Střešovice – Sparta 6:5 (po pr.) | Královské Vinohrady – Znojmo 6:5 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:5 (2:1, 1:0, 3:4)
TJ Znojmo LAUFEN CZ
Čtvrtek 06.09.2018, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    My děkujeme za pozornost a přejeme Vám krásně strávený zbytek večera! Na viděnou! (22:17:05)
     
    HRÁČ ZÁPASŮ HOSTÍ

    Hráčem zápasu hostí se stal TOMÁŠ KUCHARIČ-
     
    HRÁČ ZÁPASU DOMÁCÍCH:

    Hráčem zápasu domácích se stal ZBYNĚK STUCHLÍK-
     
    Tři body zůstávají na Vinohradech! Ihned po úvodu se v 6. minutě prosadil Ondřej Stuchlík, vyrovnání přišlo už za tři minuty od Tomáše Kuchariče. V 17. minutě poslal domácí do vedení Martin Skřivánek. Do druhé třetiny oba týmy vstoupili nejistě, jediný gól této třetiny padl až v poslední minutě, skóroval Skřivánek. Gólový karavan začal až ve třetí třetině. Hned ze začátku se hostujícímu týmu povedlo po gólech Kuchariče a Šindeláře v 41., potažmo 42. minutě obrátit nepříznivý průběh utkání a dostat se poprvé v zápase do vedení. Vyrovnání přišlo vzápětí, ve 43: minutě vyrovnal Stuchlík. Kucharič ve 45. minutě poslal do vedení opět hosty ze Znojma. O výhru domácích se postaral nejprve v 55. minutě Hanák vyrovnávajícím gólem, vítězný gól si připsal v 58. minutě Skřivánek.
     
    Konec zápasu.
     
    58:18
    Lanc chytl balónek do ruky a jde si na dvě minuty sednout!
     
    58:00
    Hosté hrají bez brankáře.
     
    57:49
    Oddechový čas pro hosty.
    57:49 Martin SKŘIVANEK - 6:5
     
    57:49
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! MARTIN SKŘIVÁNEK obdržel krásný pas a střelou do levého růžku branky posílá domácí tým z Vinohrad do vedení!
     
    57:00
    Poslední tři minuty třetí třetiny!
     
    56:46
    To byl nádherný zákrok! Hartman se dostal do velmi výhodné střelecké pozice před brankou, Jan Hándl ze Znojma byl ale pohotovější a dobře mířenou střelu Hartmana do levého růžku branky vyrazil ven.
     
    56:08
    Jiří Salava se dostal k odraženému balonku. Jeho střela šla vysoko nad branku domácích.
    54:25 Jan HANÁK - 5:5
     
    54:25
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! JAN HANÁK využil zmatku před brankou soupeře a z bezprostřední blízkosti propálil hostujícího brankáře Hándla! Je vyrovnáno!
     
    54:00
    Další střela do střeleckého konta Jana Linharta, ale ani tentokrát nedokázal vystřelit přesně a trefil pouze torzo brankáře.
     
    53:22
    Ani jeden z pokusů Jakuby Procházka neprostřelil brankáře domácích Wessgarbera
     
    52:23
    Další velká šance pro Vinohrady! Martin Skřivánek střílel sice do odkryté branky, pohyb Jana Hándla ale byl rychlejší než letící míček. Velká šance pro Vinohrady je tak zažehnána.
     
    51:52
    Vinohrady se teď dostávají do tlaku! Další střelu, tentokrát od Jana Hanáka, musel hostující brankáře vyrážet mimo branku.
     
    50:28
    Jan Linhart odmítl velkou nabídku na vyrovnání, kdy se po velmi dobré přihrávce ocitl osamocený před brankářem. Trefil ale pouze třelo Jana Hándla.
     
    49:12
    Znojemští hráči nedokázali ani jednou ze tří pokusů prostřelit val domácích.
     
    48:08
    Po delší době se Znojmo opět dostalo do velké šance! Martin Šindelář mířil do odkryté branky, nedokázal ale míček přesně usměrnit a ten tak skončil nad brankou domácích.
     
    46:41
    Znojmo je teď jasně lepším týmem, který si jde suverénně pro další gól! Už několikrát chybělo aby se jihomoravané podívali do stoprocentní gólové příležitosti.
    44:51 Tomáš KUCHARIČ - 4:5
     
    44:51
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    To byla florbalová paráda, kterou by znojemským hráčům mohl závidět leckterý fotbalista! TOMÁŠ KUCHARIČ využil fotbalové přihrávky ze vzduchu od Martina Pánka a bez okolků skóroval do domácí branky! Znojmo jde do vedení!
     
