Dunajská Streda – Žilina 0:0 (kon.) | Sereď – Podbrezová 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 2:0 (kon.)
Senica – Nitra 1:1 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 25.08.2018, 19:00 • FK Senica • Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nitra predvádzala podobnú hru ako v prom polčase, bola proste lepším celkom, často útočila a Taborda vyťahoval jeden úspešný zákrok za druhým. V 58. minúte Chovanec našiel v pokutovom území presnou prihrávkou Andreja Fábryho a ten poslal hostí do zaslúženého vedenia. To, že sa sa hrá na góly, a nie na držanie lopty či šance, sa Nitra dokonala presvedčila v 84. minúte. Z ojedinelého útoku získala Senica rohový kop a na zadnej tyči nepokrytý Petshi pri svojom debute vo Fortuna lige vyrovnal na konečných 1:1! Senica je s jedným bodom náramne spokojná, Nitre sa máli, ale jeden gól na víťazstvo stačí málokedy.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj, ďakujem za pozornosť. (20:53:23)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Iba dve minúty sa nadstavujú v druhom polčase, zrejme sa body v Senici budú deliť.
     
    90
    Taiw mohol spasiť Nitru! Hosťujúci futbalista sa krásne prebojoval až do pokutového územia, oklamal obrancu súpera, ale jeho zakončenie z mierneho uhla vytlačil Tavorda na žrď a zachránil tak svoj celok!
     
    89
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Tomáš Vestenický, prichádza Marek Fábry.
     
    88
    Nitra kombinovala na útočnej polovici, ale lopta len končí u obrancov súpera. Senica teraz trocha upokojila hru, zvolila postupnú rozohrávku.
     
    87
    Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách. Uvidíme, či ešte príde aj nejaká gólová situácia, v samom závere stretnutia je to tak veľmi zaujímavé. Čo dokáže spraviť s tímom strelený gól.
     
    85
    Stále však ostáva dohrať záverečné minúty tohto zápasu, stať sa teda môže čokoľvek. Domáci po strelenom góle ožili, všetko je teda ešte otvorené.
    84. Sacha PETSHI - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    84
    Senica dala gól!

    Aký vie byť niekedy ten futbal nespravodlivý, o tom sa práve presvedčili hostia! Senica zahrávala rohový kop, Asmahov center najprv padol na hlavu Diasa, jeho pokus famóznym zákrokom zneškodnil Hroššo, ale k dorážke sa dostal SACHA PETSHI a ten vo svojom prvom zápase vo Fortuna lige dáva svoj prvý gól, ktorým vyrovnáva na 1:1!
     
    83
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Richard Celis, prichádza Naren Solano.
     
    82
    A hostia teraz získavajú aj rohový kop a to znamená ďalšie cenné sekundy na súperovej polovici. Senica sa musí opäť brániť, potrebuje však hrať na opačnej strane ihriska.
     
    81
    Domácim nevyšiel prechod do útoku a navyše aj faulovali. K rozohrávke lopty sa chystá Hroššo, samozrejme si dáva načas a to zanecháva odozvu na domácich tribúnach.
     
    80
    Niečo málo cez desať minút majú domáci k dispozícii, ak rátame aj nadstavený čas, aby ešte niečo vymysleli. Za predvedenú hru si však body nezaslúžia, ale hrá sa na góly a ak ho dajú, nebudeme môcť o tom debatovať.
     
    79
    Lopta sa však vracia na kopačky FC Nitra. Hostia sa teraz nikam neponáhľajú, držia hru v stredovom kruhu a čas hrá v ich prospech. Hrá sa však až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu.
     
    78
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol a hrať tak môže domáci celok. Senici sa začína čas krátiť, stále predbežné skóre hovorí v neprospech domáceho tímu.
     
    77
    Po pravej strane úspešne prenikal Guláš a získava pre svoj celok rohový kop. Toto presne hostia potrebujú, hrať čo najďalej do svojej brány a držať súpera pod tlakom.
     
    76
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Jean Deretti.
     
