Litoměřice – Slavia 6:5 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:5 (2:4)
SK Slavia Praha
Středa 29.08.2018, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Přípravný zápas
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním vítězství Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:45:27)
     
    Dnešnímu utkání přihlíželo 90 diváků.
     
    Domácí si z tohoto pěkného zápasu nakonec odnáší výhru o jedinou branku 6:5. Zápasu by více slušela remíza, ale tlak hostů v posledních vteřinách vyrovnávací branku nenabídlo. Šarközy si v tomto utkání navíc připsal hattrick a ukázal, že bude velmi potřebným hráčem Litoměřic v nadcházejícím ročníku VARTA futsal ligy.
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Sešívaným se podařilo totálně vyšachovat bránící hráče ze svých pozic. Nakonec se k odraženému míči dostal Záruba, který odkopl míč přes celé hřiště do autu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta utkání. Hosté hrají bez brankáře.
     
    38:33
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřickým se povedlo během půl minuty otočit vývoj utkání na 6:5. IVAN ŠARKÖZY si dnes zapisuje druhou trefu v utkání. Asistence: Rodrigo.
     
    38:03
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali kýžené vyrovnávací branky. Střelu Hrubého si srazil do vlastní brány nešťastně UROŠ KRASNIČ.
     
    37:58
    K míči už se ale znovu dostali domácí a ohrožují bránu soupeře.
     
    37:43
    Šarközy se musel chtě nechtě postavit střele soupeře, který se snažil střelou přes celé hřiště ohrozit prázdnou bránu Litoměřic.
     
    37:11
    Míč už doputoval do předbrankového prostoru, kde se měl ocitat jeden z domácích hráčů. Nebylo tomu tak, přesto nedokázali hosté odkopnout míč do bezpečí a musí se stále bránit.
     
    36:43
    Šarközy si nasměřoval míč na střelu a kdyby kulatý nesmysl nezasáhl poslední možný obránce, možná by skončil v bráně. Takhle zůstávají Litoměřice i nadále u míče a mohou se pokoušet bez brankáře dobývat území soupeře.
     
    35:39
    Hráči Litoměřic si při powerplay změnili pozice, čímž totálně zmátli obranu Sešívaných. I přesto nedokázal tváří v tvář Hrubý proměnit svou šanci na skórování.
     
    34:54
    Míč putoval znovu z jedné strany na druhou a k zakončení došlo až ve chvíli, kdy se před Zárubou otevřel prostor. Brankář hostí byl pozorný a nebezpečnou střelu zlikvidoval na roh.
     
    34:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí může mrzet ztráta míče v rohu hrací plochy. Nejrychleji se u míče ocitl MARKO PRSIČ, který po sprintu přes celou délku hrací plochy zakončil milimetrově přes bránícího hráče..
     
    33:14
    Domácí si trpělivě posílají míč z nohy na nohu a hledají skulinku v obraně soupeře. Ta se zatím pohybuje velmi dobře.
     
    32:01
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic, kteří hrají bez brankáře.
     
    32:01
    Oddechový čas pro domácí.
     
    31:33
    Po ztrátě míče se ohnal Šarközy skluzem zezadu po protihráči, což nemohlo uniknout očím rozhodčích. Pro Litoměřice to je pátý akumulovaný faul a do dalších soubojů už si budou muset domácí hráči dávat pozor na své zákroky.
     
    31:02
    Domácí po vyrovnání nepolevují. Sešívaní jsou pod palbou dalších a dalších přihrávek.
     
    29:49
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla lahůdka pro oči a futsalová parádička! Šarközy poslal patičkou vzduchem přihrávku na Bernarda, který příliš dlouho neváhal a přízemním centrem poslal míč zpět na IVANA ŠARKÖZYHO, který ve skluzu dokázal usměrnit míč do opuštěné brány. Brankář mezitím vyběhl příliš daleko z brány proti Bernardovi. Asistence: Bernardo.
     
    28:46
    Hrubý se přes dva hráče propracoval do zakončení. Ve skórování zabránil až brankář Pražanů.
     
