Česko – Švýcarsko 5:0 (kon.)
konec
Česko
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Švýcarsko
Neděle 19.08.2018, 11:10 • Zimní stadion Piešťany • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    49:10 KONEČNÝ - 5:0
     
    49:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jedním slovem – nádhera! Elitní český útok se dostal do přečíslení a Jan Myšák v něm vyslal naprosto exkluzivní žábu přes nataženého švýcarského zadáka. Kotouč dopadl přesně na hokejku JAKUBA KONEČNÉHO, který se do něj opřel z první a Patenaudovi nedal nárok – 5:0! Jan Myšák, Jan Cikhart.
    37:17 GUT - 4:0
     
    37:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcarská obrana víc a víc nestačí českému pohybu, a po několika gólových šancích se naši mladíci konečně prosazují. Bekhendovou střelu Tomáše Chlubny ještě vykopl Patenaude betonem, ale na dorážku čekal připravený MICHAL GUT a český kapitán zasunul neomylně k tyčce – 4:0! Asistence: Tomáš Chlubna.
    26:27 HANDL - 3:0
     
    26:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českým mladíkům se v posledních minutách moc nedařilo, a právě proto je třetí gól nesmírně důležitý. A taky šťastný. Švýcarský zadák odhadl špatně situaci a k puku se po zvláštním odrazu zadarmo dostal TOBIÁŠ HANDL, jenž tváří v tvář brankáři nasadil bekhendovou kličku, a tu zakončil přesně k tyčce! První Handlův gól v reprezentaci – 3:0! Bez asistence.
    16:06 MYŠÁK - 2:0
     
    16:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN MYŠÁK je dneska zatím nejlepším hráčem na ledě, v každém střídání působí Švýcarům neskutečné potíže, a teď se dočkal odměny! Další krasojízdu od protějšího mantinelu dotáhl až do levého kruhu, odkud propálil lehce váhavého Rötheliho nejspíš pod rukou. Vedeme už 2:0! Asistence: Jakub Konečný, Ondřej Baláž.
    03:49 CHLUBNA - 1:0
     
    03:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká aktivita nese ovoce v podobě otevíracího gólu hned ve čtvrté minutě utkání! Na levém kruhu dostal puk TOMÁŠ CHLUBNA a krátkou kličkou se zbavil protivníka. Neměl moc místa na střelu, ale vypálil tak rychle a přesně k první tyčce, že Rötheli nestačil zasáhnout – 1:0! Asistence: Michal Gut.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Chlubna (Gut), 17. Myšák (Konečný, Baláž), 27. Handl, 38. Gut (Chlubna), 50. Konečný (Myšák, Cikhart)


    Česko: Bednář (Čajan) – Vacík, Baláž, Bláha, Svach, Naar, Hampl, Talafa – Myšák (A), Konečný, Cikhart – Chlubna (A), Gut (C), Malát – Simon, Rouha, Malý – Janda, T. Handl, Kaplan – Koláček. Trenér: Karel Beran.
    Švýcarsko: Rötheli (32. Patenaude) – Von Allmen (A), A. Nussbaumer, Zengaffinen, Moreno, Chanton, Maurer, B. Nussbaumer, Frankhauser – Campagna, Lindemann (A), Zaugg – Reichle, Bougro, Bärtschi – Näf, Bieri, Wenger (C) – Hofer, Fahrni, Derungs. Trenér: Martin Höhener.

    Rozhodčí: Müllner, Goga – Kacej, Valo.

    Diváci: 129
    bahis siteleri