Lipany – L. Mikuláš 0:2 (kon.) | Dubnica – Inter Bratislava 5:1 (kon.) | B. Bystrica – Šamorín 1:1 (kon.)
Prešov – KFC Komárno 1:2 (kon.) | Poprad – Lok. Košice 2:1 (kon.)
konec
FK Dubnica
5:1 (1:0)
FK Inter Bratislava
sk Sobota 25.08.2018, 16:30 • Mestský športový areál Dubnica nad Váhom • MONACObet liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý polčas sa niesol v jasnej réžii domáceho celku, ktorý napokon zvíťazil 5:1 a pripísal si druhé víťazstvo v tejto sezóne. (18:49:44)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Ešte tri minúty sa bude hrať nad rámec druhého polčasu.
     
    90
    Dubnica dala gól!

    V samom závere stretnutia je tu ešte jeden gól, postarali sa oň domáci futbalisti, konkrétne to bol MAREK VÁCLAV, ktorý z priameho kopu dáva svoj druhý gól v tomto zápase a tak stanovil konečnú podobu výsledku na 5:1! Zaslúžene tak tri body ostávajú doma.
     
    88
    Otázne je, či sa ešte bude aj niečo nadstavovať. O výsledku je dávno rozhodnuté, nieje tak zrejme žiaden dôvod.
     
    86
    Záver stretnutia sa blíži, domáci vyhrávajú rozdielom triedy a čoskoro by si tak mali pripísať do tabuľky tri body a svoje druhé víťazstvo v tejto sezóne.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Vujošević, prichádza Buček.
     
    84
    Predsa len to ešte hostí nakoplo k nejakej aktivite, ale domáci si dávajú pozor na každé jedno zaváhanie. Hostia sa tak už zrejme prebrali dosť neskoro.
     
    82
    FK Inter Bratislava dáva gól!
    Aj sa tak stáva, ANDREJ LABUDA premieňa pokutový kop a domáci brankár Digaňa tak prichádza o čisté konto! Hostia zaznamenali aspoň čestný zásah. Na drámu to už nevyzerá, ale nejaké tie minútky do konca zápasu ostávajú.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Václav (FK Dubnica).
     
    81
    Bola nariadená penalta! Je tu druhý pokutový kop v tomto zápase, teraz však v prospech hostí, ktorí môžu aspoň kozmeticky upraviť skóre stretnutia.
     
    80
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Edson Christina, prichádza Labuda.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca tohto stretnutia, domáci vyhrávajú 4:0 a smerujú k trom bodom, ktoré ich môžu v tabuľke vyniesť vyššie.
     
    78
    Hosťujúci Inter Bratislava sa snaží ešte zakladať protiútoky, ale ďalej ako po stred poľa sa futbalisti v žltých dresoch nedostávajú. Dubnica tak zvláda druhý polčas bravúrne.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Častulín, prichádza Čurik.
     
    76
    Dubnica je však pri chuti a ešte sa pokúša vymýšľať útočné akcie,aby potešila svojich divákov. Zaujímavá je aj štatistika rohových kopov, 12:1 v prospech Dubnice!
     
    75
    Dubnica dala gól!

    Ak nebolo rozhodnuté doteraz, tak teraz je určite! Domáci futbalisti zvyšujú svoj náskok na 4:0 a stretnutie by sa už malo len dohrávať! Presným strelcom sa stáva ROMAN ČASTULÍN.
     
    75
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Kochan, prichádza Sečkář.
     
    74
    Celkovo dnes obaja brankári výrazne nezasahovali, ale Morgos na hosťujúcej strane už tri góly v svojej bráne schytal. Takéto zápasy sú pre psychiku brankára veľmi náročné.
     
    73
    Čas sa už navyše neúprosne kráti, domácim sa darí držať hru ďaleko od svojej brány a náskok 3:0 sa tak nezdá byť ohrozený. Brankár Digaňa si tak robí zálusk na čisté konto.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Štrba (FK Inter Bratislava).
     
    72
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Nečas, prichádza Janco.
     
    71
    Prvý polčas sa niesol vo vyrovnanom tempe, ale v tom druhom sa Inter nevedel poriadne dostať do hry a už to vyzerá, že domov pocestuje bez bodov.
     
    70
    Dubnica dala gól!

    Domáci futbalisti túto šancu využívajú a dostávajú sa už do vedenia o tri góly! Autorom gólu z pokutového kopu je MILADIN VUJOŠEVIĆ. To je pre hostí veľmi náročná situácia, zrejme sa zdá byť o osude stretnutia rozhodnuté.
     
