Caen – Lyon 2:2 (kon.) | Amiens – Lille 2:3 (kon.) | Dijon – Angers 1:3 (kon.)
Montpellier – Štrasburk 1:1 (kon.) | Toulouse – Monaco 1:1 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:1 (0:0)
AS Monaco
Sobota 15.09.2018, 20:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost, hezký zbytek večera. (21:56:22)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:16.
     
    Je konec, fotbalisté Toulouse a Monaka si dnes rozdělili po bodu za remízu 1:1. Vše podstatné se odehrálo až po přestávce, nejprve Chadli trefil břevno a nedlouho nato už hosté vedli, když se těsně za brankovou čáru od břevna odrazila rána Youriho Tielemanse. Inkasovaný gól domácí paradoxně nabudil, velmi blízko gólu byl střídající Durmaz, jehož pokusu opravdu mnoho nescházelo. V devětasedmdesáté minutě už to tam svěřencům trenéra Casanovy spadlo, Glikova zaváhání využil Aaron Leya Iseka.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácím fanouškům lehce zatrnulo, když se od obránce odpoutal Samuel Grandsir. Celé to zavánělo únikem vstříc Reynetovi, sudí ale správně odhalil faul hostujícího mladíka.
     
    90+2
    Střílený centr z kopačky El Mokkedema se snášel do míst, kam si sbíhal Aaron Leya Iseka, před nímž kulatý nesmysl do bezpečí odvrátil Jemerson.
     
    90+1
    Nastavovat se bude pět minut.
     
    90
    Ofsajd a v něm Adama Traoré, pomezní rozhodčí celou situaci viděl správně. Kolika nastavených minut se dočkáme?
     
    89
    Max-Alain Gradel se protáhl do pokutového území, jeho přízemní nabídka z levé strany se pak stala snadnou kořistí pro švýcarského gólmana Benaglia.
     
    88
    Tohle může hosty mrzet. Moussa Sylla se natahoval, co to šlo, na přihrávku střídajícího Grandsira ale i tak před poloprázdnou brankou o kousíček nedosáhl.
     
    87
    Jacques Moubandje nedovoleně dohrál Diopa. Jasný faul v podání domácí obránce, tady neměl hlavní rozhodčí na vybranou.
     
    85
    Moubandje vyslal do pokutového území hodně povedený centr. Leya Iseka se k hlavičce nezvládl prodrat, těsně před ním stačil zasáhnout Kamil Glik.
     
    84
    Leya Iseka vnesl do hry Toulouse daleko větší pohyb a aktivitu v útoku. Tentokráte větral Sidibého, francouzský reprezentant se ale nenechal obalamutit.
     
    83
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Nacer Chadli, přichází Samuel Grandsir.
     
    82
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Júsuf Aït Bennasser, přichází Adama Traoré.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Sofiane Diop (AS Monaco FC).
     
    80
    Šance na vítězství jsou deset minut před koncem naprosto vyrovnané. Kdo se nakonec bude radovat? Nebo budeme svědky remízového výsledku?
    79. Aaron Leya Iseka - 1:1
     
    79
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    No vida, tak se domácí přeci jen dočkali, a zhruba deset minut před koncem tedy máme zaděláno na novou zápletku. Velkou hrubku předvedl Glik, čehož využil dravě napadající AARON LEYA ISEKA, jenž se tváří v tvář Benagliovi nezmýlil a vrátil Toulouse zpět do hry.
     
    77
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Mathieu Dossevi, přichází Hakim El Mokeddem.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Jean-Eudes Aholou, přichází Kévin N'Doram.
    76. Durmazova rána prosvištěla těsně vedle tyčky.
     
    76
    Jimmy Durmaz se krásně zbavil Aït Bennassera a vypustil skákavý projektil, po kterém míči k zapadnutí k tyči Benagliovy svatyně opravdu moc nescházelo.
     
    75
    Durmaz získal balon právě pro Gradela, kterému střela z dálky příliš nesedla. Míč neměl velkou razanci a navíc zamířil doprostřed branky k Benagliovi.
     