    75
    Priamou strelou na bránu to skúsil Asmah, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a bránu súpera nijak neohrozil. Hroššo zasahovať nemusel a drží si tak čisté konto.
     
    74
    Machovec poslal tvrdo k zemi Celisa a dostáva žltú kartu a môže byť rád, že to bola len žltá. Senica získava priamy kop na hranici pokutového územia, toto je veľká príležitosť pre domácich skúsiť vyrovnať stav zápasu.
     
    73
    Nitra zahrávala rohový kop, Fábryho center našiel hlavu Taiwa, ktorý dopravil loptu do siete! Tento gól však uznaný nebol, hosťujúci futbalista si pomohol faulom.
     
    72
    Po dlhšej dobre prišla aj útočná aktivita domáceho celku, ale lopta končí len u brankára Hrošša, ktorý dáva jasne najavo, aby sa jeho spoluhráči vysunuli vyššie.
     
    71
    Ešte pripomeniem, že Nitra má o jeden zápas menej. Zápas prvého kola doma proti Trenčínu bol odložený a stále nepoznáme presný termín tejto dohrávky.
     
    70
    Lopta je na kopačkách hosťujúceho celku, ktorý sa snaží pridať ešte jeden gól, ktorý by vniesol viacej pokoja do jeho radov. Nitra cíti šancu na prvú výhru v novej sezóne.
     
    69
    Dnešné stretnutie sleduje 759 divákov.
     
    68
    Hra je prerušená, Križan po súboji s Krčom ostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrení. Oba celky sa tak zatiaľ občerstvia, domáci chcú, aby sa čo najskôr v hre pokračovalo.
     
    67
    Do konca zápasu ešte ostáva dostatok času, ale domáci musia výrazne zlepšiť prechod do útoku, v druhom polčase sa skôr len bránia a môžu byť radi, že gólový rozdiel nieje vyšší.
     
    66
    Po veľmi dlhej dobe sme videli útočný výpad domáceho celku, ale v pokutovom území si tvrdo počínal Petshi a fauloval tak Guláša. K lopte sa dostáva Nitra.
     
    65
    Hostia boli teraz zahnaní na svoju polovicu, ale odtiaľ sa snažia rozvinúť ďalší útok. Na obraze hry sa teda stále nič nemení, vedenie Nitry je zaslúžené, ale stále to je len o jeden gól.
     
    64
    Stále však sledujeme aktívnu hru zo strany Nitry, ktorá sa tlačí pred pokutové územie súpera. Senica sa nemôže poriadne dostať k lopte, prípadný druhý gól by ju zrejme definitívne uzemnil.
     
    63
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Joan Herrera, prichádza Sacha Petshi.
     
    62
    Nitra zahrávala v krátkej dobre priamy kop a aj rohový kop, ale nič zaujímavého sme nevideli. Senica sa teraz ubránila, môže sa pokúsiť zaútočiť.
     
    61
    Hodina z tohto stretnutia uplynula, Nitra zaslúžene vyhráva najtesnejším možným rozdielom a snaží sa svoje vedenie navýšiť. Toto presne hostia potrebovali, streliť gól a následne ovládajú dianie na ihrisku.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Pavol Farkaš, prichádza Jaroslav Machovec.
     
    59
    Snaha o rýchlu odpoveď v podaní domáceho tímu, Herrera vybojoval rohový kop, ktorý aj sám zahrával. Jeho center však úspešný nebol a bude to len odkop od brány hosťujúceho celku.
    58. Andrej FÁBRY - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    58
    Nitra dala gól!

    Zaslúžené vedenie hosťujúceho celku po krásnej akcii! Celé to začal u Taiwa, ktorý presnou prihrávkou vysunul Chovanca do pokutového územia, ten následne našiel pred bránou dobre postaveného ANDREJA FÁBRYHO a hosťujúci futbalista presnou strelou otvára skóre tohto stretnutia – 0:1!
     
    57
    Lopta však končí len u brankára Hrošša a ten sa už snaží založiť ďalší útok svojho tímu. Nitra stále pokračuje v aktívnej hre, ale čaká na svoje príležitosti na skórovanie.
     