    69
    Bola nariadená penalta pre Dubnicu! Veľký tlak domácich a futbalisti Dubnice môžu zvýšiť svoj náskok, brankár Morgos tak má pred sebou veľmi náročnú situáciu.
     
    67
    Dubnica sa teraz usadila na útočnej polovici a kombinuje pred súperovou šestnástkou. Inter sa musí opäť brániť, nevyzerá to s ním najlepšie.
     
    66
    Útočné výpady sa postupne striedajú na oboch stranách, ale dlhšiu dobu už neprišlo zakončenie na jednu či druhú bránu. Dubnica sa však určite nesťažuje.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Kochan (FK Inter Bratislava).
     
    63
    Inter ustál tento nápor súpera a dostáva sa k lopte. Domáci sa rýchlo sťahujú späť na svoju polovicu, hostia sa pokúšajú o útočný výpad.
     
    62
    Navyše sa znova dopredu dostávajú aj futbalisti domáceho celku, čiže sa hostia musia brániť. Dubnica sa nikam neponáhľa, snaží sa držať hru čo najďalej do svojej brány.
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia uplynula, domáci stále vyhrávajú 2:0 a smerujú za troma bodmi. Inter ešte neskladá svoje zbrane, ale stále sa v druhom polčase len hľadá.
     
    59
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Šulc, prichádza Vlček.
     
    59
    Až teraz sa hostia na dlhšiu dobu usadili na útočnej polovici, ale nedarí sa im prekonať súperovu obrana. Olatunjiho tá šanca z prvého polčasu zrejme bude ešte veľmi mrzieť.
     
    57
    Do konca stretnutia však ostáva ešte veľmi veľa času, ale Interu sa stále v druhom polčase nedarí výraznejšie sa presadiť v útoku. Domáca defenzíva pracuje úspešne.
     
    56
    Inter sa však rozhodne ešte nevzdáva a pokúša sa rýchlo odpovedať a streliť kontaktný gól. Dubnica sa však pozorne bráni a nechce pripustiť žiadnu drámu.
     
    54
    Dubnica dala gól!

    Domáci celok sa dostáva do vedenia 2:0! Dubnica úspešne zahrala tento rohový kop, obrana Interu ešte odvrátila loptu do bezpečia, ale MAREK VÁCLAV ju dopravil do siete a tak sú hostia v zložitejšej situácii!
     
    53
    Domácim sa podarilo preniknúť až pred pokutové územie a získavajú svoj šiesty rohový kop v tomto zápase. Inter sa musí znova brániť, druhý polčas mu teda stále nevychádza podľa predstáv.
     
    52
    Až teraz sa hosťujúcemu celku podarilo usadiť na útočnej polovici, ale nevymyslel nič dôležité a tak sa lopta dostáva na kopačky domáceho celku.
     
    51
    Dubnica krátko kombinovala na svojej polovici a potom sa snažila o rýchly útočný výpad. Lopta však končí pri obrancoch súpera, Inter toho veľa v druhom polčase zatiaľ nepredviedol.
     
    50
    Hostia sa v strede poľa previnili nedovoleným zákrokom a hra je teda prerušená. Domáci Václav však vyzerá byť v poriadku a bude môcť v zápase pokračovať.
     
    49
    Inter sa po zisku lopty snažil o rýchly protiútok, ale dlhá prihrávka za obranu súpera končí len u brankára Digaňu, ktorý už posiela loptu na svojich spoluhráčov.
     
    48
    Úvod druhého dejstva zatiaľ lepšie vychádza domácemu celku, ktorý stále operuje aj s loptou na súperovej polovici. Tesné vedenie Dubnice tak v týchto chvíľach nieje ohrozené.
     
    47
    Dubnica sa ihneď pokúšala preniknúť na útočnú polovicu, ale dlhý center si súper postrážil a dostáva loptu do bezpečia. Inter sa však ešte bude musieť brániť.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí teda zatiaľ majú nahraté, ale čaká ich určite náročné druhé dejstvo.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    V prvom polčase sme sledovali vyrovnaný futbal z oboch strán, ale v 23. minúte otvoril skóre zápasu domáci Pleva a tak Dubnica vyhráva nad Interom Bratislava 1:0! Najväčšiu šancu na vyrovnanie mal Oluyemi Olatunji, ale v stopercentnej príležitosti zlyhal. Určite nás tak čaká zaujímavý druhý polčas, ktorý sa začne približne o 17:31.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Mikuš sa rozbehol za dlhou prihrávkou za obranu súpera, ale ocitol sa len v postavením mimo hru. Pomaly už očakávame údaj o nadstavenom čase.
     