    74
    Max Gradel byl potrestán za až příliš bouřlivou reakci na adresu hlavního sudího. Domácí kapitán je stále nespokojen, musí jej uklidňovat spoluhráči.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Max-Alain Gradel (Toulouse FC).
     
    72
    Sangaré uvolnil Leyu Iseku, jenž si přes Henrichse nachystal balon na levačku a prověřil Benaglia. Švýcarský gólman ale jeho přízemní ránu vyrazil.
     
    70
    Youri Tielemans se pokusil navázat na situaci, kterou zakončil jedinou gólovou střelou dosavadního průběhu tohoto mače. Tentokráte však zamířil vysoko nad branku.
     
    69
    Jemerson tvrdě dohrál Leyu Iseku, jasný faul, za tento zákrok se určitě dala udělit žlutá karta. Pro hostujícího stopera už by se jednalo o druhé varování, teď měla Jardimova družina štěstí.
     
    68
    Domácí fanoušci se začali zvedat ze sedaček, protože Gradel se hnal do samostatného úniku. Jednalo se o předčasnou radost, sudí znovu správně viděli ofsajd.
     
    67
    O rozjetí další akce Monaca se postaral Aït Bennasser, jehož přihrávka sice doputovala k Syllovi, ten byl ale přichycen v jasném ofsjdu.
     
    66
    Nacer Chadli prováhal ideální moment pro centr, o chvíli později jej díky výborně načasovanému skluzu odzbrojil Jacques Moubandje.
     
    65
    Sofiane Diop se propracoval do šestnáctky, znovu ale finální část své akce nevyřešil vůbec dobře. Jeho střela, po níž balon skončil nad břevnem, byla zbytečná.
     
    64
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Manu García, přichází Jimmy Durmaz.
     
    63
    Trochu to vypadá, že hosty vedoucí branka lehce uspokojila. V posledních okamžicích jsou na hřišti vidět jen hráči Toulouse, povede se jim srovnat?
     
    62
    S přispěním pořádné dávky štěstí se k zakončení dostal domácí kapitán Gradel, u bližší tyče ale spolehlivě zasáhl Diego Benaglio.
     
    61
    Nechme se překvapit, jak domácí na inkasovanou branku zareagují. Zatím se snaží s nepříznivým skóre něco provést, nevypadají nikterak rozhozeně.
     
    60
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Yaya Sanogo, přichází Aaron Leya Iseka.
     
    59
    Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu, když Sidibé ve vápně atakoval Sanoga. Hra ale plyne dál, hlavní sudí faul neviděl.
    57. Youri TIELEMANS - 0:1
     
    57
    Monaco právě vstřelilo branku!
    AS Monaco bylo v posledních minutách hodně aktivní a nyní se ujímá vedení! Za šestnáctkou se do toho opřel YOURI TIELEMANS, po jehož dělovce se míč od břevna odrazil za těsně za čáru, o regulérnosti tohoto gólu tak musela rozhodnout až branková technologie.
    56. Chadliho pumelici zastavilo břevno.
     
    56
    Právě jsme byli svědky největší šance dosavadního průběhu utkání. Sidibé prostrčil balon pro Chadliho, jehož rána z ostrého úhlu skončila na horní tyči!
     
    55
    Přečíslení tři na dva v podání domácího týmu zastavil v pádu hrající Glik. Dle názoru domácích zahrál polský zadák rukou, sudí ale celou situaci viděl jinak.
    54. Reynet přečetl hru, a znemožnil tak zakončení Diopovi.
     
    54
    Moussa Sylla zvedl hlavu a prudkou přihrávkou vyslal do zajímavé příležitosti Diopa. Hostující mladík dělal vše, co bylo v jeho silách, výtečně ale proti němu vyběhl Reynet.
     
    53
    Bostock to neudělal ale vůbec dobře, když místo na hlavu některého ze svých kolegů poslal balon pouze do míst, kde se zdržoval Diego Benaglio.
     
