Česko – Salzburg 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 31.08.2018, 17:30 • Akademie Red Bull, Salcburk • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    55:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kotouč se nepředvídatelně odrážel na spodní hranici levého kruhu, potom vyplaval u JAKUBA KOSE, jenž se prosadil ránou z otočky na bližší tyčku. Assitence: Alexand Remeš a David Moravec.
     
    36:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Úprk českého týmu! Když už se zdálo, že Česko přijde o puk, vyplaval před brankou, kde si ho našel ALEXANDR REMEŠ a upravil na 4:1. Bez asistence.
     
    34:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je blesková odpověď českého týmu. LUKÁŠ PAJER a Matouš Menšík se ocitli v situaci dva na nikoho, vyměnili si puk, až se k zakončení do prázdné brány dostal Pajer. Asistence: Matouš Menšík.
     
    34:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Slafkovsky přihrál na MAXIMILIANU BRAUNOVI, který z pravého kruhu vypálil na zadní tyčku, a snižuje tak na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Juraj Slafkovsky.
     
    31:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    MATOUŠ MENŠÍK odčiňuje tři vyloučení z první třetiny a zvyšuje vedení českého týmu. Po souboji v rohu vyjel k levé tyčce, odkud zkoušel přihrávat, ale puk u něj zůstal, tak ho nasměroval do brány. Bude pokračovat česká přesilovka. Asistence: Petr Moravec.
     
    06:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko přesilovku využívá. Jiříček dostal křižnou přihrávku do levého kruhu, odkud našel v mezikruží PETRA GAJDU, jenž otevírá skóre. Asistence: David Jiříček a Matouš Menšík.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 7. Gajda (Jiříček, Menšík), 32. Menšík (P. Moravec), 35. Pajer (Menšík), 37. Remeš, 56. Kos (Remeš, D. Moravec) – 35. Braun (Slafkovsky)


    Česko: Král (Maláč) – Svozil, Jasečko, D. Moravec, Cubo, Kumst, Jiříček, Smolka – Remeš, Soukup, Ryšavý – Menšík, P. Moravec, Pajer – Kos, Brabenec, Brada – Gajda, Půček, Kotásek – Szturc.
    EC Red Bull Salzburg: Quapp (Pfarrmaier) – Kerber, Okonkwo Prada, Winkelmann, Schober, Necesany, Schmidbauer, Krotsch, Hörl – Braun, Brodnik, Slafkovsky – Lutz, Cimmerman, Feist – Mackner, Zap, Koller – Polegoško, Maier, Myklucha.

    Rozhodčí: Walluschnig – Oberhuber, Zacherl
    bahis siteleri