Mountfield HK – Liberec 2:0 (kon.) | K. Vary – Lillehammer IK 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 28.08.2018, 13:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    27:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Parádní spolupráce hradecké obrany a útoku a je z toho druhá branka Mountfieldu! David Voňka zachytil těsně před modrou čáru libereckou rozehrávku, podíval se před sebe a narýsoval přesnou nahrávku na hůl DOMINIKA ŠEDIVÉHO. Toho Liberečtí úplně zapomněli před svým brankovištěm a hradecký útočník měl dostatek času na zpracování puku i zvolnění zakončení. Nikým nehlídám zvedl puk přesně pod horní tyč – 2:0. Asistence: David Voňka.
     
    03:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočechy jako by první útok nakopl, ten druhý totiž už skončil v liberecké síti! A opět byl hlavním aktérem DOMINIK SKLENÁŘ. Domácí útočník dostal kotouč na hůl do podobné pozice jako při prvním pokusu, tentokrát ovšem zvedl puk ještě o kousek výš a krásně vymetl pravý horní růžek – 1:0. Asistence: Tadeáš Pinkas, Tomáš Perička.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 4. Sklenář (T. Pinkas, Perička), 28. Dominik Šedivý (Voňka)


    Mountfield HK: Dvořák (Sajdl) – Perička, Kukla, Naar, Voňka, Řehák, Pěnčík, Kuboš – Dominik Šedivý, Kašpar, T. Pinkas, Hrabčák, Daniel Šedivý, Poppel, Janda, Jušta, Jakubec, Sklenář, Lang.
    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Novák) – Charvát, Žůrek, Hampl, Adamec, Kovář, Šuráň, Vomáčka, Šalařovský, Žemba, Jiruš, Strnad, Dospěl, Hájek, Křepelka, Liška.

    Rozhodčí: Veselý – Gančarčík, Roischel
    bahis siteleri