Střešovice – Sparta 6:5 (po pr.) | Královské Vinohrady – Znojmo 6:5 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:5 (2:1, 1:0, 3:4)
TJ Znojmo LAUFEN CZ
Čtvrtek 06.09.2018, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    My děkujeme za pozornost a přejeme Vám krásně strávený zbytek večera! Na viděnou! (22:17:05)
     
    HRÁČ ZÁPASŮ HOSTÍ

    Hráčem zápasu hostí se stal TOMÁŠ KUCHARIČ-
     
    HRÁČ ZÁPASU DOMÁCÍCH:

    Hráčem zápasu domácích se stal ZBYNĚK STUCHLÍK-
     
    Tři body zůstávají na Vinohradech! Ihned po úvodu se v 6. minutě prosadil Ondřej Stuchlík, vyrovnání přišlo už za tři minuty od Tomáše Kuchariče. V 17. minutě poslal domácí do vedení Martin Skřivánek. Do druhé třetiny oba týmy vstoupili nejistě, jediný gól této třetiny padl až v poslední minutě, skóroval Skřivánek. Gólový karavan začal až ve třetí třetině. Hned ze začátku se hostujícímu týmu povedlo po gólech Kuchariče a Šindeláře v 41., potažmo 42. minutě obrátit nepříznivý průběh utkání a dostat se poprvé v zápase do vedení. Vyrovnání přišlo vzápětí, ve 43: minutě vyrovnal Stuchlík. Kucharič ve 45. minutě poslal do vedení opět hosty ze Znojma. O výhru domácích se postaral nejprve v 55. minutě Hanák vyrovnávajícím gólem, vítězný gól si připsal v 58. minutě Skřivánek.
     
    Konec zápasu.
     
    58:18
    Lanc chytl balónek do ruky a jde si na dvě minuty sednout!
     
    58:00
    Hosté hrají bez brankáře.
     
    57:49
    Oddechový čas pro hosty.
    57:49 Martin SKŘIVANEK - 6:5
     
    57:49
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! MARTIN SKŘIVÁNEK obdržel krásný pas a střelou do levého růžku branky posílá domácí tým z Vinohrad do vedení!
     
    57:00
    Poslední tři minuty třetí třetiny!
     
    56:46
    To byl nádherný zákrok! Hartman se dostal do velmi výhodné střelecké pozice před brankou, Jan Hándl ze Znojma byl ale pohotovější a dobře mířenou střelu Hartmana do levého růžku branky vyrazil ven.
     
    56:08
    Jiří Salava se dostal k odraženému balonku. Jeho střela šla vysoko nad branku domácích.
    54:25 Jan HANÁK - 5:5
     
    54:25
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! JAN HANÁK využil zmatku před brankou soupeře a z bezprostřední blízkosti propálil hostujícího brankáře Hándla! Je vyrovnáno!
     
    54:00
    Další střela do střeleckého konta Jana Linharta, ale ani tentokrát nedokázal vystřelit přesně a trefil pouze torzo brankáře.
     
    53:22
    Ani jeden z pokusů Jakuby Procházka neprostřelil brankáře domácích Wessgarbera
     
    52:23
    Další velká šance pro Vinohrady! Martin Skřivánek střílel sice do odkryté branky, pohyb Jana Hándla ale byl rychlejší než letící míček. Velká šance pro Vinohrady je tak zažehnána.
     
    51:52
    Vinohrady se teď dostávají do tlaku! Další střelu, tentokrát od Jana Hanáka, musel hostující brankáře vyrážet mimo branku.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 17. Skřivanek (Z. Stuchlík), 40. Skřivanek (Z. Stuchlík), 43. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 55. Hanák, 58. Skřivanek (O. Stuchlík) – 9. Kucharič (Šindelář), 41. Kucharič, 42. Šindelář, 44. Kucharič (Šindelář), 45. Kucharič (Pánek)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Buchta (Dejmal, Weissgarber) – Jelínek, Reiter, Otta, Suchý, O. Stuchlík, Houra, Rychetník, D. Záň, Lanc – J. Záň, Zelený, Linhart – Hartman, Skřivanek, Hájek – Dolejš, Hanák, Z. Stuchlík – Rossi, Entlicher, Beran.
    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Skácelík (Hándl, Veselý) – Rada, Horák, Krejčíř, Procházka, Kladivo, Pánek, Kriš, Daberger, Žižka – Salava, Palát, Čihal – Procházka II, Sláma, Novák – Kucharič, Kučera, Ďuriška – Šindelář, Juříček.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora
    bahis siteleri