    56
    Ani center od Jána Chovanca nebol úspešný, dlhá lopta len preletela cez pokutové územie a lopta končí pri obrancoch Senice. Domáci sa nikam neponáhľajú, zvolili postupný prechod do útoku.
     
    55
    Na ihrisku ostal ležať Guláš, ktorý sa ťažko staval na svoje nohy, ale dokázal to a tak bude môcť v zápase pokračovať. Začína sa teda aj priostrovať v osobných súbojoch.
     
    54
    Fábry sa postaral o ďalší center pred bránu súpera, ale hlavička Vestenického bola nepresná. Je však signalizovaný ofsajd, takže to bolo celé zbytočné.
     
    53
    Nestalo sa tak, ale Senica ešte ostáva pri lopte. Je však vytlačená až do stredu ihriska a ihneď čelí vysokému napádaniu súpera. Nitra sa snaží opäť získať loptu späť na svoje kopačky.
     
    52
    Rohový kop získavajú teraz na druhej strane aj domáci futbalisti, Asmahov center pokryl Kóňa a Senica tak ešte môže skúsiť pohroziť.
     
    51
    Nitra zahrávala ešte rohový kop, na Fábryho center si najvyššie vyskočil Kóňa, ale jeho pokus už nebol presný. Pokračujeme tak v hre z prvého polčasu, znova tak dominuje hosťujúci celok.
     
    50
    Taiwo krásne prenikol do pokutového územia, ale v správny čas mu stopku vystavil Otrísal. Hosťujúci futbalista si pýtal pokutový kop, ale bol to čistý zákrok domáceho kapitána.
     
    49
    Hostia zahrávali priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Fabrýho center dopadol na hlavu Vestneického, ale slabé zakončenie kryje brankár Taborda. Ten sa tak na nedostatok práce sťažovať nemôže.
     
    48
    Ďaleko sa ani Senica nedostala a pri lopte je tak znova súpera. Nitra to skúša cez postupné prihrávky, ale ďalej ako za stred poľa sa teraz hostia nedostávajú.
     
    47
    No a hostia to ihneď skúsil smerom dopredu, ale domáca obrana bola pozorná a súpera do zakončenia nepustila. Senica je teda pri lopte, zatiaľ sa nikam neponáhľa.
     
    46
    Druhý polčas sa už teda naplno rozbehol, výkopom ho odštartovali futbalisti Nitry. Uvidíme, kedy sa konečne dočkáme aj prvého gólu v tomto zápase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    V prvom polčase sme síce gól nevideli, ale veľmi blízko k nemu mala hlavne Nitra. Hostia hrajú od úvodného výkopu veľmi aktívne a dostávajú súpera pod tlak. Šancu otvoriť skóre zápasu mal dvakrát Vestenický, ale v oboch prípadoch dobre zasiahol brankár domácich Tavorda, ktorý bol veľkou oporou Senice v prvom polčase.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:02.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Prvý polčas sa predlžuje o jednu minútu!
    44. Veľká šanca pre Nitru
    Zdroj: www.huste.tv
     
    44
    Toto malo skončiť gólom, domáci mali veľké šťastie! Taiwo oklamal obrancov a prenikol s loptou do pokutového územia, presnou prihrávkou našiel Vestenického, ale jeho zakončenie výborne pokryl brankár Taborda. K odrazenej lopte sa ešte dostával Guláš, ale tomu nebola umožnená presná dorážka vďaka zásahu domáceho obrancu a lopta končí nad bránou!
     
    42
    Asmah sa však na druhej strane dostával do nádejnej pozície, ale signalizuje sa mu ofsajd. Nitra je späť pri lopte a ihneď skúša zaútočiť.
     
    41
    Nitra zahrávala rohový kop, ale obrana domácich bola pozorná. Ďalší útok musia hostia zakladať až od svojho brankára, Senica si tak na malú chvíľu vydýchne.
     