    27:47
    Domácí přidali na tempu a v osobních soubojích zdůraznili. To má za následek, že hráči Slavie si v posledních minutách míče příliš neužijí.
     
    26:24
    Hostující brankář si křikl o dlouhý balón, který směřoval původně na hlavu Hrubého. Jenže míč se brankáři odrazil od nohy do Hrubého a ani jeden netušil, kde se nachází míč. Hostující brankář nakonec našel míč pod svým tělem a raději ho zakopl do zámezí.
     
    25:56
    Jeden z hostujících hráčů vykopl míč tak nešťastně, že směřoval přímo na lidi u pořadatelského stolečku. Skvělým zachycením se zaskvěl prezident litoměřického klubu Miloš Náprstek, který by se za takový zákrok nemusel stydět ani v bráně.
     
    25:21
    Hájek se ocitl v souboji se Zárubou. Rozhodčí neměli vůbec jednoduché rozhodnutí, ale přiřkli faul hostům, což samozřejmě rozčeřilo domácí hráče.
     
    24:43
    Douglas během dvaceti vteřin poslal míč jednomu ze soupeřů míč mezi nohama, za což si vysloužil ovace přihlížejících diváků.
     
    23:41
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    DOUGLAS využil rozhozené obrany soupeře. Při střele od pravé postranní čáry překvapil i brankáře, který jen nevěřícně koukal po svých spoluhráčích, že nechali nepokrytý míč Bez asistence.
     
    23:33
    Po jednom z osobních soubojů na hrací ploše zůstal ležet Radim Záruba za půlící čárou. Rozhodčí raději přerušili hru, aby mohl být ošetřen. Na lavičku odešel bez problémů po svých.
     
    23:06
    Vavrek musel z brány vyběhnout až na hranici pokutového území proti osamocenému Veljkovičovi. Míč zasáhl ještě v brankovišti a zabránil tak dalšímu obdržené brance.
     
    22:21
    Záruba v rohu hrací plochy, na polovině soupeře, poslal k zemi tělem jednoho z bránících hráčů. Rozhodčí ihned zareagovali a odpískali jistý akumulovaný faul.
     
    22:01
    Při napadání hostů měli Litoměřičtí problémy s rozehrávkou. Vše vyřešilo až otření míče o soupeře.
     
    21:00
    Hrubý se na půlící čáře obtočil kolem svého strážce a nasměřoval si to na střelu. Brankář soupeře se musel hodně natahovat a snažit, aby střelu zlikvidoval aspoň na roh.
     
    20:24
    Při nacvičené akci domácích hledal Hrubý střílenou přihrávkou Zárubu. Druhý jmenovaný ale nohu vložil do dráhy letu míče až příliš pozdě.
     
    20:01
    Na úvod druhého poločasu se ujímají míče hráči Slavie.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:02.
     
    První poločas nám přinesl velmi pohledný a rychlý futsal. V úvodních sedmi minutách si vytvořily Litoměřice dvoubrankový náskok a nic nenasvědčovalo tomu, že se skóre bude některak měnit i na straně hostů. Sešívaní však zlepšili svůj pohyb, zpřesnili přihrávky a domácím to začalo dělat problémy, což se odrazilo i na skóre. Slavia nejenže dokázala otočit vývoj utkání, vytvořila si ale také dvoubrankový náskok.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:59
    Trenér hostí zastavil míč za půlící čárou přesně ve chvíli, kdy ho chtěl domácí hráč zasáhnout, neboť se domníval, že je stále ve hře. Tato situace se vůbec nelíbila Rodrigovi, který si to šel s trenérem Pražanů vysvětlit hodně blízko. Oba kohouty od sebe museli odtrhávat rozhodčí.
     
    19:40
    Aktivním napadáním se k němu dostali zpět, ale střela Šarközyho mířila vedle brány.
     
    19:30
    Domácí pouze odevzdali míč nepřesnou rozehrávkou u pravé postranní čáry.
     
    19:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:42
    Rodrigo se u levé postranní čáry nacházel osamocen a také mu byla adresována přihrávka. Bohužel pro domácí ale míč směřoval na paty a z celé akce tak sešlo.
     