    44
    Prišiel však len útočný faul zo strany hosťujúceho celku a pri lopte je tak Dubnica. Domáci sa pokúšajú ešte o jeden útok, prvý polčas sa čoskoro bude končiť.
     
    43
    Bude mať aj príležitosť na ohrozenie brány. Hostia získavajú po nedovolenom zákroku priamy kop z dobrej pozície, zrejme však uvidíme centrovanú loptu až do pokutového územia.
     
    42
    Rohový kop však nič zaujímavého neponúkol a domáci sa musia rýchlo vrátiť späť na svoju polovicu. Inter Bratislava sa skúša nadýchnuť k náporu v závere prvého dejstva.
     
    41
    Je tu však ďalší útok zo strany domáceho celku a Dubnica získava opäť rohový kop. Inter sa tak musí znova brániť v čase, keď by si potreboval vypracovať nápor.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, domáci stále vyhrávajú 1:0! Najväčšiu šancu na vyrovnanie spálil Olatunji, Inter sa snaží stále vymyslieť ďalšiu nebezpečnú akciu.
     
    38
    Na dobrý center od rohovej zástavky si najvyššie vyskočil brankár Jakúbek, ale jeho pokus smeroval len mimo hosťujúcu bránu. K rozohrávke sa chystá brankár Morgos.
     
    37
    Tento postupný útok domácim futbalistom vyšiel výborne a po zásahu obrany súpera získava Dubnica rohový kop. Inter sa tak bude musieť teraz brániť, domáci sa snažia naťahovať čas.
     
    36
    Začína pribúdať na oboch stranách aj počet nedovolených zákrokov, hra sa teda často kúskuje a narušuje to dianie na ihrisku. Inter sa však stále snaží vyrovnať ešte do konca prvého polčasu.
     
    34
    Dubnica sa momentálne nikam neponáhľa a snaží sa držať hru čo najďalej od svojej brány. Pomaly sa blíži záver prvého polčasu a predbežné skóre hovorí v prospech domácich futbalistov.
    33. Victor Oluyemi Olatunji vo veľkej šanci
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    33
    Na druhej strane však registrujeme prvú veľkú šancu pre hostí, ktorá sa mala skončiť vyrovnávajúcim gólom! Victor Oluyemi Olatunji sa krásne aj s loptou dostal pred bránu súpera, ale v stopercentnej príležitosti posiela svoje zakončenie tesne vedľa!
     
    32
    Toto však mohlo pre hosti dopadnúť veľmi zle! Vujošević našiel výbornou prihrávkou v pokutovom území Mikuša, ale ten nedokázal už zakončiť sám pred bránou. Je však odpískaný ofsajd.
     
    31
    Pred pokutovým územím súpera si nedovolene počínali aj domáci futbalisti a tak si loptu preberá Inter. Futbalisti v žltom to však skúšajú cez postupné prihrávky.
     
    30
    Domáci sa rozhodli pre rýchly útočný výpad, ale v strede poľa hostia prerušili náznak nebezpečenstva za cenu faulu. Inter sa tak stihne v plnom počte vrátiť na svoju polovicu.
     
    29
    Tento hosťujúci útok však už vyzeral nebezpečne, ale hostia si to celé pokazili nepresnou prihrávkou pred pokutovým územím a tak si loptu na svoje kopačky preberá Dubnica.
     
    28
    Inter má však problémy s prechodom na útočnú polovicu, domáci výborne bránia svoje územie a ešte súpera k žiadnej šanci v prvom polčase nepustili.
     
    27
    Momentálne však prebieha boj o loptu v strede poľa, čo určite viacej vyhovuje Dubnici, ktorá vedie 1:0 a nemá sa teda kam ponáhľať. Čaká nás však ešte dostatočný počet minút v prvom polčase.
     
    25
    Hostia si však musia dávať pozor aj na rýchle brejky domáceho celku, prípadný druhý gól takto rýchlo po tom prvom by mohol zanechať veľmi zlé následky.
     
    24
    Doteraz to však bol vyrovnaný futbal z oboch strán, ale domáci vyšla útočná akcia a tak dávajú veľmi dôležitý prvý gól. Inter sa však už snaží o rýchlu odpoveď.
    23. PLEVA - 1:0
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    23
    Dubnica dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia, takže hneď prvá veľká príležitosť končí gólom! Sledovali sme postupný útok domáceho celku, Mikuš našiel presným centrom v pokutovom území DALIBORA PLEVU a ten presnou strelou prekonáva Morgosa 1:0!
     
