ortizové. Ta se musí ve svém brankovišti hodně co otáčet.
    14. Bonmatiová pálila v dobré pozici vysoko nad.
     
    14
    Po pěkně sehrané španělské akci si na levé straně pokutového území nabíhala Aitana Bonmatiová. Ta měla dost prostoru a volného času na střelu, byla ale příliš zbrklá a balon poslala jen vysoko nad paraguayskou branku.
     
    13
    Z vlastní poloviny založily Španělky další akci, tu táhla agilní Lucía Rodriguezová. Před brankou pak našla nabíhající spoluhráčku, které branku Paraguaye minula.
     
    12
    Z levé strany z úhlu střílela Aitana Bonmatiová, proti její propagační střele neměla žádný problém Ortizová a v pohodě chytila balon do svých rukavic.
     
    12
    Ačkoli se jim to málem povedlo, nakonec byly zastaveny španělskou obranou, která je v rozletu zastavila už ve středu hřiště.
     
    11
    Paraguayky vybojovaly autové vhazování na vlastní polovině. Poté se pokusí projít na opačný konec hřiště.
     
    10
    Zatím jsou tak španělské fotbalistky lepším týmem a prakticky nepouštějí své soupeřky na míč. U něho jsou teď zase a roztáčejí akce před Ortizovou.
    9. Španělky ostřelovaly paraguayskou branku, leč bez úspěchu.
     
    9
    Nyní už se to Španělkám povedlo a dost výrazně opět zahrozili před Ortizovou. Ta čelila několika střelám, ty ovšem za její záda neprošly.
     
    8
    Znovu to před paraguayskou brankou vřelo, několik odkopů však dokázala obrana pokrýt a nedopustila, aby se španělské hráčky dostaly do další šance.
     
    7
    Isabel Ortizová si vyskočila na dlouhý centr před její branku a rukavicemi pak vyboxovala balon do bezpečí. Podržela tak svůj tým v další slibné španělské šanci.
     
    6
    A hned na to se do dobrého úniku po pravé straně dostala znovu Lucía Rodriguezová, ovšem u zadní čáry nakonec balón netrefila.
     
    5
    Z této standardní situace se nic nestalo a u míče tak budou znovu Španělky, které už se derou znovu před branku Paraguaye.
     
    4
    Na druhé straně byla faulována Jessica Martínezová a Paraguay bude zahrávat volný přímý kop.
    3. První velká šance Španělek, Lucía Martínezová hlavou poslala míč vedle soupeřovy branky.
     
    3
    Lucía Rodriguezová se natlačila před branku Ortizové a poté hlavičkovala vzdušný centr své spoluhráčky. Míč však skončil jen vedle branky Paraguaye.
     
    2
    Damaris Egurrolaová prošla středem hřiště až před velké vápno, než stačila rozehrát, míč do bezpečí odkopla jedna z paraguayských obránkyň.
     
    1
    Lucía Rodriguezová se obtočila kolem své osy a hned na to pak poslala míč směrem k paraguayské brance, jenže tam ho na druhou stranu odvrátila Veccaová.
     
    1
    O úvodní výkop se postaraly fotbalistky Španělska a hned s míčem na kopačkách míří před paraguayskou branku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Dozněly hymny obou zemí a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Paraguay: Ortizová – Veccaová, Alonsová, Fretesová, Minová, Codoyová (C), Sandovalová, Martinezová J., Chamorrová, Villasantiová, Bogarinová
    Náhradníci: Salasová, Francová – Ojedaová, Gonzalezová, Avilaová, Martinezová G., Sanchezová, Bareirová, Aguileraová, Sosaová

    Španělsko: Collová – Battleová, Pujadasová, Egurrolaová, Guijarrová, Orozová, Menayová, Rodríguezová, Bonmatiová (C), Navarrová, Pinaová
    Náhradníci: Isabelová, Noeliaová – Aleixandriová, Sierraová, Nuriaová, Fernándezová, Candelaová, Silvia, Garcíaová, Pauletaová

    Rozhodčí: Jacewiczová (Austrálie) – Cui (Čína), Kum-Nyo (Korea).
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Nominace Španělska