    44:34
    Znojmo se dere do útoku!
    43:36 Tomáš KUCHARIČ - 4:4
     
    43:36
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    A potřetí v dnešním zápase je vyrovnáno! Tentokrát se o to postaral TOMÁŠ KUCHARIČ, který využil zmatku před brankou domácích ke skórování. Pro Tomáše Kuchariče je to dnes už třetí gól, což znamená jediné a to hattrick!
     
    43:10
    Hartman se napřáhl ke střele, která ale nakonec netrefila branku a skončila v zadních mantinelech.
     
    42:27
    Tomáš Linhart nedokázal obelstít hostujícího brankáře a neproměnil tak trestné střílení, tohle může domácí ještě mrzet!
     
    42:47
    Zbyněk Stuchlík teď ke svým asistencím mohl přidat i vstřelenou branku. Na poslední chvíli se ale jeden ze znojemských hráčů dopustil faulu. Bude to trestné střílení!
    42:08 Ondřej STUCHLÍK - 4:3
     
    42:08
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Třetí třetina nám přináší gólové hody! ONDŘEJ STUCHLÍK po velmi dobré přihrávce od bratra Zbyňka zpoza branky prostřelil hostujícího brankáře. Vinohrady se dostávají do vedení!
    41:23 Martin ŠINDELÁŘ - 3:3
     
    41:23
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    MARTIN ŠINDELÁŘ neváhal a jednoduchým blafákem si povodil domácího brankáře na druhou stranu branky. Je vyrovnáno!
     
    41:23
    Trestné střílení bude zahrávat Martin Šindelář!
    40:40 Tomáš KUCHARIČ - 3:2
     
    40:40
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Znojemským hráčům se povedlo zápas ještě zdramatizovat. TOMÁŠ KUCHARIČ se dostal do velmi dobré střelecké pozice ze které se nemýlil a bez problémů skóroval. Dnes je to už jeho druhý gól.
     
    40:16
    Martin Skřivánek si florbalovou parádou málem obehrál brankáře, ten ale dokázal pohotově zabránit brance.
     
    40:03
    Úvodní buly poslední třetiny vyhrávají domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 125 diváků.
     
    Ve druhé třetině neměl ani jeden tým jasně navrch. Ze začátku do třetiny vlétli lépe hráči ze Znojma, kteří po chvilce ztratili tempo a pustili tak vinohradské do nebezpečného tlaku. Vše vyústilo gólem v 39. minutě, který vsítil Martin Skřivánek. Zbyněk Stuchlík si dnes připsal už třetí asistenci!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:12 Martin SKŘIVANEK - 3:1
     
    39:12
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    To byla paráda! MARTIN SKŘIVÁNEK stál na konci přihrávky přes celou šíři hracího pole a pálil do odkryté branky hostujícího brankáře Hándla. Zbyněk Stuchlík si dnes připisuje už třetí asistenci!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:02
    Domácí hráči vůbec nikam nepospíchají, už je to přes minutu, co mají míček v držení.
     
    36:11
    Dobrá střela od Záně mířená do pravého růžku branky nedělala brankáři hostí starosti, dokázal ji totiž vyrazit dobrým zákrokem.
     
    35:36
    Vinohrady teď hrají pasivně a nikam se neženou.
     
    34:45
    Horák se prosadil do dobré střelecké pozice ze které nepřekvapil ostražitého Wessgarbera, který si tak připisuje další zákrok.
     
    33:33
    Střela která nakonec po krátké kombinaci vznikla mířila pouze do reklamních bannerů za brankou. Tohle nebylo dobře vyřešeno.
     
    33:26
    Filip Horák se dokázal silově prosadit před pražskou brankou, jeho střela skončila odražená od těla brankáře Wessgarbera. Následně byl ale faulován, což znamená rozehrávku z velmi dobré pozice pro tým z Jižní Moravy.
     
    32:44
    Hráči Znojma teď dlouho drželi míček na svých holích v útočném pásmu soupeře, finální přihrávka se jednomu ze znojemských ale příliš nepovedla a umožnila tak Vinohradům podívat se do útoku.
     
    31:36
    Pavel Palát běžel po dobré přihrávce úplně osamocený na vinohradskou branku, jeho střela obloučkem branku ale přelétla a ukončila tak šance Moravanů na vyrovnání.
     
    31:17
    Záň se po odraženém míčku dostal do velmi dobré střelecké pozice. Trefil ale pouze brankáře hostí Hándla.
     
    29:58
    Tohle si Linhart za rámeček nedá! Špatně si zpracoval míček, který mu vyskočil přes mantinel mimo hřiště. Rozehrávat bude Znojmo.
     
    29:13
    Padající Záň sice dokázal sice vystřelit, jeho střela ale ani zdaleka neohrozila znojemskou branku a letěla někam do zadních mantinelů.
     
