Jekatěrinburg – Vladivostok 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 2:3 (po pr.)
N.Novgorod – Barys 6:5 (po pr.) | HC Slovan – Jaroslavl 1:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
Admiral Vladivostok
Neděle 09.09.2018, 14:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Anton Krasotkin – 2 min., podrážení). Trest odpyká Konstantin Glazačev.
     
    57:22
    Krasotkin teď nemohl dělat nic jiného! Da Costa se skvěle prokličkoval až před pravou tyč, kde mu pod brusle padl Krasotkin.
     
    56:49
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ivan Miščenko – 2 min., nedovolené bránění).
    53:46 Anatolij GOLYŠEV - 2:1
     
    53:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlá otočka! Domácí během necelých dvou minut zcela otáčí vývoj utkání. Přesnou přihrávku dostal na vrch pravého kruhu Michail Mamkin, jehož prudkou střelu dokázal přesměrovat za Krasotkinova záda ANATOLIJ GOLYŠEV. Asistence: Michail Mamkin a Ilja Krikunov.
    52:00 Nigel DAWES - 1:1
     
    52:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali a kouč Admiralu dává emoce hodně najevo! Dan Sexton po zavezení hry do útočné třetiny přesnou přihrávkou našel mezi kruhy z druhé vlny najíždějícího NIGELA DAWESE, který zakončil přesně do levé spojnice. Neprůstřelný Krasotkin tak po dvaapadesáti minutách poprvé loví puk ze své sítě. Asistence: Dan Sexton.
     
    48:46
    Ani tahle pohledná akce domácím úspěch nepřinesla. Sexton přihrávkou na levou stranu pobídl ke koncovce Dawese. Proti jeho střele se ale Krasotkin stihl včas přemístit.
     
    42:36
    Rassejkin se dokázal natlačit až před samotného Krasotkina, který ale jeho koncovku bleskurychle zneškodnil! Brankář Vladivostoku je dnes opravdu skvělý.
     
    34:41
    Feoktisov se dostal až před Kováře, kterého se snažil roztáhnout a zakončit mezi betony! Těžká pozice pro Feoktisova, protože dostal přihrávku příliš za sebe a musel se otáčet.
     
    32:19
    Ani teď se domácí nebudou radovat! Nahození Ljamina vytvořilo v brankovišti Admiralu velkou tlačenici ve snaze dorazit kotouč za brankovou čáru! Těsně před Kučerjavenkem ale Krasotkin skryl kotouč pod své tělo.
     
    31:34
    Bělousov nyní po pasu vrátil kotouč mezi kruhy Parému, který bez přípravy poslal kotouč těsně vedle levé tyče!
     
    26:50
    Velká šance z nenápadné akce! Popov od levého hrazení prudkým pasem dokázal dostat puk před branku, kam si z osy sjížděl Česalin, ale ani on nedokázal Krasotkina překonat.
     
    24:56
    Propad domácích a rychlý protiútok oslabeného Admiralu, na jehož konci byl střílející Zajcev! Kovář pohotově vyráží.
     
    24:02
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Ugolnikov – 2 min., hákování).
     
    23:54
    Mezi kruhy zcela volný Sexton, který si táhl kotouč příliš dlouho a nestihl vystřelit.
     
    16:17
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ivan Miščenko – 2 min., podrážení).
    09:08 Vasilij STRELCOV - 0:1
     
    09:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají stav utkání! Na pravém hrazení se dostal k puku po Strelcově přihrávce Miščenko, jehož nahození srazil za brankovou čáru clonící VASILIJ STRELCOV. Asistence: Ivan Miščenko a Alexandr Strelcov.
     
    04:07
    Střelu Antropova vytěsnil Kovář pouze před sebe, kde vzápětí dorážel Strelcov! Ten ale nejprve promáchl a následně trefil boční síť.
     
    02:50
    Hosté propadli ve střední třetině, čehož využil rozjetý Kučerjavenko. Ten v přečíslení zkusil předat kotouč Krikunovovi, ale ten byl těsně obsazen bránícím Taratuninem.
     
    00:22
    Krasotkin si okamžitě připisuje skvělý zákrok! Krikunov našel na levém křídle najíždějícího Ljamina, který pálil z první na vzdálenější tyč.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 52. Dawes (Sexton), 54. Golyšev (Mamkin, Krikunov) – 10. V. Strelcov (Miščenko, A. Strelcov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Jegoršev, Ljamin, Mamkin, D. Bodrov, Gurkin, I. Višněvskij, Valitov, Timašov – Krikunov, Česalin, Kučerjavenko – Dawes, Golyšev, S. Da Costa – Sexton, Bělousov, Paré – V. Popov, Litovčenko, Rassejkin.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – Antropov, Miščenko, Ugolnikov, Taratunin, Ďjakov, Patrikejev, Karmaškov – V. Butuzov, Vicharev, Koňkov – V. Strelcov, A. Strelcov, Feoktisov – Mereskin, Glazačev, K. Voronin – Černikov, Valujskij, Zajcev – J. Jakovlev.
    bahis siteleri