    21
    Aj za Interom Bratislava pricestovalo pár priaznivcov, ktorý si mohli poriadne vychutnať minulotýždňové derby proti Petržalke, ktoré dopadlo pre Inter veľmi úspešne, keďže bral doma po výhre 2:1 všetko tri body, čo bolo prvýkrát v tejto sezóne.
     
    20
    Issa našiel presnou prihrávkou Svečulu, ktorý následne centroval pred domácu bránu, ale pri lopte bol ako prvý brankár Digaňa. Diváci na tribúne tak stále nič zaujímavého nevideli.
     
    19
    Opäť máme možnosť sledovať, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách. Stále však čakáme na prvú vážnejšiu situácie, defenzívy pracujú úspešne a súpera do šancí nepúšťajú.
     
    18
    Adekunle Issa sa pokúsil o samostatný prienik do pokutového územia, ale jeho kľučky boli až moc čitateľné a domáca obrana nemala najmenšie problémy ho pokryť.
     
    17
    Vujošević sa dostal k lopte po dlhej prihrávke a skúšal nájsť nabiehajúceho Jakúbeka, ale pri lopte bol skorej brankár Morgos, ktorý tak včas zažehnal nebezpečenstvo.
     
    16
    Na druhej strane už hostia založili postupný protiútok a sledovali sme peknú výmenu lôpt Štrbu s Tóthom. Druhý menovaný si však loptu hodil až moc pred seba a Švec včas zasiahol.
     
    15
    Teraz mal menšie problémy práve hosťujúci brankár, ktorého vysoko napádal Častulín a donútil Morgosa chybovať. Našťastie lopta od domáceho futbalistu smeruje len za postrannú čiaru.
     
    14
    A bol tu aj prvý strelecký pokus medzi tri žrde v tomto zápase. Jakúbek sa odhodlal k strele z väčšej vzdialenosti, ale mieril presne. Pozorný Morgos však bol na svojom mieste a lopta končí v jeho náručí.
     
    13
    Pekné sólo predviedol Issa, ale nepodarilo sa mu následne vystreliť a tak stráca loptu. Dopredu už vyráža Dubnica, ktorá sa teda rýchlo snaží odpovedať na tlak súpera.
     
    12
    Hosťujúci Inter Bratislava bol zahnaný na svoju polovicu, odkiaľ sa snaží o ďalší útočný výpad. Oba celky teda zatiaľ predvádzajú vysoké odhodlanie, stále je však len úvod stretnutia.
     
    11
    Obraz hry sa teraz mení, v nápore je hosťujúci celok, ktorý kombinuje na polovici súpera a zamestnáva tak obranu Dubnice. Zatiaľ však stále čakáme na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    10
    Inter ustál ďalší nápor domáceho tímu, hosťujúci tréner Miroslav Jantek nabáda svojich zverencov, aby vyššie napádali. Futbalisti v žltých dresoch sa už po zisku lopty usadili na súperovej polovici.
     
    9
    Od rohovej zástavky smeroval center na prednú tyč, kde však dobre zapracoval Štrba a upratal loptu do bezpečia. Dubnica je aj naďalej usadená na útočnej polovici.
     
    8
    Dubnica však zakrátko opäť zaútočil a na pozore sa musel mať brankár Morgos, ktorý napokon dostáva loptu na rohový kop. Domáci môžu pokračovať vo svojom nápore na bránu súpera.
     
    7
    Na druhej strane tu bol rýchly protiútok Dubnice a po nedovolenom zákroku získavali domáci futbalisti priamy kop z dobrej pozície. K strele sa odhodlal Mikuš, ale trafil len obranný múr súpera.
     
    6
    Žltú kartu dostáva Šalata (FK Inter Bratislava).
     
    6
    Sledovali sme peknú výmenu lôpt hosťujúceho celku, Inter sa následne presunul pred pokutové územie, ale nikto v žltom drese s už do zakončenia nedostal.
     
    5
    Hostia to skúšajú cez postupné prihrávky, ale momentálne sa im nedarí v prechode na útočnú polovicu. Navyše sa domáci snažia o vysoké napádanie vo väčšom počte.
     
    4
    Zakrátko sa opäť dostali na útočnú polovicu domáci futbalisti, ale ani v tomto prípade si Jakúbek nevypýtal faul. Pri lopte je tak hosťujúci Inter, ktorý sa snaží preraziť smerom dopredu.
     