    52
    Tentokráte hostující mladík Diop kousek vedle pokutového území AS jasně fauloval Gradela. Přímý kop pro Toulouse, jak s ním svěřenci trenéra Casanovy naloží?
     
    51
    Sofiane Diop si troufl na drzý průnik mezi třemi protivníky. Na první dva ještě zvládl vyzrát, poté ale nepochopitelně zpomalil, načež byl dohnán Sangarém.
     
    50
    Chvíli nato získalo Toulouse k dispozici rohový kop. Po centru od praporku jen doprostřed branky hlavičkoval Christopher Jullien, žádný problém pro Benaglia.
     
    49
    John Bostock narýsoval kolmici pro Dosseviho, který prohrál sprinterský souboj s Benjaminem Henrichsem. Následovat bude autové vhazování hostí.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Benjamin Henrichs (AS Monaco FC).
     
    47
    Amian ve snaze odkopnout míč namazal Aholouovi, který se s ničím nepáral a vypálil z nějakých třiceti metrů, Reynet ale zasahovat nemusel.
     
    46
    Oba celky do druhého poločasu vstupují bez jediné změny v sestavách. Rozehrávky se tentokráte ujali hosté, jejichž výkon zatím ani zdaleka nesplňuje předzápasová očekávání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce, na Stadium Municipal jsme zatím gól neviděli. Ani jeden z týmů nepodává optimální výkon, spíše jsme svědky opatrné partii, střelecké pokusy bychom napočítali na prstech jedné ruky. Jedinou vážnější příležitost měli domácí fotbalisté. Už v osmé minutě je mohl po Gradelově centru poslat do vedení Mathieu Dossevi, z voleje ovšem zamířil jen do připraveného Benaglia.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Tak ještě jsme se dočkali jedné střely, kterou po Dosseviho nahrávce vyprodukoval Benjamin Moubandje, ani on však mezi tři tyče nezamířil.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta.
     
    45
    Z uctivé vzdálenosti za to vzal Júsuf Aït Bennasser, jehož přízemní pokus postrádal jak směr, tak razanci. Žádný problém pro Baptista Reyneta.
     
    44
    Nepříjemný centr z kopačky Sidibého musel Reynet vyrazit pouze před sebe, kde se, naštěstí pro domácí, nikdo z útočníků AS k zakončení nedostal.
     
    43
    Kousek před vápnem se po souboji s Fortesem k zemi poroučel Chadli, dle názoru hlavního sudího se ovšem o nedovolený zákrok ze strany domácího beka nejednalo.
     
    42
    Aholou vyslal přízemní nabídku z otočky pro Moussu Syllu, kterému v pokutovém území nevyšel krok. Škoda pro hosty, s touto příležitostí mohli naložit lépe.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát už jen necelých pět minut. Nic zatím nenasvědčuje tomu, že by se skóre mělo jakkoliv pohnout, z obou stran je to utrápené ...
     
    40
    Hosté měli k dispozici standardní situaci, o kterou se postaral Nacer Chadli. Jeho centr dopadl hrůzostrašně, balon totiž přelétl šestnáctku o pořádný kus.
     
    39
    Benjamin Henrichs si pěkně narazil s Chadlim a posléze vypustil prudkou pumelici, do které se obětavě položil blokující Christopher Jullien.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Kelvin Amian (Toulouse FC).
     
    37
    Ou, to bylo nepříjemné. Opakovaný záběr ukázal, že Moubandje ve snaze o kličku nechtěně šlápl belgickému mladíkovi na stehno. Tielemans by měl být v pořádku.
     
    36
    Moubandje ustál souboj s dvěma protivníky, dokonce z něj vyšel jako vítěz. Na trávníku naopak zůstává ležet Youri Tielemans, jehož bolestivá grimasa neukazuje na nic dobrého.
     
    35
    Monacký zmar, co se ofenzivy týče, pouze podtrhl Júsuf Aït Bennasser, který místo k Henrichsovi poslal balon až na střídačku domácího celku.
     
