Mountfield HK – Liberec 2:0 (kon.) | K. Vary – Lillehammer IK 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 28.08.2018, 13:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    A 79 vteřin před vypršením nastaveného času se dočkali domácí branky, která už definitivně ukončuje dnešní střetnutí! MIROSLAV KUKLA byl už poměrně z úhlu, ani to mu ovšem nepokazilo plány na střelu. Z pravé strany zvedl hradecký bek puk kolem bližší tyče přímo pod břevno. Asistence: Samuel Hrabčák, Dominik Šedivý.
     
    59:33
    Až teď jsou Tygři v útoku a Lukáš Pařík znovu na střídačce!
     
    58:49
    Dvojnásobná přesilovka už je pryč, stále však zbývá ta klasická. A navíc ji Liberečtí zesílí o power-play, Lukáš Pařík totiž míří z brány!
     
    58:39
    Dominik Šedivý se provinil podrážením a hosté mají 6 vteřin dvojnásobné přesilovky.
     
    56:48
    Východočeši vyhodili šikovně tak, že domácí hráč byl puku blíže než hostující a jednalo se o hybridní icing. Jenže rozhodčí stejně musel písknout, protože Hradeckých bylo na ledě moc a byl jim udělen trest za příliš mnoho hráčů.
     
    55:04
    A už je to s počtem hráčů na ledě zase jinak. Hradecký Petr Kuboš totiž fauloval vysokou holí a přesilovku čtyři na tři mají k dispozici hosté. Ta začne po oddechovém čase.
     
    54:50
    Petr Poppel ovšem předvedl dobrou obrannou práci a donutil Adama Charváta k podrážení. Hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    54:20
    Teď budou mít Tygři šanci na reparát, za pozdní dohrání totiž vyfasoval trest Daniel Šedivý. A to znamená přesilovku pro Liberec.
     
    52:53
    Hostující brankář nepřesně rozehrál a k puku se přímo před ním dostal Samuel Hrabčák, který také okamžitě vypálil. Zblízka ale nezvedl puk dostatečně vysoko a Pařík ho ramenem vytěsnil.
     
    42:22
    Jan Křepelka plácl do puku z pozice na hraně brankoviště a Dvořák měl i trochu štěstí, že se touš odrazil od jeho betonu mimo tři tyče.
     
    40:28
    Tadeáš Pinkas se před odkrytou bránou natahoval po puku, k tečování kotouče do sítě mu ovšem pár centimetrů chybělo.
     
    37:48
    Tadeáš Jakubec nedokázal úplně sám před bránou zpracovat puk a vystřelit, to je pro Hradec obrovská škoda! Liberečtí naopak nepříjemné oslabení zvládli a už jsou na ledě v plném počtu.
     
    35:47
    A máme tu dokonce přesilovku pět na tři! Vojtěch Jiruš totiž jednoho z protihráčů sekl a Hradecké čeká 77 vteřin dvojnásobné početní výhody.
     
    35:04
    Benjamin Vomáčka usedá na trestnou lavici poté, co zahákoval Tadeáše Jakubce. Ten po nedovoleném zákroku ztratil rovnováhu a místo puku doklouzal celým svým objemem za brankovou čáru on.
     
    31:38
    Ta ale pro hosty nezačala vůbec ideálně! Východočeši totiž ujeli dopředu v přečíslení a z pravé strany zakončoval Dominik Šedivý, skulinku v Paříkově výstroji ale tentokrát nenašel ani on, ani dorážející spoluhráč.
     
    31:15
    Ale ne na dlouho... Podrážením se totiž teď provinil Petr Poppel, který usedá k boxu časoměřičů a Liberec čeká dvouminutová přesilovka.
     
    28:49
    A teď je zase pro změnu špatná disciplína posílá znovu do čtyř. Miroslav Kukla v obranném pásmu přidržel soupeře a vyfasoval dvě minuty na trestné lavici. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    27:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Parádní spolupráce hradecké obrany a útoku a je z toho druhá branka Mountfieldu! David Voňka zachytil těsně před modrou čáru libereckou rozehrávku, podíval se před sebe a narýsoval přesnou nahrávku na hůl DOMINIKA ŠEDIVÉHO. Toho Liberečtí úplně zapomněli před svým brankovištěm a hradecký útočník měl dostatek času na zpracování puku i zvolnění zakončení. Nikým nehlídám zvedl puk přesně pod horní tyč – 2:0. Asistence: David Voňka.
     