    18:09
    Tvrdé zakončení Rodriga prosvištělo pouze vedle brány.
     
    17:52
    Litoměřičtí se snažili po ose Rodrigo – Záruba dostat míč na Bernarda. K němu už ale míč nedoputoval přes obranný zákrok hostujícího hráče.
     
    17:17
    Hosté se provinili akumulovaným faulem na půlící čáře na Rodrigovi. Na akumulované fauly je srovnáno 3:3.
     
    16:44
    Šarközy vystihl směr přihrávky, ale k míči se nakonec nedostal. Přihrávka byla příliš prudká a domácí hráč pouze vložil svou nohu do přihrávky.
     
    16:18
    Zatímco prvních devět minut patřilo jasně Litoměřicím, druhá polovina prvního poločasu patří Pražanům.
     
    15:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Střelu od půlící čáry těsně před brankářem Litoměřic tečoval v hloučku hráčů před bránou JAN HOMOLA. Míč doputoval velmi pomalu bez povšimnutí k pravé tyči. Asistence: Nenad Veljkovič.
     
    14:46
    Když to nešlo domácím přes "kolotoč", musel to Záruba vzít na sebe. Přesto neprošel příliš daleko, další obránce ho o míč obral jen pár kroků za polovinou hřiště.
     
    13:34
    Střílená přihrávka v podání Hrubého prošla brankovištěm, Bernardo na ni nedosáhl.
     
    13:25
    Po rohovém kopu se ke střele propracoval Klíma. Míč z jeho levačky směřoval daleko vedle brány.
     
    13:13
    Prsič si neporozuměl s Veljkovičem, který jeho nahrávku podběhl a v protipohybu už neměl šanci míč zastavit.
     
    12:41
    Domácí polevili v obraně a je to znát. Najednou mají všichni hráči společně s brankářem plné nohy i ruce práce.
     
    12:36
    Směřičkovi se povedlo obejít hned dva protihráče a ačkoli se snažili všemi možnými způsoby míč zblokovat, musel domácí brankář předvést svůj um.
     
    12:04
    Po delší době se do zajímavější šance dostali také domácí. Šarközyho zakončení ovšem končí jen vedle brány.
     
    10:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní otáčí vývoj utkání! MARKO PRSIČ se prezentoval razantní střelou, kterou nedokázal brankář domácích zasáhnout. Asistence: Igor Leovski.
     
    10:41
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    10:41
    Oddechový čas pro domácí.
     
    10:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Míč putoval z jedné strany na druhou, čímž se otevřel prostor před bránou Litoměřic. Nacvičenou akci zakončoval v těsné blízkosti brankáře IGOR LEOVSKI, který se nemýlil. Asistence: Marko Prsič.
     
    09:52
    Záruba vystihl přihrávku soupeře a ihned zařadil rychlost, čímž se dostal před všechny své pronásledovatele na pár metrech. Při zakončení se snažil přehodit nohu brankáře, což se mu povedlo, míč ale nasměřoval mimo tři tyče. Sledujeme zatím velmi útočný a pohledný zápas.
     
    09:04
    Dlouho připravovaná akce Slavie skončila na noze bránícího hráče, který v pohybu dokázal dostat míč pouze za postranní čáru.
     
    08:20
    Bernardo se hnal s míčem u nohy proti brankáři soupeře. Z druhé vlny mu nabíhal a nabízel se Rodrigo, jenže první jmenovaný zvolil střelu, kterou nechal pouze vyniknout brankáře.
     
    07:57
    Tentokrát se hosté pouze zastřelovali. Stav utkání zůstává i nadále nezměněn.
     
    07:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Prosadili se také hosté. Nenápadná akce po pravé straně byla zakončena přihrávkou do předbrankového prostoru, kde se v tu chvíli nacházel DANIEL KLÍMA, který střelou z prvního doteku nedal brankáři Litoměřic šanci na zásah. Asistence: Jan Homola.
     
    06:29
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je IVAN ŠARKÖZY. Asistence: Radim Záruba.
     
    06:28
    Slavisté se provinili proti pravidlům, když jejich brankáři byly adresovány dvě přihrávky za sebou. Litoměřice budou rozehrávat nepřímý kop z hranice brankoviště.
     