    Brankářky:
    Maria Isabel Rodriguezová, Noelia Ramosová, Catalina Collová

    Obránkyně:
    Ona Batlleová, Berta Pujadasová, Laia Aleixandriová, Andrea Sierraová, Carmen Menayová, Lucia Rodriguezová, Paula Sanchová

    Záložnice:
    Damaris Egurrolaová, Patricia Guijarrová, Paula Fernandezová, Maite Orozová, Aitana Bonmatiová, Silvia Rubiová, Eva Navarrová

    Útočnice:
    Nuria Rabanová, Candela Andujarová, Lucia Garciaová, Claudia Pinaová

    Trenér: Pedro Lopez
     
    Nominace Paraguaye

    Brankářky:
    Heidi Salasová, Isabel Ortizová, Jessica Francová

    Obránkyně:
    Maria Veccaová, Lorena Alonsová, Deisy Ojedaová, Limpia Fretesová, Natalia Villasantiová, Daysy Bareirová, Ruth Sosaová

    Záložnice:
    Camila Gonzalesová, Rosa Minová, Fanny Godoyová, Lice Chamorrová, Graciela Martinezová, Dahiana Bogarinová, Celeste Aguileraová

    Útočnice:
    Fabiola Sandovalová, Jessica Martinezová, Bianka Avilaová, Jessica Sanchezová

    Trenérka: Efania Benítezová
     
    Poslední zápasy obou reprezentací:

    Praguay:
    31.5.2018 Paraguay U20 – Kolumbie U20 1:1
    03.06.2018 Bolívie U20 – Paraguay U20 0:2
    05.06.2018 Paraguay U20 - Argentina U20 3:1

    Španělsko:
    16.11.2016 Španělsko U20 - Japonsko U20 1:0
    20.11.2016 Nigérie U20 – Španělsko U20 2:1
    24.11.2016 Korea DPR U20 – Španělsko U20 3:2p
     
    Program skupiny C na MS U20:
    pondělí 06.08.2018 16:30 Paraguay – Španělsko
    pondělí 06.08.2018 19:30 USA – Japonsko
    čtvrtek 09.08.2018 16:30 Španělsko – Japonsko
    čtvrtek 09.08.2018 19:30 USA – Paraguay
    pondělí 13.08.2018 13:30 Japonsko – Paraguay
    pondělí 13.08.2018 13:30 Španělsko – USA
     
    Mistrovství světa žen do dvaceti let se odehrává ve Francii. Kvalifikovalo se do něho celkem šestnáct týmů, které byly rozděleny do čtyř skupin. Ve skupině C se kromě Praguaye a Španělska nachází ještě reprezentace USA a Japonska.
     
    Hezký den všem sportovním fanouškům. Vítáme vás u sledování online přenosu druhého hracího dne z MS U20 žen. V dnešním textovém online přenosu vám přiblížíme zápas ve skupině C mezi hráčkami Paraguaye a Španělska.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 62. Martínezová – 40. Guijarrová, 49. Pinaová, 64. Guijarrová, 90+6. Guijarrová

    Karty:   49. Minová (PAR), 67. Fretesová (PAR)


    Střely na branku: 2:12. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:6.
    Paraguay: Ortizová – Veccaová, Alonsová, Fretesová (90. Ojedaová), Minová, Codoyová (C), Sandovalová, Martinezová J., Chamorrová (74. Sanchezová), Villasantiová, Bogarinová (64. Aguileraová)
    Náhradníci: Salasová, Francová – Ojedaová, Gonzalezová, Avilaová, Martinezová G., Sanchezová, Bareirová, Aguileraová, Sosaová

    Španělsko: Collová – Battleová (85. Sanchová), Pujadasová, Egurrolaová, Guijarrová, Orozová (60. Andujarová), Menayová (79. Aleixandriová), Rodríguezová, Bonmatiová (C), Navarrová, Pinaová
    Náhradníci: Isabelová, Noeliaová – Aleixandriová, Sierraová, Nuriaová, Fernándezová, Candelaová, Silvia, Garcíaová, Pauletaová

    Rozhodčí: Jacewiczová (Austrálie) – Cui (Čína), Kum-Nyo (Korea)

    Diváci: 1 587
    bahis siteleri