Kobra – Klatovy 2:4 (kon.) | Sokolov – Mostečtí Lvi 6:5 (kon.) | Řisuty – Bílina 4:8 (kon.)
Nymburk – Trutnov 5:3 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
konec
HC Řisuty
4:8 (3:4, 1:2, 0:2)
HC Draci Bílina
Středa 19.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Osmý gól hostů. Tomáš Urban zpoza branky nahrál JAROSLAVU ŠIMEČKOVI, který z hranice brankoviště překonal Stahla. Asistence: Tomáš Urban, Jakub Procházka.
     
    40:38
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté vedou o tři góly! K puku se dostal TOMÁŠ URBAN a ten dokázal překonat Stahla. Asistence: Jakub Procházka, Tomáš Jungvirt.
     
    36:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté dávají kontroverzní gól! FILIP ŠMEJC vymetl šibenici branky, byli však v šesti, gól ale platí! Petr Kobes, Jegor Gnusin.
     
    34:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Na jednom konci neproměnil jasnou gólovku Náprstek, na druhé straně proměnil PETR MAŠEK! Ten se dostal k puku v rychlém protiútoku a zakončil přesně. Asistence: Jegor Gnusin, Filip Šmejc.
     
    21:29
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Ke kotouči se na modré čáře dostal JIŘÍ DOSTÁL, který propálil brankáře mezi betony! Asistence: David Vyskočil.
     
    15:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Bláznivé utkání pokračuje, Bílina opět vede! Šíma tragicky rozehrál a k puku se dostal Komínek, který před prázdnou brankou našel MARKA LEITNERA! Asistence: Jakub Komínek.
     
    13:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Stav je znovu vyrovnán! PETR MAŠEK dostal kotouč a navedl si ho mezi kruhu, odkud překonal Ilašenka! Asistence: Filip Šmejc, Jegor Gnusin.
     
    11:52
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí otáčejí stav utkání! Potěchin dostal přihrávku zprava, vystřelil a střelu tečoval PAVEL ŘEPKA, který překonává gólmana! Asistence: Michail Potěchin, Ondřej Krpata.
     
    09:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Ondřej Krpata zůstal na levé straně úplně osamocen a v
    zkoušel prostřelit brankáře, neúspěšně. K odraženému kotouči se ale dostal JOSEF URBANEC, jehož dorážku brankář nedokázal vytěsnit! Asistence: Ondřej Krpata.
     
    03:44
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisuty ale bleskově snižují, 1:2! Ondřej Krpata se na pravé straně zbavil obránce a připravil střeleckou pozici pro MICHAILA POTĚHINA, který po ledu střelou od tyčky dává gól! Asistence: Jiří Dostál, Ondřej Krpata.
     
    03:23
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN BARÁNEK trestné střílení proměňuje střelou k levé tyči, Bílina vede 2:0!
     
    00:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se bleskově dostávají do vedení! Šimeček vybojoval kotouč a přistrčil ho JAKUBU PROCHÁZKOVI, který zakončil přesně k pravé tyči! Asistence: Jaroslav Šimeček, Adam Novák.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 4. Potěchin (Krpata, Dostál), 10. Urbanec (Krpata), 12. Řepka (Potěchin, Krpata), 22. Dostál (Vyskočil) – 1. Procházka (Šimeček, Novák), 4. Baránek (TS), 14. Mašek (Šmejc, Gnusin), 16. Letiner (Komínek), 34. Mašek (Gnusin, Šmejc), 37. Šmejc (Kobes, Gnusin), 41. Urban (Procházka, Jungvirt), 44. Šimeček (Urban, Procházka)


    HC Řisuty: Ilašenko (od 16. Stahl) – Kolářík, Rudovský, Potěchin, Dostál, Šíma, Chládek, Kučera J., Veber – Urbanec, Kos (C), Rod (A) – Krpata (A), Řepka, Vyskočil – Fortelka, Hampl, Náprstek – Piovarči, Patyk, Kučera M.
    HC Draci Bílina: Pavlát (Krejčí) – Vološin, Cikánek, Delmarche, Remněv, Novák, Dvořák, Jungvirt – Vošta, Gnusin (A), Komínek, Procházka (A), Leitner, Kobes, Urban (C), Mašek, Kubišta, Baránek, Havlíček, Šmejc

    Rozhodčí: Micka – Marek, Hnát

    Diváci: 90
    bahis siteleri