    05:34
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přeci jen ujímají vedení. VÍTĚZSLAV HRUBÝ obdržel milimetrovou nahrávku do běhu za obranu soupeře. Pár kroků za půlící čárou napřáhl ke střele, která se ještě otřela o horní tyč a míč zapadl do sítě. Asistence: Rodrigo.
     
    05:27
    Veljkovičova zblokovaná střela doplachtila na břevno domácí brány! Brankář Litoměřic na střelu vůbec nereagoval.
     
    05:01
    Litoměřičtí běželi 2 na 1. Nahrávka Hrubého ale na jeho spoluhráče neprošla.
     
    04:45
    Hosté pokračovali v obléhání domácí svatyně. Zakončujícím se stal Klíma, ale jeho střela byla příliš vysoká.
     
    04:25
    Domácí brankář si připsal dva zákroky za sebou. V obou případech musel na zem, aby zabránil průchodu střely na vzdálenější tyč. Domácí hráči následně raději zakopli míč do zámezí.
     
    03:44
    Rodrigo zamezil přihrávce do pokutového území skluzem. Další nahrávka hostí se otřela o tělo stejného domácího hráče a dožadovali se odpískání hraní rukou. Ani v tomto případě nezazněl hvizd rozhodčích.
     
    02:56
    Dlouhý výhoz Kubíčka doběhl Šarközy až na hraně brankoviště soupeře. Jeho následné zakončení málem zaplulo do brány, scházely milimetry!
     
    02:45
    Hosté si pomalu připravovali akci. Jenže v rozehrávce jim na půlící čáře zabránil Šarközy. Hosté tak budou rozehrávat míč do hry od postranní čáry.
     
    02:19
    Záruba se zlobí směrem k rozhodčím. Při souboji brankáře se Zárubou upadl domácí hráč. Rozhodčí zůstali klidní a faul neodpískali.
     
    01:35
    Nádhernou narážečku Šarközyho s Hrubým zakončoval první jmenovaný. Ani s jeho střelou neměl brankář Slavie problém.
     
    01:09
    Střela Prsiče zpoza půlící čáry skončil daleko vedle brány. Vavrek zatím nemusel zasahovat.
     
    00:08
    Na rozehrávce začínají domácí Litoměřice. První akci zakončil Šarközy, avšak na hostujícího brankáře si nepřišel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči za doprovodu rozhodčích vstupují na hrací plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    Gardenline Litoměřice: Vavrek, Kubíček, Marek – Bernardo, Douglas, Rodrigo, Záruba (C), Slepčík, Hrubý, Šarközy.

    SK Slavia Praha: Karpiak, Žežulka – Homola, Hájek, Krasnič, Leovski, Prsič, Klíma, Směřička, Turek, Krstevskij, Veljkovič.

    Rozhodčí: Vlašič, Mollinger.
     
    Rozhodčími dnešního duelu jsou pánové Miroslav Vlašič a Lukáš Mollinger.
     
    Přeji příjemný večer všem futsalovým nadšencům! Dnes je na programu přípravné utkání, ve kterém přivítají Gardenline Litoměřice na své domácí půdě celek SK Slavia Praha. Zápas se odehraje od 20:00h. ve Sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Josef Cestr

    Branky: 6. Hrubý (Rodrigo), 7. Šarközy (Záruba), 24. Douglas, 30. Šarközy (Bernardo), 39. Krasnič (vla.), 39. Šarközy (Rodrigo) – 8. Klíma (Homola), 11. Leovski (Prsič), 11. Prsič (Leovski), 16. Homola (Veljkovič), 35. Prsič


    Gardenline Litoměřice: Vavrek, Kubíček, Marek – Bernardo, Douglas, Rodrigo, Záruba (C), Slepčík, Hrubý, Šarközy.
    SK Slavia Praha: Karpiak, Žežulka – Homola, Hájek, Krasnič, Leovski, Prsič, Klíma, Směřička, Turek, Krstevskij, Veljkovič.

    Rozhodčí: Vlašič, Mollinger

    Diváci: 90
    thejrc.org