    26:04
    Hradečtí se sami připravili o začátek dlouhé přesilovky, za katr totiž z důvodu zdržování hry odchází Kuboš.
     
    25:36
    Po tvrdém nárazu u zadního mantinelu zůstal chvíli ležet na ledě hradecký Jaroslav Kašpar, na střídačku ale nakonec dojel po svých. Zápas však skončil pro libereckého Lišku, který obdržel trest 5 minut + OK za pozdní dohrání.
     
    22:49
    Nedovoleným bráněním se provinil liberecký Benjamin Vomáčka, který si jde odpočinout k trestoměřičům. Početní výhoda pro Mountfield.
     
    18:51
    Petru Poppelovi se na modré čáře zamotal puk pod bruslemi, čehož využil Liška a ujížděl v samostatném úniku vstříc hradecké bráně. Na zakončení však neměl dostatek klidu, a tak svou střelu namířil jen vedle brankové tyče.
     
    15:58
    Krátce po buly se dostal ke střele jeden z hradeckých beků a za Lukášem Paříkem zvonila branková konstrukce!
     
    10:58
    Nenápadný nástřel od modré v podání Petra Kuboše vyvolal neklid v libereckém brankovišti. Hned dvojice Východočechů se totiž dotěrně pokoušela o dorážku, bohužel pro domácí a naštěstí pro Liberec však neuspěla.
     
    10:06
    Brankář hostí Lukáš Pařík se provinil podrážením, a tak je tu opět přesilová hra. Tentokrát pro hradecké barvy.
     
    09:46
    Tahle nepřesná rozehrávka mohla Hradecké mrzet! Luboš Dospěl se totiž dostal k puku v mezikruží úplně z ničeho nic a z otočky trefil prostor brány, Daniel Dvořák ale svůj tým podržel.
     
    07:07
    Stav hráčů na ledě se nyní vyrovnal, hostující Benjamin Vomáčka totiž podrážel soupeře a už rovněž sedí na trestné lavici.
     
    05:57
    Daniel Dvořák obdržel menší trest za zdržování hry, Liberec tedy má možnost vyrovnat z přesilové hry. Trest za brankáře odpyká Martin Janda.
     
    05:11
    Petr Kuboš nádherně vysunul do samostatného úniku Dominika Sklenáře, jenž se dnes ocitl již ve třetí zajímavé šanci! Sám před libereckým gólmanem zkusil rychlý bekhendový blafák, ten však Lukáš Pařík přečetl a lapil.
     
    04:40
    První vyloučení zápasu přesilovku nepřinesou, současně totiž na trestnou lavici usedli hradecký Kryštof Lang a liberecký Vojtěch Jiruš. Oba vyfasovali dvě minuty za hrubost.
     
    03:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočechy jako by první útok nakopl, ten druhý totiž už skončil v liberecké síti! A opět byl hlavním aktérem DOMINIK SKLENÁŘ. Domácí útočník dostal kotouč na hůl do podobné pozice jako při prvním pokusu, tentokrát ovšem zvedl puk ještě o kousek výš a krásně vymetl pravý horní růžek – 1:0. Asistence: Tadeáš Pinkas, Tomáš Perička.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 4. Sklenář (T. Pinkas, Perička), 28. Dominik Šedivý (Voňka)


    Mountfield HK: Dvořák (Sajdl) – Perička, Kukla, Naar, Voňka, Řehák, Pěnčík, Kuboš – Dominik Šedivý, Kašpar, T. Pinkas, Hrabčák, Daniel Šedivý, Poppel, Janda, Jušta, Jakubec, Sklenář, Lang.
    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Novák) – Charvát, Žůrek, Hampl, Adamec, Kovář, Šuráň, Vomáčka, Šalařovský, Žemba, Jiruš, Strnad, Dospěl, Hájek, Křepelka, Liška.

    Rozhodčí: Veselý – Gančarčík, Roischel
    bahis siteleri