    40
    Charizopulos to skúsil svojou pravou nohou spoza pokutového územia a jeho tvrdý pokus kryje brankár Taborda, ktorý si pripisuje ďalší dôležitý zákrok. Senica je stále pod tlakom, čaká už na koniec prvého polčasu.
     
    39
    Na druhej strane sa však na pozore musel mať brankár Taborda, ktorý vyboxoval centrovanú loptu do bezpečia. Nitra tak ešte ostáva na útočnej polovici, dostáva sa k ďalšiemu tlaku.
     
    38
    Domáci rozohrali priamy kop nakrátko a k lopte sa následne dostal Castaňeda, ktorý to vyskúšal z veľkej vzdialenosti a nebol to márny pokus. Lopta však končí tesne nad bránou súpera.
     
    36
    Herrera si vypýtal faul na útočnej polovici a domáci tak získavajú priamy kop, z celkom zaujímavej pozície. Nitra sa teraz musí brániť, ale ešte pribiehajú diskusie s hlavným rozhodcom.
     
    35
    V týchto chvíľach sa hra upokojila, čo domácim plne vyhovuje. Zatiaľ tak môžme konštatovať, že hostia hrajú aktívnejšie, hlavne tá šanca Vestenického volala po góle.
     
    34
    Ďalšie zakončenie na bránu domácich však už neprišlo, k lopte sa dostáva Senica, ktorá sa nikam neponáhľa. Pomaly sa blíži záverečná časť prvého polčasu, stále čakáme na presný zásah.
     
    33
    Rozbieha sa ďalší útok Nitry, domáci sú znova pod tlakom. Senica sa však úspešne bráni, aj keď už Taborda musel v bráne zachraňovať svoj celok.
     
    32
    Taiwo predviedol dobrý nábeh do pokutového územia, prebral si loptu a skúsil to svoju ľavačkou, jeho tvrdý pokus však smeruje nad domácu bránu.
     
    31
    Fábry prenikol s loptou do pokutového územia, ale Otrísal zapracoval úspešne a upratal loptu do bezpečia. Nitra zakrátko už loptu stráca a Senica sa snaží upokojiť hru.
     
    30
    Nitra sa teraz presúva na útočnú polovicu, takže sa domáci musia brániť. Sledujeme však zatiaľ len výmenu lôpt medzi hosťujúcimi futbalistami.
     
    29
    Opäť to začína ožívať na oboch stranách, už to chcel len gól. Diváci na štadióne sa určite nenudia, útočných výpadov stále pribúda a sú čoraz nebezpečnejšie.
    28. Vestenický neotvoril skóre stretnutia
    Zdroj: www.huste.tv
     
    28
    Prvá gólová príležitosť pre hosťujúci celok! Ján Chovanec presne odcentroval do pokutového územia, našiel hlavu Vestenického, ale jeho zakončenie famózne zneškodnil brankár Taborda!
     
    26
    Dlhšiu dobu bola teraz pri lopte Nitra, ale zo svojho tlaku nič nevyťažila a bude to len odkop od domácej brány. Brankári sú zatiaľ bez práce, ale to len vďaka pozornej obrane.
     
    24
    Hostia sa však snažia odpovedať na tlak súpera a takisto sa dostávajú do útoku. Útočné výpady sa už striedajú na oboch stranách, ale skóre zápasu sa stále nemení.
     
    23
    Napokon Kuník toto stretnutie nemohol dohrať, jeho miesto zaujal Guláš. Senica začína pomaličky ožívať a dostáva súpera pod tlak, pri troche šťastia mohli domáci aj vyhrávať.
     
    22
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Matúš Kuník, prichádza Dominik Guláš.
    21. Križanov obetavý zákrok
    Zdroj: www.huste.tv
     
    21
    Veľká šanca pre domáci celok! Castaňeda prenikol s loptou až do pokutového územia, pekne oklamal obranu súpera a presnou prihrávkou našiel voľného Asmaha, ktorý však poslal loptu len do intímnych partií Križana, ktorý tak zabránil gólovej situácii! Veľká obetavosť hosťujúceho stopéra.
     
