Mountfield HK – Liberec 2:0 (kon.) | K. Vary – Lillehammer IK 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 28.08.2018, 13:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:39
    Dominik Šedivý se provinil podrážením a hosté mají 6 vteřin dvojnásobné přesilovky.
     
    56:48
    Východočeši vyhodili šikovně tak, že domácí hráč byl puku blíže než hostující a jednalo se o hybridní icing. Jenže rozhodčí stejně musel písknout, protože Hradeckých bylo na ledě moc a byl jim udělen trest za příliš mnoho hráčů.
     
    55:04
    A už je to s počtem hráčů na ledě zase jinak. Hradecký Petr Kuboš totiž fauloval vysokou holí a přesilovku čtyři na tři mají k dispozici hosté. Ta začne po oddechovém čase.
     
    54:50
    Petr Poppel ovšem předvedl dobrou obrannou práci a donutil Adama Charváta k podrážení. Hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    54:20
    Teď budou mít Tygři šanci na reparát, za pozdní dohrání totiž vyfasoval trest Daniel Šedivý. A to znamená přesilovku pro Liberec.
     
    35:47
    A máme tu dokonce přesilovku pět na tři! Vojtěch Jiruš totiž jednoho z protihráčů sekl a Hradecké čeká 77 vteřin dvojnásobné početní výhody.
     
    35:04
    Benjamin Vomáčka usedá na trestnou lavici poté, co zahákoval Tadeáše Jakubce. Ten po nedovoleném zákroku ztratil rovnováhu a místo puku doklouzal celým svým objemem za brankovou čáru on.
     
    31:15
    Ale ne na dlouho... Podrážením se totiž teď provinil Petr Poppel, který usedá k boxu časoměřičů a Liberec čeká dvouminutová přesilovka.
     
    28:49
    A teď je zase pro změnu špatná disciplína posílá znovu do čtyř. Miroslav Kukla v obranném pásmu přidržel soupeře a vyfasoval dvě minuty na trestné lavici. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    26:04
    Hradečtí se sami připravili o začátek dlouhé přesilovky, za katr totiž z důvodu zdržování hry odchází Kuboš.
     
    25:36
    Po tvrdém nárazu u zadního mantinelu zůstal chvíli ležet na ledě hradecký Jaroslav Kašpar, na střídačku ale nakonec dojel po svých. Zápas však skončil pro libereckého Lišku, který obdržel trest 5 minut + OK za pozdní dohrání.
     
    22:49
    Nedovoleným bráněním se provinil liberecký Benjamin Vomáčka, který si jde odpočinout k trestoměřičům. Početní výhoda pro Mountfield.
     
    10:06
    Brankář hostí Lukáš Pařík se provinil podrážením, a tak je tu opět přesilová hra. Tentokrát pro hradecké barvy.
     
    07:07
    Stav hráčů na ledě se nyní vyrovnal, hostující Benjamin Vomáčka totiž podrážel soupeře a už rovněž sedí na trestné lavici.
     
    05:57
    Daniel Dvořák obdržel menší trest za zdržování hry, Liberec tedy má možnost vyrovnat z přesilové hry. Trest za brankáře odpyká Martin Janda.
     
    04:40
    První vyloučení zápasu přesilovku nepřinesou, současně totiž na trestnou lavici usedli hradecký Kryštof Lang a liberecký Vojtěch Jiruš. Oba vyfasovali dvě minuty za hrubost.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 4. Sklenář (T. Pinkas, Perička), 28. Dominik Šedivý (Voňka)


    Mountfield HK: Dvořák (Sajdl) – Perička, Kukla, Naar, Voňka, Řehák, Pěnčík, Kuboš – Dominik Šedivý, Kašpar, T. Pinkas, Hrabčák, Daniel Šedivý, Poppel, Janda, Jušta, Jakubec, Sklenář, Lang.
    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Novák) – Charvát, Žůrek, Hampl, Adamec, Kovář, Šuráň, Vomáčka, Šalařovský, Žemba, Jiruš, Strnad, Dospěl, Hájek, Křepelka, Liška.

    Rozhodčí: Veselý – Gančarčík, Roischel
    bahis siteleri