Střešovice – Sparta 6:5 (po pr.) | Královské Vinohrady – Znojmo 6:5 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:5 (2:1, 1:0, 3:4)
TJ Znojmo LAUFEN CZ
Čtvrtek 06.09.2018, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:18
    Lanc chytl balónek do ruky a jde si na dvě minuty sednout!
    57:49 Martin SKŘIVANEK - 6:5
     
    57:49
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! MARTIN SKŘIVÁNEK obdržel krásný pas a střelou do levého růžku branky posílá domácí tým z Vinohrad do vedení!
    54:25 Jan HANÁK - 5:5
     
    54:25
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! JAN HANÁK využil zmatku před brankou soupeře a z bezprostřední blízkosti propálil hostujícího brankáře Hándla! Je vyrovnáno!
     
    52:23
    Další velká šance pro Vinohrady! Martin Skřivánek střílel sice do odkryté branky, pohyb Jana Hándla ale byl rychlejší než letící míček. Velká šance pro Vinohrady je tak zažehnána.
    44:51 Tomáš KUCHARIČ - 4:5
     
    44:51
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    To byla florbalová paráda, kterou by znojemským hráčům mohl závidět leckterý fotbalista! TOMÁŠ KUCHARIČ využil fotbalové přihrávky ze vzduchu od Martina Pánka a bez okolků skóroval do domácí branky! Znojmo jde do vedení!
    43:36 Tomáš KUCHARIČ - 4:4
     
    43:36
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    A potřetí v dnešním zápase je vyrovnáno! Tentokrát se o to postaral TOMÁŠ KUCHARIČ, který využil zmatku před brankou domácích ke skórování. Pro Tomáše Kuchariče je to dnes už třetí gól, což znamená jediné a to hattrick!
     
    42:27
    Tomáš Linhart nedokázal obelstít hostujícího brankáře a neproměnil tak trestné střílení, tohle může domácí ještě mrzet!
     
    42:47
    Zbyněk Stuchlík teď ke svým asistencím mohl přidat i vstřelenou branku. Na poslední chvíli se ale jeden ze znojemských hráčů dopustil faulu. Bude to trestné střílení!
    42:08 Ondřej STUCHLÍK - 4:3
     
    42:08
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Třetí třetina nám přináší gólové hody! ONDŘEJ STUCHLÍK po velmi dobré přihrávce od bratra Zbyňka zpoza branky prostřelil hostujícího brankáře. Vinohrady se dostávají do vedení!
    41:23 Martin ŠINDELÁŘ - 3:3
     
    41:23
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    MARTIN ŠINDELÁŘ neváhal a jednoduchým blafákem si povodil domácího brankáře na druhou stranu branky. Je vyrovnáno!
     
    41:23
    Trestné střílení bude zahrávat Martin Šindelář!
    40:40 Tomáš KUCHARIČ - 3:2
     
    40:40
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Znojemským hráčům se povedlo zápas ještě zdramatizovat. TOMÁŠ KUCHARIČ se dostal do velmi dobré střelecké pozice ze které se nemýlil a bez problémů skóroval. Dnes je to už jeho druhý gól.
    39:12 Martin SKŘIVANEK - 3:1
     
    39:12
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    To byla paráda! MARTIN SKŘIVÁNEK stál na konci přihrávky přes celou šíři hracího pole a pálil do odkryté branky hostujícího brankáře Hándla. Zbyněk Stuchlík si dnes připisuje už třetí asistenci!
     
    23:56
    Tomáš Kucharič vystihl přihrávku domácích florbalistů a běžel úplně osamocený na Wessgarbera, ten dokázal pohotovým zákrokem vystihnout směr střely znojemského střelce.
     
    22:15
    Jan Linhart se už potřetí v dnešním zápase dostává do gólové příležitosti. Jeho střela po úniku z levé strany cinkla o břevno, následnou dorážkou nedokázal trefit brankovou konstrukci.
     
    16:19
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    MARTIN SKŘIVÁNEK teď stál na konci další krásné kombinace! Neváhal a nedal znojemskému brankáři sebemenší šanci.
     
    12:59
    Jan Linhart teď měl obrovskou příležitost! Stál úplně osamocený před znojemskou brankou, nedokázal však trefit míček. Jeho následná střela už neměla ani potřebnou razanci ani přesnost a skončila tak odražená od těla Hándla.
     
    08:21
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    To byla paráda! TOMÁŠ KUCHARIČ obdržel nádhernou přihrávku od Martina Šindeláře a bez větších problémů zakončil do prázdné branky.
     
    07:48
    To byla obří šance! Znojemský Palát unikl domácí obraně a málem si povodil domácí brankáře, Weissgaber však stihl rychle zasáhnout rukou a velkou šanci tak zneškodnit.
    05:44 Ondřej STUCHLÍK - 1:0
     
    05:44
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! ONDŘEJ STUCHLÍK obdržel nádhernou přihrávku od svého bratra Zbyňka. Z bezprostřední blízkosti před brankou mu už nedělalo sebemenší problém zakončit do růžku znojemské branky.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 17. Skřivanek (Z. Stuchlík), 40. Skřivanek (Z. Stuchlík), 43. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 55. Hanák, 58. Skřivanek (O. Stuchlík) – 9. Kucharič (Šindelář), 41. Kucharič, 42. Šindelář, 44. Kucharič (Šindelář), 45. Kucharič (Pánek)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Buchta (Dejmal, Weissgarber) – Jelínek, Reiter, Otta, Suchý, O. Stuchlík, Houra, Rychetník, D. Záň, Lanc – J. Záň, Zelený, Linhart – Hartman, Skřivanek, Hájek – Dolejš, Hanák, Z. Stuchlík – Rossi, Entlicher, Beran.
    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Skácelík (Hándl, Veselý) – Rada, Horák, Krejčíř, Procházka, Kladivo, Pánek, Kriš, Daberger, Žižka – Salava, Palát, Čihal – Procházka II, Sláma, Novák – Kucharič, Kučera, Ďuriška – Šindelář, Juříček.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora
    bahis siteleri