    19
    Nitra hrá stále bez Kuníka a vyzerá to už na vynútené striedanie. Preto teraz hostia radšej neútočia, kým nebudú hrať v plnom počte. Senica sa však snaží o vysoké napádanie.
     
    18
    Kuník išiel za postrannú čiaru a v zápase pokračujeme ďalej. Nitra hrá zatiaľ s desiatimi hráčmi, Hroššo rozohráva loptu od svojej brány. Uvidíme, ako na tom bude obranca hosťujúceho celku.
     
    17
    Na ihrisku teraz ostáva ležať hosťujúci Kuník, ku ktorému prichádza aj lekársky tím. Hra je teda prerušená, oba celky sa zatiaľ občerstvia. Možno to vyzerá aj na vynútené striedanie.
     
    16
    Senica ustála dlhší tlak zo strany súpera a presúva sa aj s loptou na útočnú polovicu. Domáci sa v týchto chvíľach snažia hlavne držať hru ďalej od svojej brány, prežili krušné chvíle.
     
    14
    Za domácu obranu smerovala dlhá prihrávka, ktorá však končí len u brankára Tabordu, ktorý tak dobre čítal hru a včas vybehol zo svojej brány, aby dostal loptu do bezpečia.
     
    13
    Stále však pretrváva aktivita hosťujúceho celku, ktorý sa ihneď po zisku lopty presúva na útočnú polovicu a snaží sa vymýšľať nebezpečné situácie. Prvé minúty tohto zápasu tak jednoznačne patria Nitre.
     
    12
    Toto však už pre domácich mohlo dopadnúť veľmi zle. Taiwo predviedol dobrý nábeh do pokutového územia, ale jeho následné zakončenie z dobrej pozície ide veľa súperovej brány.
     
    11
    K lopte sa dostal Ján Chovanec, ktorý si dobre nabehol na dlhú prihrávku, ale jeho center bol pretiahnutý a tak sa Taborda chystá k rozohrávke od svojej brány.
     
    10
    Aj keď sa k lopte dostanú domáci futbalisti, tak ihneď musia čeliť vysokému napádaniu zo strany súpera. Tréner Ivan Galád stále nabáda svojich zverencov k takémuto štýlu hry.
     
    9
    Spoza pokutového územia to vyskúšal Fábry, ale nemieril presne a lopta ide mimo súperovu bránu. Zrejme mohol radšej prihrávať, alebo troška pozdržať tento útok, bolo to z jeho strany unáhlené.
     
    8
    Domácim sa darí eliminovať útočné výpady svojho súpera, ale Nitra je stále pri lopte a snaží sa otvoriť skóre stretnutia. Celkom zaujímavý úvod stretnutia, možno sa to až tak nečakalo.
     
    7
    Nitra ešte v novom ročníku nevyhrala a veľkú túžbu po troch bodoch je zatiaľ vidieť. V minulých dvoch kolách prišli však remízy so Slovanom a Trnavou, čo svedčí o kvalite hosťujúceho celku.
     
    6
    Charizopulos fauloval Kotulu a tak už hostia nič zaujímavého nevymysleli. Senica sa snaží upokojiť hru, od úvodných minút je pod veľkým tlakom a obrana má tak plné ruky a nohy práce.
     
    5
    Veľmi sympatický úvod hosťujúceho celku, ktorý opäť nebezpečne kombinoval pred šestnástkou súpera, ale lopta končí len u brankára Tabordu. Senica sa tak môže pokúsiť odpovedať.
     
    4
    O slovo sa už prihlásila aj domáca Senica, ale jej rýchly prechod na útočnú polovicu nič zaujímavého nepriniesol a smerom dopredu opäť prenikajú futbalisti Nitry.
     
    3
    Sám Fábry sa rozhodol realizovať tento priamy kop, ale jeho center pred bránu súpera úspešne boxuje do bezpečia brankár Taborda. Nitra však stále ostáva pri lopte a snaží sa pokračovať vo svojom tlaku.
     