    3
    Jakúbek si prebral loptu v pokutovom území a po kontakte s brankárom Morgosom padol na zem. Hlavný rozhodca to celé vyhodnotil ako filmovanie a potrestal tak domáceho kapitána žltou kartou.
     
    2
    K lopte sa však už dostala Dubnica, ktorá sa pokúsila o dlhý nákop zo stredu ihriska, ale táto lopta končí len u brankára Morgosa, ktorý mal teda veľmi ľahkú prácu a už posiela dopredu svoj celok.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril Interu Bratislava, ktorý odohrá toto stretnutie v žltých dresoch. Domáci futbalisti zvolili dresy modrej farby.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes pokračuje ďalšími zápasmi naša druhá najvyššia futbalová súťaž, odohrá sa jej šieste kolo. V tomto prenose zavítame do Dubnice, kde domáci celok privíta Inter Bratislava. Ani jednému tímu sa zatiaľ nedarí podľa predstáv, preto potrebujú v tomto zápase bodovať. Zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Patrik Kmec – Matej Zemko, Simeon Vass – Marek Mastiš. O malú chvíľu sa začne prvý polčas, prihlásime sa opäť tesne pred výkopom.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Dubnica: Digaňa – Štefánek, Častulín, Pagáč, Vujošević, Beňo, Pleva, Václav, Nečas, Jakúbek (C), Mikuš

    Náhradníci: Zaťko – Buček, Janco, Zahranychnyy, Švec, Knižka, Čurik

    FK Inter Bratislava: Morgos – Štrba, Šalata, Tóth, Kochan, Šulc (C), Gilian, Oluyemi Olatunji, Adekunle Issa, Edson Christina, Svečula

    Náhradníci: Goga – Labuda, Vlček, Fedor, Sečkář, Baldovský

    Rozhodca: Patrik Kmec – Matej Zemko, Simeon Vass – Marek Mastiš
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Dubnica a FK Inter Bratislava. Zápas sa začína o 16:30.

    Cez víkend sú na programe ďalšie zápasy v rámci našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. Od piatka do nedele sa odohrá kompletné šieste kolo a my v tomto prenose zavítame do Dubnice, kde sa proti sebe stretnú celky zo spodnej časti tabuľky.

    FK Dubnica:
    Nováčikovi súťaže a niekdajšiemu účastníkovi najvyššej súťaže sa zatiaľ nedarí najlepšie, na svojom konte má len tri body a tak sa nachádza na predposlednom 15. mieste. Spodok tabuľky je však veľmi vyrovnaný a každý bodový zápis môže znamenať posun vyššie. Naposledy sa Dubnica predstavila v Šamoríne, kde však podľahla domácemu celku 3:1.

    FK Inter Bratislava:
    Aj Inter pôsobil v našej najvyššej futbalovej súťaži a postupne sa po svojom páde šplhá vyššie. V tejto sezóne sa vedenie Interu netajilo tými najvyššími cieľmi, ktoré sú však momentálne len v rovine teórie. Hostia majú na svojom konte len štyri body a patrí im 13. pozícia v tabuľke. Svoje prvé víťazstvo v sezóne získal Inter v atraktívnom derby proti Petržalke, ktorú zdolal doma 2:1.

    Ako som spomínal, spodok tabuľky je veľmi vyrovnaný a každý bodový zápis môže znamenať poskočenie v tabuľke vyššie. Oba celky by tak v tomto zápase potrebovali bodovať a preto sa môžme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

    Miroslav Revaj

    Branky: 23. Pleva, 54. Václav, 70. Vujošević (pen.), 75. Častulín, 90. Václav – 82. Labuda (pen.)

    Karty:   3. Jakúbek (DUB), 81. Václav (DUB) – 6. Šalata (INB), 64. Kochan (INB), 72. Štrba (INB)


    FK Dubnica: Digaňa – Štefánek, Častulín, Pagáč, Vujošević, Beňo, Pleva, Václav, Nečas, Jakúbek (C), Mikuš
    Náhradníci: Zaťko – Buček, Janco, Zahranychnyy, Švec, Knižka, Čurik

    FK Inter Bratislava: Morgos – Štrba, Šalata, Tóth, Kochan, Šulc (C), Gilian, Oluyemi Olatunji, Adekunle Issa, Edson Christina, Svečula
    Náhradníci: Goga – Labuda, Vlček, Fedor, Sečkář, Baldovský

    Rozhodčí: Patrik Kmec – Matej Zemko, Simeon Vass – Marek Mastiš
    bahis siteleri