Buffalo – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:5 (kon.)
Washington – Boston 2:5 (kon.) | Tampa – Carolina 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 4:2 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.)
Boston – Calgary 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
Vegas Golden Knights
Středa 19.09.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:18 Erik HAULA - 1:5
     
    55:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Griffin Reinhart na levém křídle vysunul dlouhou kolmou přihrávkou z obranného pásma Paula Stastnyho, na jehož parádní zpětnou přihrávku od levé tyče si v mezikruží najel ze druhé vlny ERIK HAULA, a bez přípravy zamířil nad levým betonem Spencera Martina k pravé tyči! Asistence: Paul Stastny a Griffin Reinhart.
    50:54 Reid DUKE - 1:4
     
    50:54
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    William Carrier a Alex Tuch předvedli za bránou Colorada skvělý forčeking a po přihrávce zpoza ní v podání druhého jmenovaného hráče REID DUKE pěknou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil nad levým ramenem Spencera Martina do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 4:1! Asistence: Alex Tuch a William Carrier.
    44:56 Ryan GRAVES - 1:3
     
    44:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Matt Calvert po vyhraném vhazování v útočném pásmu rychle poslal puk na modrou čáru a po krátké přihrávce Tysona Barrieho napřáhl na pravém křídle bez přípravy k parádní střele s příklepem RYAN GRAVES, jehož pokus nad lapačkou Zacha Fucalea zamířila do předního pravého horního rohu brány! Colorado snížilo na 1:3. Asistence: Tyson Barrie a Matt Calvert.
    38:14 Alex TUCH - 0:3
     
    38:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Oscar Lindberg parádně přenesl hru z levého křídla doprava a Paul Stastny z pravého kruhu poslal přihrávku na vzdálenější levou tyč, kde z blízkosti doklepl puk do prázdné brány v přesilové hře ALEX TUCH! Vegas vede 3:0. Asistence: Paul Stastny a Oscar Lindberg.
    21:11 Erik BRANNSTROM - 0:2
     
    21:11
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    ERIK BRANNSTROM si najel v mezikruží na krásnou zpětnou přihrávku od Tomáše Hyky z levého křídla a po rychlém převzání puku rychlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Semjona Varlamova vymetl levý horní roh brány! Vegas krátce po přestávce udeřilo a navýšilo své vedení. Asistence: Tomáš Hyka a Cody Eakin.
    06:05 Brandon PIRRI - 0:1
     
    06:05
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ryan Carpenter skvěle clonil na přední tyči ve výhledu Semjonovi Varlamovi a BRANDON PIRRI rychlou střelou zápěstím z bodu pravého kruhu pro vhazování po ledě zamířil mezi jeho betony! Vegas využilo úvodní přesilovou hru zápasu a vede v Pepsi Center nad Coloradem 1:0. Asistence: Erik Brannstrom a Tomáš Hyka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 45. Graves (Barrie, Calvert) – 7. Pirri (Brannstrom, Hyka), 22. Brannstrom (Hyka, Eakin), 39. Tuch (Stastny, Lindberg), 51. Duke (Tuch, Carrier), 56. Haula (Stastny, Reinhart)


    Colorado Avalanche: Varlamov (41. Martin) – Geertsen, Barrie, Cole, Johnson (A), Anderson, Graves – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – O'Connor, Calvert, Compher – Saigeon, Beaudin, Henry – Nantel, Dickinson, Barron. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Vegas Golden Knights: Fucale (Ferguson) – McNabb, C. Miller, Reinhart, Whitecloud, Merrill, Brannstrom – Lindberg, Stastny (A), Haula (A) – Hyka, Eakin (A), Carpenter – Carrier, Duke, Tuch – Elvenes, Pirri, Macek. Hlavní trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: Brad Watson, Garrett Rank. Čároví: Brandon Gawryletz, Scott Cherrey
    bahis siteleri