Litoměřice – Slavia 6:5 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:5 (2:4)
SK Slavia Praha
Středa 29.08.2018, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Přípravný zápas
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním vítězství Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:45:27)
     
    Dnešnímu utkání přihlíželo 90 diváků.
     
    Domácí si z tohoto pěkného zápasu nakonec odnáší výhru o jedinou branku 6:5. Zápasu by více slušela remíza, ale tlak hostů v posledních vteřinách vyrovnávací branku nenabídlo. Šarközy si v tomto utkání navíc připsal hattrick a ukázal, že bude velmi potřebným hráčem Litoměřic v nadcházejícím ročníku VARTA futsal ligy.
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Sešívaným se podařilo totálně vyšachovat bránící hráče ze svých pozic. Nakonec se k odraženému míči dostal Záruba, který odkopl míč přes celé hřiště do autu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta utkání. Hosté hrají bez brankáře.
     
    38:33
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřickým se povedlo během půl minuty otočit vývoj utkání na 6:5. IVAN ŠARKÖZY si dnes zapisuje druhou trefu v utkání. Asistence: Rodrigo.
     
    38:03
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali kýžené vyrovnávací branky. Střelu Hrubého si srazil do vlastní brány nešťastně UROŠ KRASNIČ.
     
    37:58
    K míči už se ale znovu dostali domácí a ohrožují bránu soupeře.
     
    37:43
    Šarközy se musel chtě nechtě postavit střele soupeře, který se snažil střelou přes celé hřiště ohrozit prázdnou bránu Litoměřic.
     
    37:11
    Míč už doputoval do předbrankového prostoru, kde se měl ocitat jeden z domácích hráčů. Nebylo tomu tak, přesto nedokázali hosté odkopnout míč do bezpečí a musí se stále bránit.
     
    36:43
    Šarközy si nasměřoval míč na střelu a kdyby kulatý nesmysl nezasáhl poslední možný obránce, možná by skončil v bráně. Takhle zůstávají Litoměřice i nadále u míče a mohou se pokoušet bez brankáře dobývat území soupeře.
     
    35:39
    Hráči Litoměřic si při powerplay změnili pozice, čímž totálně zmátli obranu Sešívaných. I přesto nedokázal tváří v tvář Hrubý proměnit svou šanci na skórování.
     
    34:54
    Míč putoval znovu z jedné strany na druhou a k zakončení došlo až ve chvíli, kdy se před Zárubou otevřel prostor. Brankář hostí byl pozorný a nebezpečnou střelu zlikvidoval na roh.
     
    34:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí může mrzet ztráta míče v rohu hrací plochy. Nejrychleji se u míče ocitl MARKO PRSIČ, který po sprintu přes celou délku hrací plochy zakončil milimetrově přes bránícího hráče..
     
    33:14
    Domácí si trpělivě posílají míč z nohy na nohu a hledají skulinku v obraně soupeře. Ta se zatím pohybuje velmi dobře.
     
    32:01
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic, kteří hrají bez brankáře.
     
    32:01
    Oddechový čas pro domácí.
     
    31:33
    Po ztrátě míče se ohnal Šarközy skluzem zezadu po protihráči, což nemohlo uniknout očím rozhodčích. Pro Litoměřice to je pátý akumulovaný faul a do dalších soubojů už si budou muset domácí hráči dávat pozor na své zákroky.

    Josef Cestr

    Branky: 6. Hrubý (Rodrigo), 7. Šarközy (Záruba), 24. Douglas, 30. Šarközy (Bernardo), 39. Krasnič (vla.), 39. Šarközy (Rodrigo) – 8. Klíma (Homola), 11. Leovski (Prsič), 11. Prsič (Leovski), 16. Homola (Veljkovič), 35. Prsič


    Gardenline Litoměřice: Vavrek, Kubíček, Marek – Bernardo, Douglas, Rodrigo, Záruba (C), Slepčík, Hrubý, Šarközy.
    SK Slavia Praha: Karpiak, Žežulka – Homola, Hájek, Krasnič, Leovski, Prsič, Klíma, Směřička, Turek, Krstevskij, Veljkovič.

    Rozhodčí: Vlašič, Mollinger

    Diváci: 90
    thejrc.org