    34
    Les Pitchouns získali k dispozici další roh, když Dosseviho centr do zámezí odkopl Glik. Ani tato standardní situace Toulouse nic nepřinesla, hosté ji odbránili bezchybně.
     
    33
    První náznak šance v podání hostí. Chadli připravil palebnou pozici Tielemansovi, jenž trefil pouze Fortese. Neuspěl ani Diop, proti kterému spolehlivě zasáhl Reynet.
     
    32
    Sidibé a Moubandje se střetli znovu, tentokráte fauloval hostující zadák, který zvedl kopačku až příliš vysoko a málem svého soupeře trefil do čela.
     
    31
    Sidibé vysunul vpřed Sofiana Diopa, jehož přízemní nabídka do druhé vlny vypadala nadějně, jenže díky obrannému skluzu Julliena zůstala nevyslyšena.
     
    30
    Půlhodina hry je za námi. Zatím v Toulouse nesledujeme příliš líbivou fotbalovou podívanou, hosté se vyložen trápí a domácím se, až na jednu výjimku, v ofenzivě také nevede.
     
    29
    Moubandje zezadu jasně přistrčil Sidibého, sudí okamžitě odpískal nedovolený zákrok. Oba aktéři si poté ještě něco vysvětlovali, vše se nakonec obešlo bez karty.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Jemerson (AS Monaco FC).
     
    27
    Max-Alain Gradel je k nezastavení, v závěrečné fázi akcí mu ovšem schází trochu více klidu. Přesně tak tomu bylo i nyní, domácí kapitán uspěchal zakončení a Benaglia pořádně neprověřil.
     
    26
    Dossevi předvedl učebnicové zpracování, posléze si však pustil balon až příliš daleko od kopaček, čehož okamžitě využil Benjamin Henrichs.
     
    25
    Gradel si krásně narazil s Bostockem, pustil si balon do běhu a poté opět hledal Sanoga, který byl znovu pečlivě střežen Kamilem Glikem.
     
    24
    Toulouse ukazuje, že disponuje lepší formou než AS Monaco. Svého soupeře zatím tlačí, naopak hosté se věnují spíše defenzivě a spoléhají na brejky.
     
    23
    Dosseviho prudkou nahrávku si musel Gradel zpracovávat o trochu déle, i tak ale dokázal vypálit z otočky a donutit Benaglia k dalšímu zákroku.
     
    22
    Sangaré si navedl balon mezi dvojici protivníků a zákonitě o něj přišel. Protiakce Monaca se ale nekonala, Júsuf Aït Bennasser dle názoru rozhodčího fauloval.
     
    21
    Nedlouho poté zahrávali Les Violets rohový kop, Gradel si ovšem vybral slabší moment. Jeho krátký centr na přední tyč s přehledem ohlídal Benjamin Henrichs.
     
    20
    Gradel znovu motal hlavu Sidibému, který má s bráněním domácího kapitána zatím obrovské starosti. Nyní ovšem stačil zasáhnout a odvrátil balon alespoň do autu.
     
    19
    Všudypřítomný Gradel vyslal do pokutového území soupeře další balon, na který v oblasti penaltového puntíku přes Jemersona nedosáhl Yaya Sanogo.
     
    18
    Na Chadliho pas si naběhl rychlonohý Moussa Sylla, který měl dost možností, jak s balonem naložit, jenže v moment přihrávky nešťastně podklouzl.
     
    17
    Vytáhnout žlutý kartónek mohl rozhodčí Buquet i nyní, Sangaré totiž tvrdě dohrál Aït Bennassera, a může být rád, že se nezapsal do statistik jako první potrestaný hráč tohoto mače.
     
    16
    Zatím hodně aktivní Gradel prostrčil míč k Dossevimu, adresátem jehož přízemní centru byl Sanogo, Monaco ale od další prekérní situace zachránil Jemerson.
     
