Jokerit – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 3:5 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 1:6 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Kunlun 2:1 (po pr.) | Spartak Moskva – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 05.09.2018, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Marek HRIVÍK - 3:5
     
    59:59
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se vyrovnávací branky nedočkali, naopak je tu další inkasovaná! Volného kotouče se totiž zmocnill MAREK HRIVÍK, který to zkusil z vlastní třetiny do odkryté brány. Puk se nakonec doklouzal do sítě, slovenský forvard to ale málem chvíli před koncem zápasu nestihl.
    Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.
    48:37 Borna RENDULIĆ - 3:4
     
    48:37
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je tu vedoucí branka hostujícího celku! Viťaz se dlouho držel v útočném pásmu, načež Mozík zkusil oslovit chorvatského útočníka BORNU RENDULIĆE, který střelou z první překonal vše, co mu stálo v cestě. Další využitá přesilovka!
    Asistence: Vojtěch Mozík, Miro Aaltonen.
    39:33 Alexandr SJOMIN - 3:3
     
    39:33
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté vracejí svému soupeři branku z konce první třetiny! Naprosto jednoduchá akce byla vedena po levé straně, kde si Rendulić počkal na svého kolegu ALEXANDRA SJOMINA, kterému stačilo nastavit pouze hůl k tomu, aby puk zamířil mezi betony brankáře.
    Asistence: Pavel Černov, Alexej Makejev.
    28:29 Fjodor MALYCHIN - 3:2
     
    28:29
    Kazaň vstřelila branku!
    Je tu další využitá přesilová hra, domácí se tak poprvé v tomto utkání dostávají do vedení! Nahození od modré čáry dokázal Ortio vyrazit pouze před sebe, kde ale číhal důrazný FJODOR MALYCHIN, který okamžitě zametl puk do odkryté části brány.
    Asistence: Stanislav Galijev, Paul Postma.
    19:17 Vladimir TKAČOV - 2:2
     
    19:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí ještě stačili srovnat krok, naopak soupeř si nepohlídal závěr třetiny! Opět rozhodla situace za brankou, kam si tentokráte sjel Malichyn. Jeho přihrávka směřovala na hokejku VLADIMIRA TKAČOVA, který překvapil dezorientovaného brankáře.
    Asistence: Fjodor Malychin.
    13:05 Roman ABROSIMOV - 1:2
     
    13:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Rázem tu máme snížení skóre! Lander dlouho operoval s pukem za brankou, poté předal lépe postavenému ROMANU ABROMISOMOVI, jehož ránu si Ortio nedokázal pokrýt.
    Asistence: Rafael Batyršin, Anton Lander.
    12:15 Marek HRIVÍK - 0:2
     
    12:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme využitou přesilovku! Aaltonen měl na pravé straně hodně prostoru, před brankou si všiml volného MARKA HRIVÍKA, který se s pukem obtočil kolem své osy a posléze překonal brankáře.
    Asistence: Nikita Komarov, Miro Aaltonen.
    05:01 Pavel ČERNOV - 0:1
     
    05:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, může za to utajená rána v podání PAVLA ČERNOVA. Hostující forvard si počkal u pravého kruhu na přihrávku na svojí hůl, následně z první zamířil k bližší tyči.
    Asistence: Alexander Sjomin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 14. Abrosimov (Batyršin, Lander), 20. Tkačov (Malychin), 29. Malychin (Galijev, Postma) – 6. P. Černov (A. Sjomin), 13. Hrivík (M. Aaltonen, N. Komarov), 40. A. Sjomin (P. Černov, Makejev), 49. Rendulić (Mozík, M. Aaltonen), 60. Hrivík (Švec-Rogovoj)


    Ak Bars Kazaň: Šaryčenkov (Podjapolskij) – Jarullin, Markov (A), Batyršin, Abrosimov, Pedan, Postma, A. Michejev – Azevedo, Lander, Sekáč – Galijev, Tkačov, Zaripov (C) – A. Potapov (A), Burmistrov, Lukojanov – Klinkhammer, Malychin, Kara.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Katičev, Mozík, Šinkevič, Golovkov, Stasenko, Jevsejenkov, Stoljarov – Rendulić, Hrivík, M. Aaltonen (A) – Švec-Rogovoj, Kokarev (C), N. Komarov – Makejev, A. Sjomin (A), P. Černov – Mojsejev, Vyglazov, A. Nikulin.

    Rozhodčí: Bělov, Birin – Šislo, Šalagin

    Diváci: 4671
    bahis siteleri