    28:15
    Domácí se probouzí k lepšímu výkonu! Střela Martina Skřivánka sice mířila pouze do hrudi hostujícího Hándla, ale znamená dobrý impuls pro vinohradskou ofenzivu.
     
    26:50
    Jelínek se objevil na konci dlouhé kombinace pražanů, jeho střela propadla přes tři hráče až k brankáři, ten ale vytasil dobrý zákrok a zabránil tak první velké příležitosti domácích v této třetině.
     
    26:21
    Další velká šance pro hosty! Znojemský Jan Novák se ocitl osamocený před vinohradskou brankou, nedokázal ale usměrnit míček jinam než mimo branku.
     
    25:45
    Odražený míček proputoval až k Tomášovi Kucharičovi, ten z nezvyklé pozice pálil bekhendem. Naštěstí pro brankáře domácích míček letěl vysoko nad brankou.
     
    24:56
    Znojmo se po delší době opět ozvalo! Petr Čihal pálil ze střední vzdálenosti na branku. Jeho střela ale zasáhla pouze domácího brankáře, který dnes chytá velmi dobrý zápas.
     
    23:56
    Tomáš Kucharič vystihl přihrávku domácích florbalistů a běžel úplně osamocený na Wessgarbera, ten dokázal pohotovým zákrokem vystihnout směr střely znojemského střelce.
     
    23:29
    Ani jedna ze dvou střel Martina Entlichera nedokázala překonat domácího brankáře, ta druhá navíc šla mimo branku do zámezí za mantinely.
     
    22:15
    Jan Linhart se už potřetí v dnešním zápase dostává do gólové příležitosti. Jeho střela po úniku z levé strany cinkla o břevno, následnou dorážkou nedokázal trefit brankovou konstrukci.
     
    20:56
    Šance pro domácí! Po krásné kombinaci před brankou hostí se povedlo znojemských florbalistům na poslední chvíli odrazit míček do bezpečné vzdálenosti od branky. Pokud by míček došel až k hráči stojícímu před otevřenou brankou Hándla, byla by to stoprocentní gólová šance.
     
    20:36
    Znojemští se sice hnali do útoku, špatně rozehraná akce ale jejich šance ukončila a do útoku se podívají domácí.
     
    20:05
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrává Znojmo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině byl domácí tým lehce lepším týmem, Znojmo ale dokázalo ukázat své silné stránky. V 6. minutě šli Vinohrady do vedení díky nádherné kombinaci na jejímž konci se objevil Ondřej Stuchlík, v 9. minutě přišlo vyrovnání po gólu nejproduktivnějšího hráče hostí Tomáše Kuchariče. Skóre upravil v 17. minutě Martin Skřivánek. Zbyněk Stuchlík si za dnešní zápas připsal už dva body!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Právě probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:07
    Jan Novák táhl Znojmo do útoku! Míček se mu ale zamotal mezi nohama a jeho přihrávka tak našla pouze vinohradské hráče.
     
    17:21
    Tomáš Kucharič se po delší kombinaci znojemských dostal ke střele z veliké vzdálenosti. Nemířil špatně a Weissgarber si tak připísal velmi pohledný zákrok.
     
    16:19
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    MARTIN SKŘIVÁNEK teď stál na konci další krásné kombinace! Neváhal a nedal znojemskému brankáři sebemenší šanci.
     
    15:45
    Jakub Procházka se dostal ke střele, kterou se Weissgaberovi podařilo vyrazit mimo branku.
     
    15:00
    Menší šarvátka teď proběhla mezi Dejmalem a Šindelářem. Vše rázně ukončil rozhodčí.
     
    12:59
    Jan Linhart teď měl obrovskou příležitost! Stál úplně osamocený před znojemskou brankou, nedokázal však trefit míček. Jeho následná střela už neměla ani potřebnou razanci ani přesnost a skončila tak odražená od těla Hándla.
     
    12:04
    Vinohrady po minutě držení míčku pokazili přihrávku a do útoku se tak podívá Znojmo.
     
    10:36
    Po velké chybě v rozehrávce domácích se Martin Šindelář dostal do příležitosti ze které dokázal pálit pouze vysoko nad brankou. Tohle mohl být gól.
     
    10:17
    Jan Linhart to zkusil z dálky, jeho pokus ale mířil vysoko nad brankou.
     
    09:56
    Vinohrady se opět dostávají do patové situace, drží sice balónek na svých holích, ale nejsou schopni si vytvořit větší příležitost na skórování.
     
    08:21
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    To byla paráda! TOMÁŠ KUCHARIČ obdržel nádhernou přihrávku od Martina Šindeláře a bez větších problémů zakončil do prázdné branky.
     