    15
    Aholou si u postranní čáry tvrdě vyšlápl na Kelvina Amiana, kterému se zpět na nohy opravdu nechce. Za tento zákrok se dala udělit karta, sudí však sáhl pouze k domluvě.
     
    14
    Přehlídka velkých chyb v obraně pokračuje, tentokráte rozehrávku nezvládli domácí. Moussa Sylla ale zajímavě vypadající brejk nevyřešil dobře, o chvíli později nad branku hlavičkoval Tielemans.
     
    13
    Další individuální průnik předvedl domácím fanouškům Manu García, jehož přízemní pokus levačkou se otřel o blokujícího Jemersona. Další roh pro Toulouse.
     
    12
    Obrana hostí zatím hoří jako papír. Tentokráte se skrze ní až k zakončení protáhl Yaya Sanogo, doslova v poslední možný okamžik mu ale balon zvládl odkopnout Glik.
     
    11
    Svěřencům trenéra Casanovy se podařilo dostat k zakončení. Konkrétně to byl Ibrahim Sangaré, kdo si naskočil na centr od rohového praporku, hlavičkoval však nepřesně.
     
    10
    Sidibého zpětná přihrávka se vůbec nepovedla, balon místo k Benagliovi doputoval až do zámezí, domácí fotbalisté tak budou zahrávat první roh tohoto duelu.
     
    9
    Henrichs přenechal balon pro Aït Bennassera, který si nevšiml za sebou se blížícího Garcii. Domácí záložník to přehnal s agresivitou, odpískán nedovolený zákrok.
    8. Dosseviho volej zastavil Diego Benaglio.
     
    8
    Velká šance domácího týmu. Výborně to znovu udělal Max-Alain Gradel, který se protáhl až k centru a vyzval ke skórování Dosseviho, jenže Benaglio podržel Monaco dobrým zákrokem.
     
    7
    Další souboj těchto dvou fotbalistů už vyšel lépe pro domácího záložníka. Jako poslední se totiž balonu dotkl Sidibé, Les Violets tak mají k dispozici autové vhazování.
     
    6
    Sidibé hodně zariskoval v rozehrávce, když coby poslední hráč sáhl po velice zbytečné kličce. Naštěstí pro hostující tým byl faulován kapitánem Toulouse Gradelem.
     
    5
    Jean-Eudes Aholou předvedl divákům parádní sóloakci. Dostal se až na hranici pokutového území, odkud zamýšlel odcentrovat pro Syllu, míč ale nezasáhl ideálně.
     
    4
    Zatím jsou to domácí, kdo se daleko častěji drží u balonu. Proti Dossevimu byl nucen vystoupit stoper Jemerson, jenž si pomohl faulem. Přímý kop pro Toulouse.
     
    3
    Amian vyzkoušel dlouhý pas za obranu soupeře, balonu ovšem dodal až příliš razance a poslal jej pouze do náruče připraveného Diega Benaglia.
     
    2
    Glik si nevyhověl s Jemersonem, načež se po Gradelově sklepnutí ke střele dral Yaya Sanogo, byl ale včas odstaven Sidibém.
     
    1
    Ruddy Buquet, hlavní rozhodčí dnešního utkání mezi Toulouse a monackým AS, právě foukl do píšťalky, začínáme! Rozehrávky se ujali domácí, kteří nastupují ve fialových dresech, naopak svěřenci trenéra Jardima budou hrát v bílo-červeném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Toulouse FC: Reynet – Amian, Jullien, Fortes, Moubandje – Bostock, Sangaré, García – Gradel (C), Sanogo, Dossevi.
    Náhradníci: Goicoechea – Moreira, Sylla, Cahuzac, El Mokeddem, Durmaz, Leya Iseka.

    AS Monaco FC: Benaglio – Sidibé, Glik (C), Jemerson, Henrichs – Aït Bennasser, Aholou – Diop, Tielemans, Chadli – Moussa Sylla.
    Náhradníci: Sy – N'Doram, A. Traoré, Mboula, Raggi, Grandsir, Isidor.

    Rozhodčí: Ruddy Buquet – Guillaume Debart, Julien Pacelli.
     
