Chabarovsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:3 (1:3 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Jokerit – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Soči – Jekatěrinburg 1:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 6:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
Středa 19.09.2018, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Vjačeslav UŠENIN - 3:2
     
    58:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak toto bolí! Amur se dostal do pásma a odražený puk před brankou chtěl poslat rukou do bezpečí Andrej Mezsároš, ale našel hůl pouze VJAČESLAVA UŠENINA, který svou tvrdou ranou překonal Čiliaka – 3:2! Asistence: Bez asistence.
    48:01 Mário LUNTER - 2:2
     
    48:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan zaslouženě vyrovnává stav utkání! Patrik Lamper poslal kotouč z nulového úhlu na Alikina, ten kotouč utěsnil betonem u své pravé tyče, ale tam si jej ještě našel MÁRIO LUNTER a doslova jej docpal za domácího brankáře! Asistence: Patrik Lamper.
    27:57 Alexandr GORŠKOV - 2:1
     
    27:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Vyústění obrovské tlaku Amuru je na světě! Po vyhraném buly Korjagina střílel od modré Valentin Pjanov. Čiliak vyrazil kotouč pouze na hokejku ALEXANDRA GORŠKOVA, a ten jej vrátil do odkryté branky Slovanu – 2:1! Asistence: Gleb Korjagin, Valentin Pjanov.
    16:34 Igor RUDĚNKOV - 1:1
     
    16:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je škoda. Střelec první branky Slovanu Michal Řepík z poza své branky chtěl lobem kotouč vyhodit z pásma, ale kotouč mu sjel po holi, a tak pouze našel před brankou úplně volného IGORA RUDĚNKOVA, který kotouč zametl za Čiliaka – 1:1! Asistence: Bez asistence.
    14:08 Michal ŘEPÍK - 0:1
     
    14:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Belasí jdou do vedení! Jeff Taffe vystihl rozehrávku Tomáše Fillipiho, poslal ideální žabičku před branku, kde puk tečoval do sítě Alikina kanonýr posledních dní MICHAL ŘEPÍK – 0:1! Asistence: Jeff Taffe.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 17. Ruděnkov, 28. Gorškov (Pjanov, Korjagin), 59. Vj. Ušenin – 15. Řepík (Taffe), 49. Lunter (Lamper)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – J. Kolář (C), Kondratěv (A), D. Vorobjov, Turbin, Jordán, Korjagin, Kuzmin – Pjanov, Gorškov, T. Zohorna – Filippi, Ruděnkov, Popugajev – Golubev (A), Vj. Ušenin, Potěchin – Železkov, Veličkin, Gizdatullin.
    HC SLOVAN Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Klok, Jánošík (A), Meszároš, Baranov, Švarný – Taffe, Virta, Řepík – Sukel' (A), Rau, Červený – Chipchura, Liška, Lamper – Lunter, Buc, Hrnka.

    Rozhodčí: Sergejev, Gusjev- Palej, Sysujev

    Diváci: 4914
    bahis siteleri