    07:48
    To byla obří šance! Znojemský Palát unikl domácí obraně a málem si povodil domácí brankáře, Weissgaber však stihl rychle zasáhnout rukou a velkou šanci tak zneškodnit.
     
    07:00
    Vinohrady drží míček na svých holích a vůbec se neženou do útoku.
    05:44 Ondřej STUCHLÍK - 1:0
     
    05:44
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! ONDŘEJ STUCHLÍK obdržel nádhernou přihrávku od svého bratra Zbyňka. Z bezprostřední blízkosti před brankou mu už nedělalo sebemenší problém zakončit do růžku znojemské branky.
     
    04:27
    Tahanici u mantinelu ukončil kopancem jeden ze znojemských hráčů. Míček pro Vinohrady.
     
    03:50
    To byla paráda! Vinohrady se prokombinovali až před branku hostí, kde z bezprostřední blízkosti pálil Linhart. Další zákrok pro Hándla.
     
    03:05
    Jiří Salava se z ničeho nic objevil osamocený před brankou domácích. Skvělý zákrok si připisuje Weissgaber.
     
    02:42
    Juříček se objevil osamocený na pravé stráně hřiště, jeho přihrávka před bránu skončila sražená daleko do zámezí.
     
    02:00
    Znojmo je více na míčku, nemůže se ale prosadit přes obranný val domácích.
     
    01:37
    Hartman se po chybě v rozehrávce hostí dostal do velké příležitosti, jeho střela z bekhendu ale mířila pouze do hostujícího brankáře Hándla.
     
    00:53
    Střela Kuchariče v úniku mířila pouze do Weissgabera.
     
    00:19
    Ty se ze začátku nikam neženou a míček si přihrávají v zadních řadách.
     
    00:03
    Úvodní buly vyhrávají domácí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí tým za hlasitého potlesku vbíhá na hrací plochu. Utkání brzo vypukne.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Buchta (Dejmal, Weissgarber) – Jelínek, Reiter, Otta, Suchý, O. Stuchlík, Houra, Rychetník, D. Záň – J. Záň, Zelený, Linhart – Hartman, Skřivanek, Hájek – Dolejš, Hanák, Z. Stuchlík – Rossi, Entlicher, Beran.

    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Skácelík (Hándl, Veselý) – Rada, Horák, Krejčíř, Procházka, Kladivo, Pánek, Kriš, Daberger, Žižka – Salava, Palát, Čihal – Procházka II, Sláma, Novák – Kucharič, Kučera, Ďuriška – Šindelář, Juříček.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora.
     
    Dnešní zápas odpíská Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora.
     
    Hráči už se rozcvičují, utkání prvního kola vypukne přibližně za deset minut.
     
    TJ ZNOJMO LAUFEN CZ

    Tým z Jižní Moravy splnil cíl minulé sezóny a v 7. zápase zdolal svého velkého rivala z Brna, což znamenalo jistotu udržení mezi extraligovou smetánkou i na příští rok. Mezi největší opory znojemského celku bude patřit nejproduktivnější hráč uplynulé sezóny Tomáš Kucharič.
     
    TJ SOKOL KRÁLOVSKÉ VINOHRADY

    Nováček extraligové soutěže z Vinohrad vstoupí do svého premiérového soutěžního utkání ihned proti svému velkému sokovi se kterým zřejmě svede sestupové tahanice. Pražský tým přes léto oznámil příchod několika posil, mezi ně patří například zkušený brankář Petr Weissgärber, který přišel z Ústí nad Labem nebo navrátilec Ondřej Houra.
     
    Krásný večer! Vítáme Vás u on-line přenosu ze zápasu mezi TJ Sokol Královské Vinohrady a TJ Znojmo LAUFEN CZ. Zápas začíná v 20:00.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 17. Skřivanek (Z. Stuchlík), 40. Skřivanek (Z. Stuchlík), 43. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 55. Hanák, 58. Skřivanek (O. Stuchlík) – 9. Kucharič (Šindelář), 41. Kucharič, 42. Šindelář, 44. Kucharič (Šindelář), 45. Kucharič (Pánek)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Buchta (Dejmal, Weissgarber) – Jelínek, Reiter, Otta, Suchý, O. Stuchlík, Houra, Rychetník, D. Záň, Lanc – J. Záň, Zelený, Linhart – Hartman, Skřivanek, Hájek – Dolejš, Hanák, Z. Stuchlík – Rossi, Entlicher, Beran.
    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Skácelík (Hándl, Veselý) – Rada, Horák, Krejčíř, Procházka, Kladivo, Pánek, Kriš, Daberger, Žižka – Salava, Palát, Čihal – Procházka II, Sláma, Novák – Kucharič, Kučera, Ďuriška – Šindelář, Juříček.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora
    bahis siteleri