    Poslední vzájemné utkání

    24. 2. 2018 – Toulouse FC – AS Monaco FC 3:3

    Branky: 24. Sangaré (Sylla), 76. Delort (pen.), 86. Sanogo (Delort) – 8. Lopes (Baldé Diao), 47. Lopes, 72. Jovetić

    Toulouse FC: Lafont – Yago, Diop (C), Amian, Sylla (63. Blin) – Sangaré, Cahuzac, Imbula (77. Jean) – Moubandje, Sanogo, Mubele (62. Delort)

    AS Monaco FC: Subašić – Sidibé, Glik, Jemerson, Raggi (C) – Lopes (89. Diakhaby), Fabinho, Lemar, Moutinho, Baldé Diao (42. Jovetić) – Tielemans (46. R. Ghezzal)
     
    AS Monaco FC

    Ročník 2017/18 zakončilo Monaco na druhé pozici. Díky tomuto umístění se už potřetí v řadě kvalifikovalo do základní skupiny Ligy mistrů, kde Les Rouges et Blancs čekají Borussia Dortmund, Atlético Madrid a Bruggy. Začátek nové sezony nezastihl svěřence Leonarda Jardima v úplně optimální pohodě, po čtyřech odehraných kolech je v tabulce najdeme až na třináctém místě. Na rozdíl od svého dnešního soupeře knížecí klub svůj vstupní zápas zvládl, když si odvezl vítězství z Nantes. Zbývajícími třemi duely se ale červeno-bílí protrápili a získali pouze bod proti Lille, remízový výsledek s Bordeaux a Marseillí pak ztratili až v nastaveném čase. Dokáží se vzchopit na půdě Toulouse?
     
    Toulouse FC

    Fotbalisté Toulouse mají co napravovat, vždyť minulý ročník zakončili až na osmnácté příčce a prvoligovou příslušnost udrželi jen díky zvládnuté baráži proti Ajacciu. Horší úvodní zápas nové sezony snad svěřenci trenéra Casanovy nemohli zažít, na půdě Marseille totiž nezvládli hlavně druhý poločas a odjeli se čtyřgólovým debaklem. Tento výsledek ale Les Violets nerozhodil, v nadcházejících třech kolech totiž nepoznali hořkost porážky, když postupně přehráli Bordeaux, nováčka z Nîmes a před reprezentační pauzou také Guingamp. Šňůra tří vítězství v řadě vynesla partu okolo kapitána Julliena na třetí místo v tabulce. Vyšlápne si dnes Toulouse i na Monaco?
     
    Příjemný sobotní večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní kopané! Francouzská Ligue 1 má dnes na programu další zápasy pátého kola, hrát se bude na pěti stadionech. My se v tomto online přenosu budeme věnovat souboji, v němž Toulouse FC přivítá AS Monaco FC. Začínáme ve 20:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 79. Leya Iseka – 57. Tielemans (Aït Bennasser)

    Karty:   38. Amian (TOU), 73. Gradel (TOU) – 28. Jemerson (ASM), 48. Henrichs (ASM), 81. Diop (ASM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:16.
    Toulouse FC: Reynet – Amian, Jullien, Fortes, Moubandje – Bostock, Sangaré, García (64. Durmaz) – Gradel (C), Sanogo (60. Leya Iseka), Dossevi (77. El Mokeddem).
    Náhradníci: Goicoechea – Moreira, Sylla, Cahuzac, El Mokeddem, Durmaz, Leya Iseka.

    AS Monaco: Benaglio – Sidibé, Glik (C), Jemerson, Henrichs – Aït Bennasser (82. A. Traoré), Aholou (77. N'Doram) – Diop, Tielemans, Chadli (83. Grandsir) – Moussa Sylla.
    Náhradníci: Sy – N'Doram, A. Traoré, Mboula, Raggi, Grandsir, Isidor.

    Rozhodčí: Ruddy Buquet – Guillaume Debart, Julien Pacelli
    thejrc.org