    2
    Nitra hneď v úvode zápasu vo veľkom tlakom a po nedovolenom zákroku na Fábryho získavajú hostia priamy kop. Jedná sa o dosť nebezpečnú vzdialenosť, v tesnej blízkosti pokutového územia.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí nastupujú v červených dresoch, hostia v bielych.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci šiesteho kola našej najvyššej futbalovej súťaže medzi mužstvami Senice a Nitry už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Pre oba tímy je to dôležité stretnutie, nachádzajú sa v spodnej časti tabuľky a tak potrebujú bodovať. Toto stretnutie povedú z pozície rozhodcov páni Michal Smolák – Andrej Hrmo, Daniel Poláček – Kamil Horváth. V dejisku stretnutia je tak už všetko pripravené, o malú chvíľu začíname!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Taborda – Dias, Otrísal (C), Kotula – Herrera, Nirennold, Tesija, Krč, Asmah – Castaňeda, Celis

    Náhradníci: Vorel – Kováč, Totka, Martišiak, Deretti, Petshi, Solano

    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Farkaš, Križan, Chovanec – Šimončič (C), Kóňa – Fábry – Charizopulos, Abdulrahman, Vestenický

    Náhradníci: Šípoš – Guláš, Chobot, Machovec, Macho, Fábry, Čeredničenko

    Rozhodca: Michal Smolák – Andrej Hrmo, Daniel Poláček – Kamil Horváth
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Senica a FC Nitra. Zápas sa začína o 19:00.

    Cez víkend opäť pokračuje aj Fortuna liga, na programe je šieste kolo. V tomto prenose tak zavítame do Senice, kde sa proti sebe stretnú celky zo spodnej časti tabuľky a očakáva sa tak vyrovnané stretnutie.

    FK Senica:
    Domáci futbalisti majú po piatich zápasoch na svojom konte päť bodov, čo síce nieje najhoršie, ale na lepšie ako deviate miesto to nestačí. Senica zaznamenala doposiaľ jednu výhru, jednu remízu a dve prehry. V poslednom kole sa Senica predstavila na pôde posledných Michaloviec, kde vybojovala remízu 1:1. Senica prekvapila v úvode ročníka, keď zvíťazila doma s Trnavou, ale s vyrovnanejšími tímami sa trocha trápi.

    FC Nitra:
    Nitra patrí medzi dva celky, ktoré ešte v novej sezóne nezvíťazili a navyše má o jeden odohraný zápas menej. Hostia majú na svojom konte dva body za dve remízy, zaujala však deľba bodov na Pasienkoch so Slovanom. Aj v poslednom kole dokázala Nitra obrať o body veľkého favorita a to Trnavu, ktorá však úspešne bojuje v pohárovej Európe a tak ide liga trocha bokom, tým však nechcem znevažovať výkon Nitry v tomto zápase.

    Ako som spomínal v úvode, čaká nás vyrovnané stretnutie, oba tímy potrebujú v takýchto zápasoch bodovať. Zrejme sa tak máme na čo tešiť, Nitra chce zaznamenať prvé víťazstvo v sezóne a Senicu zase môže bodový zápis posunúť v tabuľke vyššie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 84. Petshi – 58. Fábry (Chovanec)

    Karty:   74. Machovec (NIT)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.
    FK Senica: Taborda – Dias, Otrísal (C), Kotula – Herrera (63. Petshi), Nirennold, Tesija, Krč (76. Deretti), Asmah – Castaňeda, Celis (83. Solano).
    Náhradníci: Vorel – Kováč, Totka, Martišiak, Deretti, Petshi, Solano.

    FC Nitra: Hroššo – Kuník (22. Guláš), Farkaš (60. Machovec), Križan, Chovanec – Šimončič (C), Kóňa – Fábry – Charizopulos, Abdulrahman, Vestenický (89. Fábry).
    Náhradníci: Šípoš – Guláš, Chobot, Machovec, Macho, Fábry, Čeredničenko.

    Rozhodčí: Michal Smolák – Andrej Hrmo, Daniel Poláček – Kamil Horváth

    Diváci: 759
    bahis siteleri